Allt suger

Idag är mitt liv sämst. Känner mig deprimerad, arg, ledsen och sur på allt. Skitdag!

Bloggfix!

Just nu är bloggen lite under till fixning. Ha lite överseende med detta :) jag fixar mer imorgon :) för nu ska jag sova! Godnatt!


Frisör & Nagel

Igår var jag hos frisören och klippte + slingade håret och idag var jag hos min kära vän Hanna och fixade naglarna. Ett litet zebra tema fick dem :) super fina! Så nu är jag redo för fredagens studentfirande :)

 

 


Euphoria

Jag har ju helt glömt bort att blogga om Eurovision song contest. Fy skäms på mig! Jag tycker iallafall att Sveriges bidrag var bäst och Loreen sjöng verkligen hur bra som helst! En väldigt värdig vinnare :) men förutom låten Euphoria så tyckte jag även att Cyperns bidrag var jättebra :)


Österbybruk utställning

Utställningen idag gick både bra och dåligt. Casper skötte sig hur bra som helst. Han sprang bra, stod bra på bordet och stod bra i ringen. Det enda jag har att klaga på var att han sprang lite på sniskan en gång när vi sprang mot domaren. Men annars var han super även idag :) Men domaren tyckte att han behövde breddas mer i bröstkorg och bogparti, annars superbra kritik. Men han fick tyvärr bara very good... Men jag har insett nu att det kommer ta tid innan Casper har vuxit och blivit så som han "ska" vara. Så han får ta sin tid och så får jag öva på honom medans han mognar :) Så om vi så ska få very good på varenda jäkla utställning så tänker jag inte sluta åka med honom :) så det så!
Visst står han fint min lilla prins.

Du vackra lilla hund

Här kommer lite sommarbilder på världens vackraste lilla Casper. Fler kommer imorgon :) Gud vad jag älskar dig min underbara lilla bebisvovve :) För mig kommer du alltid att vara den vackraste. Ingen domare i världen kan ändra på det :)
Du är så jävla vacker!!
Tack Gabi för de fina fotona <3

Vallentuna utställning

Idag skötte sig båda hundarna alldeles utmärkt på utställningen :) Casper kom 3:a bland ca 8 hanar i öppen klassen. Stjärna firade sin 1 årsdag med att komma 2:a med ck bland juniortikarna och blev tyvärr oplacerad i bästa tik. Det var en rolig dag som avslutades med lite shopping, stallmys, grillat & melodifestival tittande. En härlig lördag med andra ord! Nu orkar jag dock inte kolla på melodifestivalen längre. Ska sova och ladda inför morgondagens utställning i österbybruk :) Godnatt!
image descriptionimage description

Soligt värre

Gud vilken härlig vecka det har varit! Strålande sol och vackert väder varje dag :) sånt tycker vi om! Jag har utnyttjat mina utedagar på jobbet till max, genom att stå och sola på skolgården :) idag blev det en snabbis i stallet, sen iväg och handla lite mat. Därefter åt vi lite tacos och kollade på 101 dalmatiner. Casper tyckte om den filmen riktigt mycket! Men nu ska vi sova. Utställning i Vallentuna imorgon med båda hundarna. Har inga förväntningar alls på Casper förutom att han ska sköta sig bättre än han gjorde i Västerås. Vi hörs imorrn! Godnatt!


Thonia vs

Här kommer lite bilder från gårdagen på mig och min lilla donna :)

 

 

 

 

 

 


Måndag

Imorse var det riktigt segt att gå upp. Jag var trött som bara den alltså! Men upp ur sängen kom jag och så bar det av till stallet. Tollan fick ridas ut lite i det fina vädret och var allmänt studsig, hoppig och vild. Lite träningsvärk kanske? knäppis hästen.. Jobbade ett par timmar och fick dessutom stänga på jobbet eftersom Bea var sjuk. Åkte hem och åt lite grillat, gick en 45 minuters power walk och åt sen lite jordgubbar med glass :) nu ska jag dock hoppa i säng. Är så sjukt trött! Vi hörs imorgon :)


Högbo 140cm

Bättre sent än aldrig! Här kommer 140cm klassen från Högbo :)

Märsta 130cm

Här kommer videon från gårdagen :)

