Åska

Idag är det 4 dagar kvar tills Åska är beräknad att föda sina små valpar. Bjuder på en bild på den tjocka magen :)
 

SEMESTER!

Idag jobbade jag min sista dag på vallatorpsskolan. Eller iallafall min sista dag innan semestern. Det var väldigt sorgligt att säga hejdå till alla underbara kollegor och alla fantastiska barn! Jag har ju trivts så himla bra på denhär skolan så jag blev lite sentimental när jag skulle säga hejdå.
 
Fick en liten avskedspresent av kollegorna också som bestod av en frysväska, lite cider, två rosa plastglas och en skvallertidning. Tyvärr råkade jag tappa glasen i golvet innan jag skulle gå hem så båda glasen gick sönder. Attans! Men allt det andra finns kvar :) haha
 
Sen bar det av till stallet för ett litet dressyrpass på Tollan. Hon var lite framtung och arbetade inte riktigt igenom kroppen i början, men sen lossnade det och hon kändes jättefin :) Nu har vi precis ätit lite pizza och sitter i soffan  och smälter maten innan vi ska ta en kvällspromenad med Casper :)
 
Ha en trevlig fredagskväll! 

Gabriella

Nu måste jag få skriva ett sånt här töntigt litet inlägg om min fina fina vän Gabi. Just för att hon betyder så himla mycket för mig! Min fina vän som jag kan prata med om allt möjligt, precis hur länge som helst. Jag vet att jag alltid kan lita på henne och räkna med att hon ställer upp vad det än gäller. Under de 1.5 åren vi har känt varandra så har hon ställt upp för mig så många gånger! Vilket jag är otroligt tacksam för! Jag hoppas på att du aldrig försvinner ur mitt liv Gabi. Tror faktiskt inte jag skulle klara mig utan dig.
 
 
Min underbara lilla groom, fotograf, storasyster och bästa vän. Vad fan pysslade jag med innan du fanns i mitt liv? Du är bäst lille flickebarn, punkt. 

Torsdag

Min fjärde dag med de underbara 6 åringarna är nu över och imorgon är min sista dag med dem. Men också min sista dag innan min 4 veckors semester börjar. Det är lite blandade känslor. Det är så sjukt skönt att få semester, men kommer sakna alla mina underbara små barn så himla mycket! Gulliga små skitungarna :)
 
Efter jobbet åkte jag raka vägen till stallet och longerade Tollan lite med pessoa selen. Hon var pigg och glad och arbetade i en lång och låg form med mycket spänst i bakdelen. Duktiga hästen! 
 

Mys tisdag

Igår var min barndomsvän Alexandra hemma hos oss. Hon åkte med mig hem direkt efter att jag hade slutat jobbet. Sen ställde vi oss och lagade lite lasagne och den blev verkligen supergod! Sen hade vi mysigt hela kvällen och bara pratade massor och tog igen massor av tid då vi inte har träffats. Vid 23 tiden så körde jag hem henne och sen åkte jag hem i spöregnet och la mig i sängen och somnade väääldigt tungt :) En bra tisdag! Kram Emma

Kronsäters Jim

Här är en av Caspers tre söner, nu 4.5 månad gammal. Lilla Kronsäters Jim "Melker" :)


1 vecka kvar!

Nu är det bara en vecka kvar tills vår kommande lilla tikvalp är beräknad att födas! Och Lovis är smällfet verkligen. Undra hur många det ligger där inne?
 
 
Jag tror 7 st, hur många tror ni?
 
Kram Emma

Avslöjandet

Nu kan jag avslöja vad hemligheten var! Vi fick erbjudande om att hyra ett stall med 6 boxar som var urgulligt, hade superfina hagar och verkade jättemysigt över lag. Vi åkte och tittade på det igår :) Först bestämde vi oss för att hyra stallet, men vi skulle vänta med att lämna besked tills idag eller imorgon. Så idag ringde mamma lite hö och torv leverantörer för att kolla upp lite kostnader osv. och det visade sig att vi skulle behöva betala närmare 10 tusen kronor för ett par pallar torv och detsamma med hö som skulle räcka i ca 6 månader. Och eftersom vi än så länge bara var tre personer som ville stå där så skulle det bli ganska höga summor pengar som vi behövde "punga" ut med på en gång. Skillnad hade varit om vi var 6 personer som ville stå där redan nu och alla var redo att flytta in samtidigt. Då hade det ju blivit billigare! 
 
