Svacka!

Denhär veckan har de varit lite struligt med viktnedgången. Har inte gått ner mina 0.5 kg som jag brukar, utan har istället gått upp 0.2 kg. Inte så mycket, men ändå jävligt irriterande! Tror det kan bero på att jag tränar 3ggr/vecka nu och kanske börjar bygga lite mer muskler. Men fläsket ska ändå bort, trots tillägg av muskler. Så nu hoppas jag på att komma ner till 60 kg nästa vecka. Så nu jävlar ska jag kämpa på och inte tappa motivationen bara för jag fått ett litet bakslag. 

Positivt är dock att min mage börjar kännas mycket plattare nu, förutom ytterst lite skinn som måste dra sig tillbaka. Men sånt är svårt för mig att påverka, så det får ta den tid det tar. Nu har jag istället 1.7 kg att fokusera på att få bort på 3 veckor. Så nu kör vi! 








Träning lördag!

Igår blev det 15 min på den crosstrainerliknande maskinen. Sjukt jobbigt! Var helt spyfärdig. Körde på 3:an och 4:ans motstånd. Sen blev de följande styrkeövningar. 

Latsdrag - 4x10
Rodd - 4x10
Hantelrodd - 4x10
Pushdowns (triceps) - 4x10
Bicepscurls m stång - 4x10
Kickbacks (triceps) - 4x10
Hammercurls m hantel - 4x10
Sittande tricepspress - 4x10
Raka hanmercurls m hantel - 4x10


Horse show!

Igår kväll var jag och mamma på horseshowen i friends arena. Måste säga att det var mycket bra arrangerat faktiskt. Mässan var större och man behövde inte trängas lika mycket bland allt folk, så som man behövt på Globen mässan tidigare år. Sittplatserna var mer rymliga och hade till och med en liten drickhållare vid sidan av stolen. Roligt var också att man kunde kolla på framridningen om man ville! Känns som ett riktigt lyft att ha horseshowen på friends arena istället för i Globen. Även om Globen har sin lilla speciella atmosfär som jag saknade litegrann :) 

Under kvällen fick vi även se hingsten Corporal VDL live i 140cm klassen som han nollade. Det är ju han som vi har betäckt Tollan med. Såå himla fin häst! Hoppas vår fölis blir så fin som dess mor och far är, det vore ju helt fantastiskt. 

Och en annan sak, trots en sjukt stor mässa så köpte jag och mamma ingenting. Det har nog aldrig hänt. Men antar att de blir så när man inte har någon häst att rida. Känns inte som jag har någon sak som jag verkligen behöver just nu. Speciellt eftersom jag inte kommer kunna börja rida mer ordentligt förrän i slutet på nästa år. Men vid 2015 års horseshow, då jäklar ska jag shoppa! 

Liam fick vara med sin pappa och farfar under kvällen, och jag hade mor och dotter kväll med mamma. Mycket mysigt! Här kommer iallafall en bild på fina Corporal som jag hittat på Facebook. 




Fredagsmys!

Igår var jag, Liam och mamma iväg och hälsade på en gammal stallkompis till oss. De har köpt gård i åkersberga och vi var väldigt nyfikna på hur de hade det, så vi åkte dit och kollade. Mycket mysigt! 

Några timmar efter jag kommit hem så promenerade jag iväg hem till mamma. Det är ungefär 6 km dit hemifrån oss, så det blev en alldeles perfekt eftermiddags prommis. Sen lagade mamma biffar potatis/morot/jordärtskocke mos till oss alla. Grymt gott! Därefter kollade vi på idol och myste resten av kvällen. En mycket mysig fredag :) 

Här på bilden fick Liam värma sig lite efter att ha tagit ett bad. Han hade nämligen kissat ner alla sina kläder så vi var tvugna att tvätta dem och torka dem innan vi kunde klä på honom igen ;) 




Kvällsmys i stallet!

På eftermiddagen blev det en timmes promenad med hundarna, och lite lydnads träning under tiden. Idag var det två duktiga små hundar jag hade med mig på promenaden. Det gillas! Sen dammsög och torkade jag golven i hela lägenheten. Viss del av det skedde samtidigt som jag ammade. Multitasking deluxe! 