Fjärdeplats

Idag var vi iväg och tävlade på min hemmaklubb Märsta RK på eftermiddagen. Jag var sista startande i 130cm klassen, men också sista startande på hela dagen :) Tollan hoppade hur fint som helst på alla 9 hinder i grundomgången. Sista hindret var en vattengrav som Tollan tyckte var jättekul att hoppa, så hon drog järnet efter den och gick knappt att svänga. Vi höll till och med på att hoppa ett annat hinder baklänges. Vi körde vidare på rätt hinder, men tyvärr så rev vi 12:an som var en trippel. Jag svängde för kung och fosterland när jag var påväg mot det hindret men fick inte riktigt med mig bakbenen i svängen så en bom föll tyvärr. Kunde inte riktigt ta de svängarna jag ville i omhoppningen pga. att Tollan var så himla taggad och icke svängbar. Men det kommer nog så småningom. Övning ger ju färdighet! Trots mina pensionärsvängar så kom vi ju faktiskt på en 4:e plats av ca 50 starter, där endast de tre som var före mig var dubbelnollor :) det är inte fy skam! Bjuder på en bild på mig och finaste hästen. Det kommer fler bilder imorgon :)


Rödtottarna

Kronsäters Jungle George 13 veckor :)

Kronsäters Jungle Jewel 13 veckor

Så vackra små bebisar. Längtar tills vi får träffa dom igen :)


Myskväll

Såhär ser uteplatsen ut när den är helt färdigställd :) Bara lite av gräset som ska

fixas i ordning nu så är allt helt klart sen :) Vi har haft en mysig kväll och har

grillat och käkat middag med våra grannar. Det var riktigt trevligt att få

umgås med lite nytt folk och lära känna våra grannar lite mer :)

Fint va? :) Min händiga karl är bra att ha han :)

Nu ska jag sova, Godnatt!


Snickarn

Titta vad min fina Calle har byggt idag :) Han är så duktig min fina kille!

Jag älskar dig Calle <3

 


Bästa<3

Du gör mig så lycklig. Vad skulle jag göra med mig själv

om jag inte fick träffa dig varje dag?

Vackra varelse<3

 


Busy busy

Idag har jag verkligen haft fullt upp. Började min morgon med att kliva upp i ottan och fodra hästarna. Halv 7 fick de mat och kvartöver 8 var alla hästarna ute i sina hagar. Sen bar det av till Märsta Ridklubb för att vara funktionär på deras ponnytävlingar. Vi träffade bland annat Mikaela och Alva som vi stod med på Rydboholm. De var där och tävlade med sina söta små ponnysar och de var så duktiga :) Sen bar det av hemåt för lite Helena Schiller träning med lilla Thonia. Som för övrigt var super duktig idag! Älskar min lilla häst. Hon är duktig mest jämt nuförtiden :) Men nu ska vi promenera lite med Casper och sen mysa resten av kvällen :) Calle har förresten varit duktig och påbörjat staketbygget på vår uteplats idag. Bilder kommer imorgon :)
image description
kram Emma

Jungle Jill

Här har vi Caspers söta dotter Jill, som fyller 13 veckor på torsdag. De har så lika uttryck :)
Pappa upp i dagen är hon <3

Trädgårdsmästarn

Hej! Idag åkte vi iväg till granngården och köpte lite blommor för utomhusbruk :) Det blev 5 olika sorters blommor i min lilla rabatt, har ingen aning om vad de heter men fint blev det iallafall :) I helgen ska jag gå upp i skogen här ovanför och plocka lite större stenar som jag ska lägga runtom den lilla söta rabatten så att den skärmas av litegrann från gräset :) Imorgon ska Calle börja sätta stolp och även börja bygga på staketet om vi hinner :)

Inte taget ur den bästa vinkeln. Men visst blir det gulligt? :)


Hets

Idag efter jobbet så åkte jag hem och rastade Casper. Åkte sen iväg och solade lite solarium, åkte hem igen och fixade det sista med salladen medans Calle grillade kyckling. Sen la vi lite gräsmatta på vår uteplats :) De andra som också bor på bottenplan skulle bygga ut sina altaner och har därför tagit bort massor med bitar av deras gräsmatta, som de gav till oss :) Så nu slipper vi köpa det :) I helgen ska vi fixa staket och göra superfint på vår uteplats! Men iallafall, sen när vi var klara så gav vi oss ut och sprang i 25 minuter och därefter la jag mig i soffan och kollade på DCB :) En minst sagt effektiv eftermiddag. Men nu ska jag sova, börjar ju 8:00 imorgon :) Godnatt! Kram Emma

Ben & jerrys

Var så himla sugen på glass så jag blev tvungen att åka iväg och köpa en Ben & jerrys "cookie dough" :)