Sen så kände jag också att det var lite onödigt att ta på sig 4-5 fodringar i veckan när jag snart blir med valp och ska börja plugga. Tror jag kommer ha nog att göra! Dock så suger det att vi bestämde oss för att tacka nej till stallet eftersom jag alltid har drömt om ett eget stall och detta lilla stall verkade så underbart. Men man måste ju faktiskt vara realistisk också.
 
Så idag bestämde vi oss för att säga upp vår stallplats på Upprätta och sen senast 1 september flytta till Söderbys kollektivdel istället. Där vi har möjlighet att komma ner ännu litegrann i kostnad :) Superbra kommer det att bli tror jag! 
 
Så nu fick ni veta hemlisen, ni som inte redan visste :) Kram Emma

LYCKA!

Fy fan vad jag är lycklig idag! Vi har precis fått väääärldens erbjudande som vi bestämt oss för att välkomna med öppna armar. Trodde aldrig denhär chansen skulle komma till mig. Men fy vad bra det känns! Kan verkligen inte sluta le :) En liten klump har släppt ifrån min mage, helt klart :) Ni som inte redan vet kommer att få veta när allt är klart! Den som väntar på något gott... ;) 

Drömmer mig bort

I lördags när vi var ute på promenad runt omkring i Knutby så kunde jag inte låta bli att drömma mig bort lite. Drömma mig bort till framtiden. Då vi har bestämt att vi ska bo på en liten, liten gård. Med ett sött litet stall med 4 boxar, stora hagar och en fin ridbana. Det ska också finnas massor med yta där våra små hundar ska springa omkring :) Längtar till den dagen och hoppas på att den inte är alltför långt borta! 
 
 
Gud vad jag älskar lantlig miljö! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mina killar <3

Coola hunden och snygga killen ;)
 
 
 

Söndagsfix

Idag har det fixats massor! Gick upp vid 9:30 och åkte iväg till stallet och fixade lite. Tollan fick vila idag och så släppte jag ut henne i en lite större hage med lite mer gräs i, och hon blev så glad! Bockade och hoppade och skuttade omkring, gullehästen :) 
 
Sen bar det av till Hanna för att fixa naglarna inför semestern :) Såhär blev det :)
 
Sen bar det av hemåt igen för att veckohandla lite mat :) Under tiden som jag var hos Hanna hade Calle dessutom storstädat lägenheten, superkillen :) Därefter åkte vi till Cristorante och köpte hem lite mat och strax ska vi gå ut på en lite längre promenad med Casper. Såhär såg han för övrigt ut häromdagen när jag hittade honom i vår säng. 
 
 
Vår lilla sömntutehund :) haha 

Knutby

Idag har vi varit iväg på lite äventyr jag, Calle och Casper. Efter att jag hade varit i stallet så åkte vi iväg till Calles landställe i Knutby. Vi hälsade på hans pappa, hans ena syster Linda och hennes fästman Andreas. Det blev lite fika, en timmes promenad med Casper och sen en god grillad middag med färskpotatis. Därefter lite efterrätt som bestod av jordgubbar och grädde. Mums! Nu har vi precis kommit hem och landat i soffan. Känner mig helt mör efter dagens alla äventyr, så ska bara ta det lugnt resten av kvällen och planera med lite med Calle kring vad vi ska hitta på för kul imorgon :) Bjuder på lite bilder från gårdagen!
 
 
 
Ha en trevlig lördagskväll allihopa! 
 
 

Midsommar

Glad midsommar allihopa! Min dag började med en rejäl sovmorgon och sen en sväng till stallet. Red ett 45 minuters dressyrpass på Tollan och sen fick hon gå ut i en gräshage och mumsa i ett par timmar. Att hon fick gå bredvid grabbarna blev hon extra glad över ;) Sen bar det av hemåt för en timmes promenad i solen med Casper. Riktigt mysväder ute! Nu ska jag dock skynda mig lite på, vi ska promenera iväg till pappa och bada i poolen, grilla samt umgås med den ena halvan av min underbara familj :) Hoppas ni får en underbar midsommarafton! Kram på er.
 

Day from hell!