Sen åkte jag och mamma iväg till Tollan. Hon fick longeras en stund i lunk takt på gårdsplan, och efter det hade svullnaden i bakbenen gått ner betydligt. Så vi tror den beror på att hon står still i leran hela dagarna. Såå förhoppningsvis försvinner svullnaden när det blir lite kallare nu och leran inte blir riktigt lika geggig. Här kommer en bild på Tollan. Och visst börjar hon bli lite rundare om magen? 


Små kattungarna i stallet myste lite extra idag. 



Dagens träning!

Imorse var jag och mamma och tränade tillsammans på sats. Jag fokuserade på axlar och bröst samt lite konditionsträning i form av 15 min på crosstrainern. Schemat såg ut såhär! 

Hantelpress (axlar) - 4x10 (2kg)
Sidolyft (axlar) - 4x10 (2kg)
Framåtlutad sidolyft (axlar) - 4x10 (2kg)
Hantelpress (bröst) - 4x10 (3kg)
Lutad hantelpress (bröst) - 4x10 (3kg)
Valfri övning- 4x10 
Armhävningar (5st riktiga, 15st halva) 

Passet gick bra och jag kände mig starkare än förväntat. Nu är jag på G! 




Fina prinsessan!

Var även hos Tollan igår kväll och tvättade hennes ben samt pysslade om henne. Nu när hon inte får något kraftfoder tyckte jag att benen såg liiite bättre ut. Inte lika svullna i hasen i varje fall. Så vi får se hur det ser ut idag när mamma är ute och pysslar om henne. Och angående ridningen så har jag verkligen abstinens nu. Så om någon har en häst jag kan få rida på, säg till! Jag är så galet sugen på att rida så jag håller på att bli tokig. Och det är nog åtminstone 5 månader kvar tills jag får sitta på Tollans rygg igen. Så snälla låt tiden gå fort! 




Tisdagens träning & kostupplägg

Igår gick hela dagen väldigt fort för jag hade saker planerade varenda sekund typ. Började dagen med ett gympass på sats, då jag fokuserade på min träning av benen. Körde 15 min med 3 i motstånd, på en maskin som liknar crosstrainern, men tränar mer löparmuskler än crosstrainern gör. Vet inte vad den heter riktigt! Men man kan välja vilken längd på steget man vill ta. Oavsett om de gäller trappsteg, promenadgång, långa steg eller löpning. Mycket effektiv maskin! 

Sen körde jag följande styrketräning. 

Knäböj - 4x10 (endast stång utan vikter)
Valfri rumpövning - 4x10 (5kg i vikt) 
Raka marklyft - 4x10 (endast stång utan vikter)
Framsida lår - 4x10 (20kg 30 repetitioner, 30kg 10 repetitioner)
Vader - 4x10 (5kg i vikt) 

Är fortfarande ganska svag så dethär är tillräckligt jobbigt för mig än så länge. Men med tiden kommer jag nog orka mer! Fast fokus ligger mest i att få fastare kropp och inte så mycket i att få stora muskler. 

Liam var grymt duktig på Minisats, och låg och tittade på alla små ettåringar som sprang omkring när jag skulle hämta honom. Han kommer nog ha riktigt roligt där när han blir äldre :) 

Kostmässigt så har jag bestämt mig för att även börja äta 1 glas yoghurt till frukost utöver mina 2 ägg och 1 frukt. Tror det kan vara bra för min mjölkproduktion! Så får vi hoppas att det inte stör min viktnedgång allt för mycket. Ska testa detta i några dagar iallafall, men jag tror att det kommer göra nytta. 





Fransar och svullna ben!

På eftermiddagen idag åkte jag till Upplands Väsby och PM beauty care. Jag vann ju en tävling där och skulle göra fransförlängning gratis. Vilket jag hade bokat tid för idag. Och gud så fint det blev! Kolla vilken skillnad :) Så skönt att känna sig fräsch trots att man inte ens tagit på sig något smink. 

På kvällen åkte jag iväg och kollade till Tollan igen. Idag var hon tjock i båda bakbenen ända upp till haserna. Blir galen!! Varför kan inget bara gå enkelt till nån gång? Anledningen till att vi flyttade henne var ju för att jag inte har tid att åka upp varje dag. Men inget verkar gå som det är tänkt denhär hösten! Jag tycker så synd om min lilla häst och vill inget annat än att hon ska må bra. Så kan inte dendär jäkla leran försvinna typ nu, och tiden gå jättefort så att vi kan flytta henne närmare oss igen. Bara 4 månader kvar tills fölis kommer nu. Låt tiden gå fort. 