Kortvecka

Och så var det måndag igen då :) Jag startade morgonen med ett 40 minuters dressyrpass med Tollan :) Hon gick jättebra på slutet och kändes faktiskt riktigt fin :) Nu har jag precis duschat och fixat mig och ska strax rasta hundarna och åka iväg till jobbet :) Så skönt att det är en kortvecka denhär veckan. Jag jobbar bara tre dagar och sen är det långhelg med massa roliga äventyr :) Men nu måste jag kila! Ha en toppendag! Kram Emma

Söndag

Idag startade jag dagen med en mysig uteritt med min fina Thonia :) Mycket galoppträning i ökat tempo blev det, vilket hon tyckte var roligt men jobbigt! Sen åkte jag hem och så gick vi till en äng med hundarna där de fick busa & rejsa av sig litegranna :) Såhär fint kunde de stå sen när de hade blivit av med lite energi :)
Sen när vi kom hem igen så rensade vi vår rabatt och tog bort alla buskar. Vi ska lägga gräs där nu och sätta staket runtom uteplatsen, som för övrigt kommer bli mycket större än den var innan :) Sen bar det av till min kära lilla pappa och hans sambo på en trevlig söndagsmiddag :) Nu ligger vi och myser och kollar på tv. Och jag planerar mina sommaräventyr :)

Thonia <3

Idag hoppade vi litegrann, jag, Gabi och Cajsa :) Tollan var väldigt fin när vi hoppade hela banan på 120cm nivå. Men sen när vi höjde allt till 140cm hade hon lite svårt att backa av och jag hade lite svårt att hänga med när allt kom så tätt inpå. Men sista rundan så satte vi det och då kändes hon jättefin! Dock kände man att hon hade mjölksyra. Men det var ju lite det som var planen med det hela. Att öva upp hennes styrka i de högre sprången alltså :) Men guuud vad jag älskar denna lilla hästen <3

Sömntutan

Här är min lilla hund Casper. Även kallad sömntutan :) Han låg tvärs över min mage imorse när jag skulle kliva upp ur sängen. Lite tungt med tanke på att han väger ungefär 18 kg :)

Fredag

Idag är det äntligen fredag. Och denhär veckan med ögoninflammation är äntligen över. Nu är jag nästan helt frisk, är bara lite torr i ögonen och så kliar det lite smått ibland. Men allt det röda är borta och svullnaden också :) Imorse var jag i stallet och red ett dressyrpass på Tollan. Hon gick superbra idag! åkte hem för att vila ett par timmar och sen bar det av på en cykeltur med Casper i skogen. Dock så började det spöregna precis när jag kom ut så det var inte en så mysig cykeltur som jag hade önskat. När vi kom hem dammsög, skurade + dammtorkade jag hela lägenheten + badade Casper som var helt grusig efter vår regniga cykeltur :) Sen lagade jag nachos till mig och älskling och nu ligger jag bara och myser i soffan. Äntligen är det helg! Längtar till på måndag då jag får gå till jobbet igen. Blir rastlös av att bara sitta hemma när man "bara" har ont i ögonen. Bjuder på en bild på två av Caspers små bebisar.
KRONSÄTERS JUNGLE JAMES "Melker" 12 veckor
KRONSÄTERS JUNGLE JILL 9,5 VECKOR
Ha en supertrevlig fredagskväll och början på helgen <3

Finaste

Idag hade min fina Tollan vilodag. Det blev bara lite pysslande i solen medans hon fick beta lite gräs. Dock så började ögonen klia så fort jag var ute i solen så kunde inte mysa så länge, men en liten stund blev det :)

 

Du är så underbart vacker min fina lilla häst. Gud vad roligt jag har haft tillsammans med dig. Och tänk så många mål vi har uppnått tillsammans. Du är en av de allra bästa saker som hänt mig<3


Födelsedagsbarnet

Här har vi det lilla födelsedagsbarnet :) Ett tuggben med kycklingsmak + en leksaksknut med en boll på
fick han i födelsedagspresent :)
Söta skrutten. Vad jag älskar dig<3

Två årsdagen

Idag fyller min lilla skrutt Casper två år. Tänk att det är så lång tid sen som denna lilla pirat föddes :) Världens finaste lilla hund är han och jag vet inte riktigt vad jag gjorde innan jag fick honom. En sak är iallafall säker, ingen hund är så knasig som honom. Kanske är det därför jag älskar honom så mycket :)
En bild på Casper som liten <3