Idag var det bokstavligen dagen från helvetet. Jobbiga saker hände på jobbet och jobbiga saker hände i stallet. Känns ju lite lagom kul sen också att vad man än säger så går ingenting fram. Man försöker lösa saker men istället blir det bara pannkaka av allt. Känner bara just i detta nu att jag inte kan ha det såhär längre. Jag förtjänar inte detta! Måste hitta en lösning. Man ska inte ha en klump i magen varje dag man åker till stallet. Det är inte okej. Tack alla som finns här och stöttar när andra gör livet svårt! <3


Regn och rusk

Idag skulle jag ha tävlat på Årsta Runsten, men jag fick stryka mig pga att regnet bara öste ner! Hela dagen igår och halva dagen idag så regnade det. Så gräsbanan som tävlingen skulle ha gått på var bara lervälling blandat med vatten. Så vi bestämde oss för att stryka mig från 140n. Det kändes inte riktigt som att det var värt det, att riskera en sträckning eller något när det bara gällde en sketen 140. Så nu laddar vi om inför Vallentuna och Runhoppet om 2 veckor istället :)
Men en rolig sak som hände idag är följande. Elin och Conoc vann finalen som gick i 150 idag på Årsta Runsten. De var också de enda felfria och vinnare av 100 000 kr!
Alltså hon som vi köpte Tollan av :) En rolig sak är att vi skulle ha provridit denna hästen när vi var och provred Tollan. Men vi tyckte han var alldeles för stor för mig så vi kände att vi inte ens behövde prova honom. Han är typ över 175cm i mankhöjd och Tollan är 161cm :) Lite skillnad :) Kram!

Fix och trix

Vår dag idag har gått i ett enda svep. Först hämta ut ridstövlar från skomakarn, lämna in vinterjackan på kemtvätt, panta flaskor, slänga glasburkar och veckohandla mat. Sen hem och äta lunch, åka till stallet och fixa Tollan inför morgondagen, hem och duscha, laga mat och sen möta upp Tollans förra ägare som skulle ha sin häst i vårt stall över natten. Just eftersom det är tävlingar på Årsta Runsten denhär helgen :)
Sen visa dom vägen hem till mamma där de skulle sova och därefter åka hem och slänga sig på soffan, kolla film och äta glass :) En hektisk dag med andra ord :) Får dock se om det blir tävling för oss imorgon. Det beror på hur mycket det regnar :) Trevlig lördagskväll på er! Kram Emma

Fredag

Igår kväll firade jag och Calle våran 3.5 årsdag med lite mys tillsammans. Vi lämnade Casper hos mamma och sen åkte vi in till stan och åt på en restaurang som heter Grekiskt kök & bar. Riktigt gott var det! Sen gick vi på bio och såg Snow white and the huntsman, som var en riktigt bra film. Spännande, sorglig och lite läskig på samma gång. Men väldigt fin också. Riktigt sevärd tycker jag :) En mysig kväll med min älskling var det :) Hoppas er kväll var lika bra som vår! Kram Emma

Texas

Caspers lilla son, Kronsäters Jungle James "Texas" blev BIR och BIG-2:a idag på sin alldeles första utställning endast 4 månader gammal :)

Kritiken: Mkt bra typ, mkt bra huvud o uttryck. Bra halslängd, utmärkt front o benstomme. Bra djup i bröstkorgen. Bra vinklad. Mkt bra päls. Utmärkta rörelser.



På bilden ovan är han 7 veckor gammal :)
Bild från dagens utställning, 4 månader gammal :)


3.5 år

Idag har jag och Calle varit tillsammans i 3.5 år och förlovade i 10 månader. Tiden bara springer iväg! Det har inte alltid varit lätt. Vi har varit oense om mycket och ibland har det varit kämpigt. Men vi har också varit med om så mycket bra tillsammans! Men gud vad jag älskar dig! Du är så himla fin älskling. Du och jag föralltid <3
image description

Lilla grand prix finalen

Slottet
Vattengrav

Tisdag

Igår tog min fina barndomsvän Alexandra studenten :) Vi lärde känna varandra när vi blev grannar och jag var 6 år gammal och hon var 5 år gammal. Vi kanske inte träffas så ofta, men när vi väl träffas så känns det som om vi aldrig har varit ifrån varandra. Vi har bråkat max en gång sen vi blev vänner och vi har alltid så jäkla trevligt i varandras sällskap. Hon är helt enkelt en av mina allra bästa vänner, som jag vet att jag alltid kan lita på vad som än händer :) Och igår firade vi alltså hennes student, supertrevligt var det. Hon sprang ut från Cybergymnasiet, som också är min gamla skola :) Tyvärr tog jag inga kort igår, så ni får nöja er med en enkel updatering :) Kram Emma