BVC koll!

Idag åkte vi till BVC på förmiddagen. Nu börjar Liam bli en riktigt stor kille. Idag vägde han 3900 gram och var 55 cm lång. Han har nu dubblerat sin vikt sen han föddes :) Det händer så mycket just nu med vår lilla pojke. Han är mycket mer vaken, och hänger med mer med både blick och kroppsspråk. Även nacken börjar bli starkare, fast vi ska öva mer så den blir ännu starkare. Igår upp täckte vi även att han är kittlig på magen. Så när vi killade honom på magen började han le och såg jätteglad ut. Så roligt när man börjar få lite respons på saker man gör. Ser så mycket fram emot att vara med och se Liam växa. Våran fina lilla pojke. På bilden nedanför får ni se lite Liam och Kiara mys. 





Helgen!

I lördags var vi och tränade, gick promenad och sen firade vi min svärfars födelsedag i förskott. Hela Calles syskonskara med barn och respektive partners var med. Det var trevligt! 


söndagen gick jag en promenad på förmiddagen och på kvällen blev det en tur till stallet. Tollan var tjock i vänster bakben, ända upp till hasen... Blir galen snart känner jag... 


Dagens vikt!

Idag har de gått 11 veckor sen Liam föddes. Tiden går så fort! Och idag var min dagsform bättre än på länge. Vikten låg på 61.5 kg vilket betyder att jag nu har gått ner 17.5 kg. Helt fantastiskt bra tycker jag! Fast jag känner på mig att när jag väl kommit ner på 60 kg så kommer jag vilja gå ner lite till. Men det får jag ta tag i då :) nu ska vi åka iväg till gymmet, hela lilla familjen. 




Kärlek och hästmys!

Idag har vi varit iväg på äventyr igen. Vi åkte iväg på förmiddagen och parade Kiara en andra gång, för att vara lite mer på den säkra sidan. Och det var verkligen kärlek som uppstod på en gång mellan de små turturduvorna. Så håll tummarna nu för att det blir små bebisar i slutet på januari. Måste förresten visa en bild på Kiaras uppfödares lilla mopsvalp. Donut heter han och är 12 veckor gammal. Helt bedårande söt. Det kanske är en sån man ska ha nästa gång? ;) 


Efter Kiaras lilla lovemaking så åkte vi till Tollan och pysslade om henne lite. Hon såg ut att må bra men har börjat få lite mugg igen... så vi fick ställa henne i en sjukhage där det inte var så lerigt, så hennes små ben får vila sig lite. Vill inte ha några svullna små ben igen! 

Och från en sak till en annan. Idag kom inbetalningskortet till min kennelnamnsansökan! Så himla spännande :) 




Träning och presenter!

Idag åkte jag till sats och tränade en timme på förmiddagen. Körde 15 min på crosstrainern med 10 i lutning och 8 i motstånd. Sen körde jag lite styrketräning med fokus på armar och rygg. Grymt roligt! Ville bara fortsätta träna, träna och träna. Så roligt var det! Träffade även lite fler kollegor som jag inte träffat på flera månader. Så roligt! Har saknat alla fina tjejer på jobbet. Vi är verkligen ett toppengäng, som alla trivs bra i varandras sällskap. Så att få träffa några av dom och prata en liten stund, gjorde mig väldigt glad. 

Efter gymmet svängde jag förbi mamma en stund. Hon och Fredde hade köpt två halsband till hundarna som lyser i mörkret. Samt en body och en babysitter till Liam. Så himla snällt! Här kommer en liten bild på prinsen i hans nya babysitter. Som han för övrigt verkade tycka om att sitta i :) nu ska jag vila en stund i soffan och hoppas på att jag orkar ge mig ut på en promenad lite senare ikväll. 




Kärleksmöte

Idag har vi varit på äventyr med mamma och hundarna. Kiara skulle träffa sin nya kavaljer Norrman. Det blev kärlek vid första ögonkastet, även om det tog ett par timmar innan de fick till det helt. Så nu hoppas vi på små bebisar i slutet på januari :) 






Första gympasset!