Ett öga för ett öga

Hej på er! Jag har varit hemma från jobbet både igår och idag pga. min ögoninflammation. Igår morse vaknade jag av att ögonen hade klibbat ihop sig och inte ens gick att öppna. Fick gå zombiegång till badrummet där jag kunde tvätta mig i ansiktet.. Sen hade mitt högra öga svullnat upp som bara den. Fick gå med solglasögon på hela dagen för det sved så i ögonen. Mamma köpte lite anti inflammatorisk salva till mig + ögondroppar så nu har faktiskt svullnaden gått ner betydligt. Men jag är fortfarande illröd i ögonen och det kliar som bara den! Har även fått något slags brustet blodkärl i vänstra ögat så en del av det ser helt blodsprängt ut.. Äckligt! Ska vara hemma imorgon också, men sen får jag se hur det känns och så och om jag måste vila upp mig fler dagar. Får krupp av att bara ta det lugnt. Ha det så bra! Kram Emma

Ögoninflammation

Idag när jag var ute och red så kände jag att jag var öm bakom ögat. Typ som om jag hade ett blåmärke bakom ögat. Sen när jag kom tillbaka till stallet så började ögat svullna upp mer och mer! Nu är det så himla svullet att det ser ut som om jag fått ett getingstick i ögat eller något. Det varar, svider och rinner helatiden. Så jäkla jobbigt! Såhär ser jag ut nu. Jag vet att jag ser väldigt äcklig ut, men så kan det va när ens öga ser ut som om det varit i slagsmål hela natten. Enjoy!


Bea 19 år

Idag fyller min fina kollega Bea 19 år :) Det firade vi igår kväll med lite utgång med henne och alla hennes vänner :) Kvällen började med lite presentöppning och mys hemma hos Bea. Sen gick vi till Victoria i kungsträdgården och dansade resten av kvällen :) Det var mycket skumt folk där och DJ:n spelade väldigt konstig musik, men vi hade ett härligt sällskap + att vi träffade massa sköna människor där. Så kvällen blev väldigt lyckad ändå :) Var hemma halv 5 och vaknade vid 11 tiden och jag var inte bakis! Så himla härligt! Calle har precis köpt hem pizza till oss som vi ska äta nu. Sen ska vi bara mysa resten av dagen :) Kram Emma

Västerås Videos

Här kommer båda videosarna från Västerås tävlingen förra helgen.Bättre sent än aldrig!
Här är videon för förklassen:
Här är videon för lagklassen:
Kram Emma

Grattis Mormor

Idag fyller min fina mormor år! Hoppas hon har haft en bra födelsedag. Har haft så mycket runt omkring mig idag så har helt enkelt inte funnit tid att ringa. Ska ringa henne imorgon och gratta i efterskott när vi är påväg till Högbo's tävlingar med Tollan tänkte jag :) men nu ska jag sova! God natt <3


Kvällsmys

Åkte förbi mamma en sväng efter att jag, Jessica och Petra hade varit i Täby Centrum och köpt present
till Bea. Calle skulle tvätta bilen och jag ville bara träffa min fina mamma litegrann :)
Casper fick också lära sig att man inte kan flirta med alla snygga hundflickor,
bara för att de är så fina ;) haha
Kram Emma

Uteritt

Idag red jag ut en timme i solen och Calle promenerade/sprang med me vår lilla hund Casper :)
Så red vi förbi en kohage med två små söta kalvar också! Casper blev
rädd för mamma mu så han morrade åt henne, knäppisen.
Kram Emma

Valborg

Det var en mycket solig dag i Vallentuna igår och vädret gjorde mig så himla glad :) Jag började morgonen med en rejäl sovmorgon och sen en långpromenad med älskling och Casper. Därefter jobbade jag ett par timmar på skolan. Efter jobbet bar det av hemåt för att börja laga vår valborgsmiddag. Det blev grillat med lite varma grönsaker i ugn. Så gott!
Sen satt jag och Calle hemma och förade lite innan det bar av till tegel med Linnea. Sen träffade vi också
massa andra som vi känner när vi väl var där :) Det var en rolig kväll med mycket dans, skratt och prat.
Men runt ett tiden blev det knökfullt med folk och man kunde knappt röra sig. Så då kände jag lite att det
dödade det roliga litegrann. Så då bestämde vi oss för att åka hem. Men ett par timmars dansande hann vi med iallafall :) Och roligt hade vi :)
Hoppas ni hade en trevlig valborg! Kram Emma