Måndag

Idag efter jobbet så åkte jag iväg och hämtade upp min lilla Calle och sen åkte vi iväg till Täby Centrum för att köpa lite studentpresent och lite annat smått och gott. Sen åt vi även middag där innan det bar av hemåt igen :) Riktigt mysigt! Skulle igentligen ha gått ut och sprungit en sväng nu men jag orkar verkligen inte så det blir en powerwalk med hundarna istället, som för övrigt är helt sjövilda och beter sig som om de inte setts på typ 10 år :) Ha en mysig måndagskväll i solen! Kram Emma

Min vackra häst

Här mina kära läsare, så får ni njuta av lite vackra bilder på världens finaste häst.
Thonia v.s
e. Marlon - Burggraaf f. 2000
Så jävla fin!

Strömsholm Final Lilla Grand prix

Idag red jag Lilla Grand prix finalen på Strömsholm som gick i en 140cm klass. Banan var väldigt tekniskt svår och jag kände att dethär skulle bli en riktig utmaning för både mig och Tollan. Hade ställt in mig på att få några nedslag eftersom det var den tredje dagen på ett ganska så tufft meeting. Men så rev hon endast två hinder utav totalt femton språng :) Tyvärr kom 2 tidsfel också eftersom jag red rätt så lugnt, för jag inte ville riskera att halka i kurvorna. Hon innan mig höll på att gå omkull flera gånger pga. regnet som kom precis innan vår klass började. Så jag ville ta det säkra före det osäkra :) Slutade alltså på 10 fel och en 15:e plats bland dagens 24 starter där flertalet utgick pga. just det hala underlaget som gjorde många hästar väldigt osäkra. Men med tanke på att det var 60 starter med från början så kom vi faktiskt på en 15:e plats av 60 starter, vilket jag är väldigt nöjd med!

Sen får man också tänka på att jag har min häst som en hobby och ett fritidsintresse. Och att jag lyckats ta mig så pass långt med Tollan som jag faktiskt har gjort med vår tid, träning och framförallt ekonomi tycker jag faktiskt är väldigt bra. Så även fast jag just nu har 8 fel i varenda jäkla 140 så är jag ändå väldigt nöjd med de rundor jag gjort. Speciellt denhär helgen! Och jag är övertygad om att när det väl släpper så kommer de felfria rundorna bara att trilla in på rad, en efter en. För nu är det så pass små marginaler som gör att rivningarna kommer, så det är nästan löjligt! Men det är bara att fortsätta träna och inte glömma bort vart jag var för 3.5 år sen, när jag fick min fina Thonia. Utan henne hade allt dethär inte varit möjligt! jag är så tacksam för allt du gett mig fina hästen, gud vad jag älskar dig. Du betyder så oerhört mycket för mig <3

Strömsholm 145cm

Idag red jag en 145cm klass på Strömsholm. Det var vår tredje tillsammans och jag kände mig lite sådär smånervös. Tollan kändes dock urfin på framhoppningen och väl inne på banan taggade hon till och jag kände verkligen att hon var på gång :) Hon hoppade hur fint som helst! luftiga och fina språng och så jäkla spänstig. Men på en distans från en oxer till en kombination så skulle det vara 6 galoppsprång, men det lutade lite uppför så jag tänkte att om jag rider på 7 galoppsprång lite tillbaka så kommer hon få lättare att inte bli flack i kombinationen. Men hon lyssnade inte riktigt på min förhållning så jag hann inte lätta i handen fram till a hindret, så den bommen petade hon. Sen fick jag även ett tidsfel pga. att jag tog ut svängen efter kombinationen eftersom hon blev lite stressad efter rivningen och jag kände att jag ville få lite kontroll innan hindret :) Så totalt 5 fel blev det i vår tredje 145cm klass tillsammans. Vi slutade på en fjärdeplats, men tyvärr var det bara 3 placerade... Och med tanke på att det inte var en enda felfri i klassen så är jag sjukt nöjd ändå. Även om jag måste erkänna att det suger skit att jag förlorade 3:e platsen med en sekund :)

På vägen mot Strömsholm idag så fick jag även veta att jag kom med till lilla Grand prix finalen imorgon!! Så jäkla glad blev jag :) Det var bara de 24 bästa av 60 starter som gick vidare och jag är en av dom :) Så imorgon bär det av till Strömsholm ännu en dag för en 140cm klass :) Fan vad taggad jag är.
Och gud vad jag älskar min fina lilla häst<3

Idag är det förresten 1 år sen jag tog studenten! Helt sjukt vad fort tiden går :)

Kram!



