Kokostoppar och havreflarn!

Idag har jag bakat kokostoppar och havreflarn till min studentmottagning :) De blev riktigt goda och jag är faktiskt ganska stolt över mig själv :) Nu har jag bara hallongrottorna kvar som jag ska baka på tisdag :)

Idag klippte jag Tollan och hon blev faktiskt ganska fin. Dock så hade hon väldigt mycket knottbett under magen så hon fick börja ha flugtäcke på sig utomhus från och med nu.

Nu ska jag gå och titta på tv innan det är dags för att sova. Imorgon tar nämligen min kompis Chloé studenten och vi ska fira henne hela dagen lång :) Så då måste man vara utvilad:)

Vi hörs imorgon! Kram Emma

Bilder från Vallentunas utställning!

Här kommer lite foton på Casper från utställningarna :)



Han ser så snygg ut på denhär bilden tycker jag!



Det här är ett litet släktfoto. Från vänster: Caspers syster, Casper, Caspers pappa och farfar :)
Visst är han lik sin pappa? Det var första gången vi träffade honom i lördags och de var så lika både utseende mässigt och personlighetsmässigt :)



Älskar denna hundrasen. Så otroligt fina!

Kram Emma


Inte långt kvar nu!

Nu är det inte långt kvar! Om 10 dagar tar jag studenten, och om exakt 1 månad flyttar jag och älsklingen hemifrån. Gud vad jag längtar! Det ska bli så himla spännande att ta ett kliv in i vuxenlivet. Jag tror att vi kommer klara det galant :)

Kram Emma

Tandläkaren och trailertvätt!

Imorse var jag hos tandläkaren. Hade inga hål eller så så de finslipade bara mina tänder litegrann och visade hur jag skulle sköta dem med en sorts "tand pinne" :) Sen bar det av hemåt och jag tvättade transporten, eftersom vi ska sova i den i helgen när vi ska tävla på strömsholm :)

Nu ska jag strax gå en lite längre promenad med Casper och sen måste jag packa inför helgen :)

Vi hörs lite senare. Kram Emma

Söndag 29 maj!

Idag har jag spenderat ganska mycket tid i stallet i och med att vi hade både morgon- och lunchfodringen :) där emellan hoppade vi ett par språng i ridhuset och Tollan kändes jättefin. Känns lovande inför torsdag då vi ska tävla på strömsholm!

Sen hittade jag också ett par skor till min student idag och ett par ballerina :) De var super fina och nu behöver jag bara fixa mina naglar också så kommer jag vara fit for fight på studentdagen :)

Nu ligger vi och kollar på Gossip girl och ska bara mysa resten av kvällen!

Kram Emma

Utställning Vallentuna flygfält

Idag var vi på utställning med Casper på Vallentuna flygfält. Han fick excellent och kom 2:a i juniorklassen bland hanarna och var så himla duktig!

Kritiken var följande
Välutvecklad med tydlig könsprägel. Ett huvud med bra proportioner, mer stop önskas. Välformade ögon, rosenöron. Stark hals och korrekt överlinje. Goda vinklar fram och bak. Rör sig väl för sin ålder.

Detta tycker jag var väldigt fin kritik! Nu sa de ingenting om att han var valpig osv, vilket helt klart uppskattas :) Han har även blivit mycket bättre i ringen. Känns inte alls lika osäker som första gången vi ställde ut. Han är ju fortfarande lite osäker och vill krypa upp i knät och krumma lite med rumpan när man ska ställa upp honom, men annars uppförde han sig verkligen excellent tycker jag. Hoppas på ännu bättre självförtroende från honom på nästa utställning i Eskilstuna om 2 veckor :)

En kille tog även massa foton på honom som kommer att komma upp på bloggen inom kort.

Kram Emma

Studentfiranden

Nu är jag helt slut efter att ha åkt flak, blivit totalt neddränkt i öl och gått med helt blöta kläder i blåsten :) Men det var riktigt roligt och även fast musiken slutade fungera efter ungefär 10 minuter så blev det ett riktigt drag ändå :)

Sen åkte vi på Lisas mottagning och åt riktigt god mat och bakelser som hon själv hade bakat :) Och nu har hon tagit studenten. Gud vad stora vi har blivit! Känns som det var alldeles nyss som vi började i 8:an :)

Från höger står Lisa, och sen hennes vän Louise :)



Kram Emma


Lisas student!

Nu har jag precis kommit hem från stallet och ska strax börja fixa mig iordning för min kära vän Lisa's utspring! Sen ska vi åka flak och efter det bär det av till hennes mottagning :) Synd bara att det är så trist väder. Tycker att min fina vän är värd lite solsken på sin stora dag!

Har precis badat Casper + klippt klorna inför Vallentunas utställning imorgon. Nu inväntar jag bara det lilla charmtrollet Chloe, som jag ska samåka med till Åvas utspring!