Idag åkte jag och Linn iväg med våra små bebisar till sats. Sen körde vi lite styrketräning och jag la fokus på rumpa, ben och rygg. Nu är jag heeelt slut! Mina ben är som spaghetti, och jag tränade ändå bara med lätta vikter på mellan 5-15 kg. Sjukt hur snabbt man tappar muskler! Men nu är jag taggad på att komma i form. 

Liam och Leah fick vara på Minisats medan vi tränade och det gick jättebra! Så roligt! Dock var jag allmänt förvirrad och glömde bland annat fylla i Liam's kort för vistelsen på Minisats. Så Isabell fick påminna mig! Haha jag om nån borde väl veta att jag ska fylla i ett kort, jag kände mig verkligen helt virrig. Mycket att tänka på med en liten bebis och allt ;) 

Så nu är premiären gjord och förhoppningsvis kommer jag bli starkare och starkare med tiden. Och tillslut kommer jag vara mer vältränad än någonsin, eller nått. Det är min målsättning iallafall ;) Nu ska jag och Liam ut på promenad med hundarna. Hoppas ni får en trevlig dag! 





Världsprematurdagen

Idag såg jag på nyheterna att det var världsprematurdagen. Det passade ju alldeles utmärkt eftersom dagen har handlat väldigt mycket om Liam. 

Började dagen med att åka till BB Sophia på ett litet återbesök. Vi fick prata med en läkare om lite funderingar och så gjorde vi lite vanliga undersökningar på Liam. Vikten har fortsatt gå upp bra så nu vägde han ca 3.7 kg. Jätteskönt! Vi skulle bara fortsätta som vi gjorde nu sa läkaren, så det kändes lite extra bra. 

Sen åkte vi vidare till SEB och hade ett litet möte där. Så nu har vi öppnat upp ett fond-sparkonto till Liam som är låst tills hans 18 årsdag. Så vill ni ge honom en gåva är ni mer än välkomna att ge honom en slant på det kontot. Öppnade även ett likadant konto till mig och Calle som vi kan spara pengar på. Vuxenpoäng till oss! 

Nu ska vi strax ut på en kvällspromenad med hundarna. Sen ska vi slappa resten av kvällen. Skönt! Bjuder på en bild på Liam som relativt nyfödd, dagen till ära. Tänk att han snart har dubblat sin vikt, sen han föddes. Häftigt! 




Lördag & Söndag

Igår kväll var min syster här på middag. Vi bjöd på fajitas/tacos och alla tre åt väldigt mycket mat. Vi hade ätardag här hemma igår så det blev mycket middag, lite choklad och en och annan bulle under dagen. Mycket gott! 

Idag har vi slappat, gått långpromenad och hälsat på Liam's kusin Tage med familj en sväng på eftermiddagen. Nu ligger jag och lillgrabben helt utslagna i soffan medan Calle lagar mat. Ikväll blir det oxfile, grönsaker och lite mathavre till middag. Mums! Hoppas ni haft en trevlig helg :) 




Fredagsbestyr!

Idag hann jag med en 4.5 km lång promenad i regnrusket på förmiddagen. Sen kom Hanna över med sin fina gravidmage och umgicks med mig och Liam i ett par timmar. Vi har gått i samma klass i grundskolan och har båda längtat efter barn länge. Så det är lite komiskt att vi båda varit gravida samtidigt och att våra barn kommer vara så nära i ålder. Hon är beräknad 4 januari så det kommer ju vara ca 4 månader mellan våra små. Så de kommer nog ha jätteroligt tillsammans när de växer upp tror jag :) Men nu ska vi äta middag och fredagsmysa. Hoppas ni får en trevlig kväll! 





Viktnedgång 14 november!

Efter att ha stått stilla på samma vikt ett par dagar hade jag äntligen gått ner 0,5 kg imorse. Jag tror egentligen att knepet är att bara fortsätta med "dieten" när man känner att det står lite stilla. För även om man kan känna frustration över det så är det bara att kämpa på, för tillslut rasslar de till och kilona trillar av en. Nu är det bara 37 dagar kvar tills vi åker till Teneriffa, så på den tiden borde jag definitivt ha klarat av att gå ner 2.1 kg till :) 




En lugn mystorsdag!

Idag har jag hunnit med en långpromenad, lite mammahäng med Linn & Leah och så en powernap sådär på kvällskvisten. Mina små pojkar vilade mycket idag dem också :) så fina! 