Strömsholm 140cm

Hejsan! Idag var vi och tävlade på Strömsholms tävlingarna. Jag red en 140cm klass som också var kval till "lilla grand prixen" på söndag. Tollan var lite sisådär på framhoppningen. Trög, stark och kändes bara loj! Men väl inne på banan så tände hon till och hoppade så jävla bra! Hon var felfri fram till 10:e hindret som var en två kombination med räcke in. Där gick det lite nedför och i och med att det var i slutet av banan så började hon också få lite mjölksyra. Så vi rev a hindret men klarade b. Därefter var det sista hindret, en oxer som var lite halvlurig. Tollan trodde nog att hon var färdig efter kombinationen, men så kom det ett hinder till. Så hon rev det också :/
Jag kan inte säga att jag gjorde några märkbara fel på de hinder hon rev, utan tror mer det handlade om mjölksyra. Det är ju trots allt ganska jobbigt att galoppera omkring på den stora banan som dessutom lutar lite upp och ner. Så jag slutade på 9 fel, fick ett tidsfel förutom de två rivningarna, men förutom det så är jag så jäkla nöjd! Tänkte att, nu jäklar sätter jag nollan. Men nej, inte denna gång. Hamnade sen på en 27:e plats av 60 starter och är nu första reserv inför söndagens final! Får hoppas på att någon stryker sig :) Men oavsett vad som händer så känns det iallafall skitbra inför morgondagens 145cm klass som är våran tredje tillsammans :)
Här kommer en film från dagens klass! Håll tummarna för mig imorgon nu :)

Fixardags!

Idag har jag haft en såndär "gudvadjagärtröttjagvillbarasova" dag. Började morgonen med att snoosa i en hel timme, för att sen bli lite för stressad och skynda iväg till jobbet. Jobbade ett par timmar med alla underbara barn och blev lite ledsen i ögat när jag tänkte på att det var Gabi´s sista dag idag.. Vilken tur att jag får träffa henne i stallet iallafall :)
Åkte sen till stallet och fixade litegrann. Mockade, putsade (det som inte Gabi redan hade putsat), red, schamponerade Tollan, friserade henne litegrann, packade och broddade. Så nu är jag nittiofem procent redo tills morgondagen. Bara den sista packningen och hästen som är kvar att packa in nu :) Imorgon rider jag en 140cm klass på Strömsholms stora, fina gräsbana. Jag fullkomligt älskar den tävlingsplatsen! Gud vad jag har längtat efter denhär helgen :) Jag är taggad till tusen. Nu ska vi bara gå den sista kvällspromenaden med Casper och sen ska vi hoppa i säng.
Godnatt alla fina!

Nationaldagen

Idag på självaste nationaldagen har jag hunnit med mycket. Har bland annat klippt Tollan, sprungit med Casper, lagat mat och pussat på min fina karl! Underbara onsdag<3


Tisdag

Igår efter jobbet så åkte jag och Calle iväg på min kompis Hannas studentmottagning :) Det bjöds på kragstaplanka, tårta, kakor och lite champagne :) vi hade jättetrevligt! Sen skjutsade Calle mig till tegel där alla mina kollegor redan fanns. Och så satt vi där och pratade en stund allihopa innan vi dansade resten av kvällen :) det var en trevlig kväll helt enkelt!