Ha det så bra så hörs vi senare. Kram Emma


Bilbesiktning, stallet och shopping!

Denhär dagen började med bilbesiktning utav min gamla Honda av årsmodell-93. Den fick ett antala anmärkningar. Bland annat om rost på golvet i vänster fram, och i någon ram som håller upp bilen. Men det mest akuta var att handbromsen inte fungerade alls på höger bak, så det var jag tvungen att åtgärda och sen komma och ombesiktiga :)

Sen bar det av till stallet och jag red ut med en tjej där! Vi red en stund i skogen och Tollan höll på att få fnatt av alla knott. Hon gjorde luftsprång, skuttade och hoppade som en liten galning där i skogen. Det var nästan så att jag ramlade av! Men vi kom hem helskinnade. Den övriga delen av ridturen var mysig iallafall. Även om små får är väldigt läskiga.

Nu har jag precis kommit hem, ska strax ta en härlig promenad med Casper i det fina vädret och sen ska jag åka till Täby centrum tillsammans med min kära vän Chloé. Lisa tar ju studenten imorgon så vi måste hitta något fint åt henne, plus att jag måste hitta en outfit tills ikväll då vi har vår studentmiddag.

Idag är det förresten bara 2 veckor kvar. Det är inte så långt det heller, även om det känns så när man jämför med Lisa som tar studenten imorgon :)

Ha det så bra! Kram Emma

Grattis mamma <3

Min lilla fina mamma klarade BE-Körkortet idag! Hon är så himla duktig :) Så nu kan hon köra båda våra hästar i transporten, helt lagligt! Underbart är vad det är :)

Kram Emma


Musse på sommarbetet

Här kommer lite bilder från när vi var och hälsade på Musse i lördags :)



Visst ser han ut att trivas? Lill pojken :)

Kram Emma

Nyklippt!

Nu har jag precis kommit hem från frisören! Jag har klippt av 2-3 cm runt om och slingat blonda + guldiga slingor i hela håret :) Så klippte hon upp håret en del också :) Jag blev supernöjd! Har inte klippt mig hos frisör på ungefär 1,5 år så det var riktigt skönt att bli fin i håret :)

Här kommer en bild på mitt fina hår!



Blir så glad bara av att titta på den här bilden :)

Kram Emma


Vilken härlig dag!

Gud vilken härlig dag det är idag! Solen skiner, det blåser lite och fåglarna kvittrar som aldrig förr :) Jag började dagen tidigt i stallet och sen bar det av hem för en långpromenad med Casper. Strax ska jag laga lite köttfärssås och spaghetti till lunch och sen ska jag åka iväg till frisören för att klippa mig och slinga håret! :)

Vi hörs lite senare! Kram Emma

Bakdags!

Sen jag kom hem från skolan har jag skrivit klart den sista uppsatsen i psykologi, och i mina gymnasiestudier för den delen :) Nu håller jag på och bakar Hallongrottor, tänkte öva lite inför min student. Först blev degen lite smulig men då tillsatte jag bara lite mjölk så blev det ganska okej :)Nu ligger de i ugnen och gräddas och jag sitter och tittar på desperate housewives tillsammans med älsklingen som precis kom hem från middag med jobbet och bilträff :)

Kram Emma


Tisdag 24 Maj

Sitter på Psykologi B lektionen, och pratade precis med min lärare som sa att jag inte behöver komma på de resterande lektionerna ifall jag lämnar in min uppsats imorgon och den ser okej ut :) Om jag skulle behöva finslipa något så gör jag det på tisdag nästa vecka och det känns ganska okej :)

Såhär kommer mitt schema att se ut fram tills studenten :

v.21
Tis: 3 lektioner
Ons: ledig
Tors: ledig
Fre: Lisa tar studenten!

v.22
Mån: Tandläkaren = Ingen skola
Tis: kanske skola
Ons: Chloé tar studenten!
Tors: ledig
Fre: ledig

v.23
Mån: ledig
Tis: kanske skola
Ons: Studentfoto!
Tors: JAG TAR STUDENTEN! 

Herregud vad kort tid det är kvar när man ser det såhär. Egentligen är det 16 dagar kvar, men jag behöver bara gå i skolan i 4 dagar utav dessa 16 :) Snart är jag klar med gymnasiestudierna, fan vad härligt det ska bli!

Kram Emma 


Bara en kurs kvar!

Hej!

Mejlade precis in den sista uppsatsen för information & layout :) Gissa om jag är glad? Känns så jäkla bra. Nu har jag bara 1 uppsats kvar i Psykologi B, och sen är jag helt klar med gymnasie studierna. Fasiken vad jag har varit duktig :)

Slänger in en bild på finaste älsklingen och Ester <3



Kram Emma


Slutbetyg i Nk B!