Kennelnamn!

Då har man ansökt om kennelnamn då. Blir så nervös att man inte ska få något av de förslagen man helst vill ha. Har ju skickat in fyra olika och har man otur är det inget av dem som duger. Vore så oerhört coolt om jag kunde få det namnet jag vill allra helst! Ååh jag vill, jag vill! Men nu är det bara att vänta och se :) nu hoppas jag att lilleman vill sova för jag är sjukligt trött. Godnatt på er! 




Kaos natt!

Liam somnade inte förrän vid 01 inatt och vaknade sen vid 04 och var hungrig. Somnade om vid 4:30 och vaknade sen 6:30 igen och var hungrig och vägrade somna om.. Behöver jag ens säga hur trött jag är? Men men, det är väl bara att göra sig iordning och fånga dagen. Carpe Diem liksom. Vid 10:30 ska jag träffa Josefin och gå en långpromenad och käka lunch. Vi har inte träffats på ett bra tag så det ska bli roligt! Bra väder ser det ut att bli också :) ha en trevlig dag! 

Bjuder på en bild på mina fina pojkar <3




Myskväll och hungrig bebis!

På bilden ser ni ett typiskt kvällsmys hos familjen Jerrewing, som pågick för ett par timmar sen. Nu har vi istället påbörjat projektet "få Liam att somna" , vilket tycks vara en omöjlighet. Tror att vi har världens hungrigaste bebis. 


Casper älskar sin lilla kompis. Han vill vara nära, pussa och mysa. Men han förstår ju inte riktigt att han är lite för bufflig ibland. Fina lilla vit <3 

Kvällspromenad och kennelnamn!

På kvällen blev det en mysig promenad i mörkret med våra små hundar. Älskar att vara ute och gå på kvällen när det är sådär mörkt och fridfullt. Underbart! Här kommer en bild på våra små finingar.


Sitter och funderar för fullt på dethär med kennelnamn. Jag tycker det är så svårt att veta vad man vill heta eller vad man ska säga. Eller om jag ska försöka vara delägare i mammas redan existerande kennel kanske.. Det tål att funderas på :) godnatt på er! 



Häng i Gottröra!

En sväng hos en trött Tollan hann vi med idag också. Svullnaden i benen var borta och hon såg ut att må så bra så. Det är 4.5 månad kvar till fölis beräknade födelse nu! Snälla låt tiden gå fort :) 




Liten blir större

Idag har vi inte gjort många knop här hemma. Först en lugn morgon och sen en snabbis till BVC. Över helgen hade Liam gått upp jättebra i vikt. Så nu vägde han 3500 gram, var 54cm lång och hade 37cm i huvudomfång. Stora killen! Nu när han blivit så lång så testade vi att använda kläder i storlek 56, vilket fungerade alldeles utmärkt. Fina lilla killen <3 




Fransförlängning!

Jag var med i en tävling på PM Beauty cares sida på Facebook. Där kunde man vinna en fransförlängning om man kunde motivera varför just man själv var värd det. Och så vann jag! Inte så många tävlande med, men ändå. Jag vann! Så i slutet på november har jag nu bokat tid, så då blir det fransförlängning :) ska bli så roligt att testa det! 




Smider planer!

Idag har vi segat oss i soffan, gått en promenad med hundarna och smidit planer för Kiara. För hon har nämligen börjat löpa! Så om sisådär 10-12 dagar ska hon paras, och det med en mycket snygg svart herre. Så nu hoppas vi att kärlek uppstår och att det blir små valpar i slutet på januari :) 




Utställning i Sollentuna!

För att summera en lång dag lite kort. Idag var vi på utställning i Sollentuna hela dagen. Kiara var superduktig men fick endast very good. Tyckte hon var värd excellent men icke! Stjärna fick excellent och kom 3:a i öppentik klassen. Skoj! Vi har ju väldigt olika tikar, så gillar de Kiara gillar de oftast inte stjärna och tvärtom. Så idag var det mamma och Stjärnas dag :) sen var de uppfödargrupp och då vann Kronsäter, men blev oplacerade i den stora finalen. En väldigt lång men rolig dag! Har även pratat lite med en kille som har en jättefin hane, om att eventuellt använda den på Kiara vid årskiftet. Så vi får se hur det blir med den saken. Spännande! 