Prinsessan

Märsta 140cm, 3 Juni 2012.
Finaste hästen <3

Märsta video

Här kommer videon från gårdagens 140cm klass. Bortsett från att jag klantade mig mellan hinder 8 och 9 så tycker jag faktiskt att det var en riktigt bra runda. Ser dessutom ut som att hon inte riktigt vill lyssna på min förhållning mellan 8an och 9an och att jag därför fastnar i handen. Menmen, hon känns riktigt fin i sprången i grunden iallafall. I omhoppningen hoppar hon inte lika väl som i grunden men det kommer tids nog :)
Min tappra lilla häst. Vart skulle jag vara utan dig? <3

Måndag

Jag hade inga hål i mina små tänder och allting såg så fint ut så. Dock så fick jag en räkning på härliga 700 kr som ska betalas till min lilla tandläkare inom en månad. Härligt med en sån fin summa pengar för en kvarts arbete :) Efter jobbet åkte jag till Täby centrum med Camilla och köpte present till Hanna som tar studenten imorgon :) Därefter åkte jag och solade en sväng och nu har jag pillat lite på Calles nya Ipad som han fick av sin chef idag :) Snart ska vi ut och gå långpromenad och eventuellt springa en runda med Casper :)
Ha en mysig måndagskväll!

Tandis

Just nu sitter jag i väntrummet hos tandläkaren och är väldigt, väldigt otaggad på att vara här. Jag vill ju klippa Tollan. Jag vill inte vara här... Men men, måste man så måste man. Sen ska jag jobba 12-17 och därefter bär det av till Täby centrum med Camilla. Vi ska shoppa lite studentpresenter :) sen kanske jag hinner med att sola en sväng efteråt också :) ha en bra dag!


Farväl Cometa

Idag fick Caspers kullsyster Cometa försvinna iväg till de evigt gröna ängarna. Så sorgligt! Söta Cometa, hoppas du har det bättre nu <3


Märsta 140cm

Idag hade jag en riktig super runda i 140:n! Var felfri i grunden och jag red så jäkla bra. Tollan var inte i ett enda hinder och hoppade som en liten gasell :) men så i omhoppningen klantade jag mig litegrann. Mellan sista hindret i grunden, en trippel och första hindret i omhoppningen, ett räcke, så var det 5 galoppsprång lite framåt. Där började jag plocka och red på 6 galoppsprång istället för 5 som det skulle vara. Så då rev hon det räcket. Ingen katastrof rivning på något sätt men är ändå så sjukt irriterande eftersom jag inte har plockat sådär på typ ett år!! Varför kom det tillbaka just nu?? Sjukt besviken på mig själv för det. Hindret efter var en trekombination, hade jag bara "prrooat" litegrann inför c hindret där så hade hon klarat det hindret också. Men pga att hon kom lite snabbt så rullade den bommen av. Slutade sen på 0+8 fel och en 11:e plats av totalt 36 starter. Tyvärr var det bara 9 placerade så det var lite surt. Är väldigt missnöjd med första hindret i omhoppningen som sagt, men är sjukt nöjd med övriga hinder på banan. Hon hoppade så jäkla fint och avslappnat idag så nu känns det riktigt bra inför Strömsholm nästa helg. Och då jäklar ska jag inte plocka i tyglarna :)

 


Tävling i Märsta!

Idag är det tävling i Märsta. Solen börjar titta fram och vi hoppas att det fortsätter vara soligt resten av dagen nu :)


Äckel väder

Idag har det nog varit det vidrigaste vädret vi har haft på väldigt länge. Spöregn konstant hela dagen.. Fick ta in Tollan vid 12 tiden och sen låta henne stå inne resten av dagen. Hon höll på att frysa ihjäl och alla hennes täcken var genomblöta, stackarn. Nu på kvällen har vi varit på middag hos Calles syster och resten av hans familj och det bjöds på riktigt god mat. Vi kom hem för en stund sen, men nu är det dags att sova :) imorrn är det tävling i Märsta. Jag längtar, så håll tummarna för bra väder och uppehåll från regnet. Godnatt!


Linneas student!

Idag tog min fina vän Linnéa studenten. Hon har varit så himla duktig tycker jag och jag är så stolt över henne, som är färdig med skolan nu :) Trots flera motgångar så klarade du det galant! Duktiga du :) Vi var iallafall på hennes mottagning i ett par timmar och nu har vi hyrt filmen "Crazy stupid love" som vi ligger och tittar på. Ha en mysig kväll nu! kram Emma

Regn och rusk

Idag är det äntligen första juni. Äntligen är det en sommarmånad! Men vart fan tog sommaren vägen? Det har regnat oavbrutet ända sen jag klev upp imorse. Trist! Var i stallet en snabbis innan jobbet och fixade Tollan och efter jobbet bär det av till min fina Linneas student mottagning :) men nu ska jag ut och vara rastvakt! Vi hörs :) Kram Emma