Viktresan!

Idag har jag gått ner ytterligare lite till i vikt. 2.6 kg kvar till målet nu :) 




Promenad och BVC!

Idag började jag dagen med en timmes promenad tillsammans med Liam och hundarna. Det var kyligt men skönt väder ute, så det var väldigt mysigt! 

Sen åkte vi iväg till BVC för att väga Liam och prata lite med vår sköterska. Liam har varit väldigt strulig senaste 3 nätterna och varit vaken och hungrig mellan 03-06 i stort sett. Jag har kännt mig otillräcklig och ville diskutera dethär med sköterskan. Sen när vi vägde honom fick vi svaret! Han hade bara gått upp 100 gram på en vecka, så nu väger han 3375 gram. Det är bra att han gått upp i vikt, men han brukar ju gå upp betydligt mycket mer. Så nu har vi bestämt att han ska amma 10 min som maxtid på ett bröst och sen byta till det andra. Och så får man hålla på så till han är mätt. Sen måste jag bli bättre på att vila, och även dricka mer vatten varje dag, för att öka mjölkproduktionen. Det var tydligen viktigt sa sköterskan. 

Och sen om han är hungrig fortfarande och jag känner att brösten är helt tomma typ, då ska jag ge honom mjölk på flaska som jag har pumpat ut förut och har liggandes i frysen. Hoppas verkligen att detta ökar produktionen igen, så vi slipper komplettera med ersättning. Förut när jag fick pumpa 24/7 så hade jag ju sjukt mycket mjölk, så det borde nog lösa sig :) fingers crossed! Nästa besök på BVC är på måndag så då hoppas vi på en bra viktuppgång! Nu ska vi ha fredagsmys. Trevlig helg på er :) 




Dagens lunch!

Såhär kan en lunch se ut för min del! Stekt bacon och ägg, samt sallad i form av avocado, ruccola och majs. Enkelt och gott! 




2 månader idag!

Idag blir vår lilla pojke två månader. Han är ju lite senare i utvecklingen i och med att han är prematur. Men jag tänkte ändå lista de saker som han kan redan nu. 

* Ge ett socialt leende
* Ligga på mage och vrida huvudet från sida till sida 
* Skrika jättehöga och ljudliga skrik 
* Ge och söka ögonkontakt 
* Uppmärksamma vart ljud kommer ifrån
* Fästa blicken på tända lampor och färgglada färger 
* Påbörjat att följa med blicken 
* Lärt sig att använda napp 





Kroppen två månader efter kejsarsnittet!

Gjorde ett litet collage med bilder på mig efter att Liam hade fötts. Datumen står på bilderna, så man ska kunna se utvecklingen som skett under dessa två månader som vår lilla pojke har funnits med oss. Har fortfarande 2.8 kg kvar så det är mitt fokus att förlora det fettet nu, möjligtvis lite till. Men mitt mål är sen att kunna börja träna igen i slutet på november. Då vill jag börja stärka min kropp och få lite slanka och snygga muskler, så då är det möjligt att jag går upp något kilo igen. Muskler väger ju mer än fett :) 

Hur går det för er därute? Är ni missnöjda med er vikt så sätt igång. Man behöver inte springa och hålla på för att gå ned i vikt. Det räcker med att ändra kosten och gå promenader till en början. Det är vad jag har gjort och se hur mycket som hänt på bara två månader. 




Första snön!

Det snöar för fullt här i Stockholm, så strax ska vi ge oss ut på en långpromenad och bara mysa. Har längtat otroligt mycket efter snö dethär året! Förmodligen lär de ju inte få ligga kvar så länge, men det är ändå så mysigt :) 




Bästa terapin

Idag hämtade jag upp Sofie på Söderby och så åkte vi ut till våra små hästar i Gottröra. Skönt med lite hjälp att hålla koll på Liam medan jag körde bilen. Tollan verkade hur som helst må bra och svullnaden hade gått ner nästan helt. Hon var bara lite tjock längst ner på höger bak. Så imorrn får hon gå i egen hage, men om hon är helt bra när vi kommer på fredag så får hon gå ut i hagen med sina kompisar igen :) trevligt med lite pyssel sällskap i stallet idag. Har saknat dagarna då man står i stallet och pysslar och bara pratar med fina stallkompisar. Bästa terapin. 

Bjuder på en bild på Sofies häst (till vänster) som är beräknad att föla i slutet på april, och så Tollan som är beräknad i slutet på mars. Längtar. Så. Galet. Mycket. 




Förmiddagsmys!

Började dagen med en långpromenad och myslunch med fina Josefin. Hon gick i min klass under termin 1 på förskollärarprogrammet. En jättegullig tjej, som jag kommer riktigt bra överens med. Känns som vi umgåtts hur mycket som helst, för allt känns så himla avslappnat och naturligt mellan oss. Men i själva verket har vi inte umgåtts mycket alls. Så härligt med såna människor! 




Lika som bär?

Måste nog hålla med om att prinsen är väldigt lik sin far. Mina fina pojkar <3 




Viktresan!

Det känns verkligen som om allt onyttigt tagit sig ur min kropp vid dethär laget, för kilona rasar verkligen av mig nu. Idag blev det även en 5.5 km lång promenad i regnrusket. Även om det tar emot precis när man ska ut och gå, så är det så himla skönt när man kommit hem. Jag brukar då ta mig en dusch medan lilleman sover i vagnen, så kan man mysa ner sig i soffan tillsammans sen med gott samvete. Såhär såg siffran på vågen ut idag! Nu har jag gått ner 16.2 kg och har 2.8 kg kvar till mitt mål. På torsdag är det två månader sen Liam föddes, så då kommer jag även lägga ut en bild på hur jag ser ut i kroppen nu. 






6 år i vår ägo

Idag har vi haft vår fina lilla häst i 6 år. Det är väldigt lång tid och vi har hunnit med mycket skoj genom åren. Jag har denna lilla häst att tacka för så himla mycket. Hon är helt fantastisk på alla sätt, och betyder väldigt mycket för mig. Så nu hoppas vi extra mycket på att få en lika fantastisk fölunge nästa år. Det skulle ju vara helt underbart <3 




Första mötet med Tage <3

Idag träffade vi Liam's kusin Tage för första gången. Han är drygt en vecka och Liam är drygt 8 veckor gammal. Och ändå väger Tage typ 400 gram mer än Liam ;) ska bli så skoj att se hur de utvecklas och även få se om de kommer bli bra vänner i framtiden :) fina små pojkarna <3 




Ettårs kalas!

Idag på eftermiddagen firade vi lilla Elvin lite i efterskott. I veckan fyllde han 1 år så idag var det kalas för hela slanten. Mycket trevligt! Den superfina tårtan gjorde min pappas sambo. Man kan kolla in hennes facebooksida alla tiders tårtor, eller hennes blogg allatiderstartor.blogspot.se och kanske till och med beställa en tårta ;) 


Pappas sambo gjorde även dessa små gulliga kakmonster i chokladbollsform :)


Nu ska vi kolla på den nya serien Maria Lang som går på TV4. Grymt bra för att vara svensk faktiskt! Trevlig kväll på er! 




Hurtig söndagmorgon

Nere på exakt 63 kg nu. Det firades med en 8,5 km lång promenad med hela lille familjen. Sjukt jobbigt men väldigt roligt att jag äntligen orkar gå en längre sträcka i ett lite snabbare tempo. Nu ska vi äta lite lunch och sen promenera iväg på Liam's kusins 1 årskalas. 





På bättringsvägen!

Vi var hos prinsessan idag igen, både jag, Liam och mamma. Idag hade svullnaden i benen gått ner jättemycket. Så himla skönt! så vi tror garanterat att det berott på att hon stått och trampat i leran 12 timmar om dagen. Speciellt eftersom det gick ner så fort hon bytte hage :) Tänk själv hur jobbigt det är för hästarna att ridas på för djupt underlag. Dethär blir ju precis lika ansträngande för Tollans små senor i benen. Endast det bästa är bra nog för vår prinsessa, så hon får nog gå kvar i ensamhage några dagar till. Så kan man ju hoppas att den värsta lerperioden kan vara över snart. 




Liam 8 veckor!

Idag kom Liam's första riktiga sociala leende. Idag på hans 8 veckorsdag fick vi se honom le på riktigt mot oss för första gången. Och inte bara för att han gjorde grimaser utan som ett gensvar på vårt töntiga bebisprat. Så himla häftigt! Fina lilla pojken <3