Fick nyss veta att jag fick MVG i Naturkunskap B! Fasiken vad jag är lycklig just nu :) Det är så himla värt allt slit när man får detdär underbara betyget :) Har verkligen varit så jäkla trött på skolan och är det fortfarande, så detta blev en liten spark i arslet som ska få mig att fortsätta kämpa tiden ut :)

Kram Emma

Caspers röntgen!

Idag fick vi resultaten på hund databasen, från Caspers röntgen :) Han fick HD- B och ED- UA :) Detta gjorde min kväll och nu är jag gladare än någonsin :) Tänk att min lilla Casper kommer kunna bli pappa i framtiden! Nu måste bara hans uppfödare hitta en fin tik åt honom :) Gud vad roligt dethär ska bli!



Världens finaste lilla Casper <3

Kram Emma

Helt slut tjej

Nu är jag helt slut! Har jobbat 9:30-13:00 på minisats imorse, och sen åkte jag hem för att äta lunch med älsklingen och sen ta en lugn promenad med honom och Casper. Därefter åkte jag tillbaka till minisats för att jobba 15:15-18:15. Nu har vi precis ätit pizza och glass, och ligger i sängen och väntar på att reprisen av solsidan ska börja!

Ha en trevlig söndagskväll!

Kram Emma

Fläng hit och dit

Idag jobbade jag på minisats mellan 8-13. Sen bar det av direkt till Sadelmakarna för att hämta vår sadel, och direkt efter det åkte vi och hälsade på Musse :) Han verkade må bra och hade hittat en gul liten 1 årig Quarterhäst, som var hans bästis :) Nu går han ju på bete, men han ska börja sättas igång i veckan, för nu har han vilat i 4 veckor redan :)

Sen åkte vi till Tollan och jag red ut en liten sväng. Hon var pigg och glad och det var härligt att rida henne igen :) Har ju inte kunnat göra det på ett par dagar pga. att sadeln har varit trasig.. Nu har vi precis ätit Fygande Jacob och ska mysa ner oss framför Tv:n. Imorgon väntar jobb mellan 9:30-13:00 och 15:15-18:15 på minisats :)

Vi hörs imorgon! Kram Emma


Så söta!

Vi låg och kollade på Tv i soffan, så kröp Casper upp bakom Calle och la sig bakom honom. Sen la han sitt huvud på Calles huvud och bara låg där och mös! Kunde inte låta bli att ta ett kort. Så söt han är min lilla hund :) Och såklart Calle också :)



Sötnosarna<3

Kram Emma


Fredagsmys!

Hej!

Idag har jag bara tagit det lugnt och haft det mysigt. Började dagen med en timmes promenad i solen med Casper och sen bar det av till stallet. Väl där så longerade vi Tollan en liten stund och kollade på lilla fölungen när den gick ut i hagen för första gången. Så söt och så liten!

Sen åkte vi med vår sadel till sadelmakarna i vallentuna eftersom den har spruckit i sömmen. Och nu ligger vi här i soffan framför Tv:n  och slappar. Om en liten stund ska vi grilla och bara ha det mysigt. Fredagsmys helt enkelt.

Vi hörs. Kram Emma


Fixat med bloggen!

Nu har jag precis fixat klart lite med bloggen. Det tog ett tag, och det är ännu inte riktigt klart men jag tycker det blev ganska fint ändå :) Nu har jag och älsklingen precis ätit biffar och delikatesspotatis med sås, som mamma lagade till oss och det var riktigt gott. Nu är jag mätt och belåten, och ska strax kila iväg på en liten kvällspromenad med Casper. Ikväll blir det att kolla på fyra bröllop, och kanske någon film.

Fölisen var förresten ur gullig. Vill bara ha massa valpar, bebisar och föl i min närhet helatiden efter att ha tittat på denna söta lilla varelse.

Vi hörs imorgon. Kram Emma

Långpromenad!

Hej!

Jag har precis kommit in från en långpromenad med Casper och både han och jag känner oss helt färdiga :) Vi gick Hagbyrundan, som tar ungefär 1,5 timme att gå och det var riktigt skönt! Här kommer lite foton från vår promenad :)



Min fina lilla pojke, så stor han har blivit :)

Kram Emma


Plugg, Grillad middag och promenad!

Idag har jag pluggat lite, och dessutom fått göra om uppsatsen 2 gånger eftersom jag lyckades glömma spara första gången :) Sen har vi dessutom ätit en god grillad middag och nu kollar vi på fyra bröllop. Strax ska vi gå på en liten promenad med vår älskade lilla hund Casper :)



Vi hörs imorgon! Kram Emma


Tisdag 17 maj!

Jag ligger här i sängen och kollar på TV tillsammans med min älskling. Just nu verkar det inte vara något bra på TV men lite senare ikväll blire ju desperate housewives, precis som varje tisdagskväll. För en liten stund sen spöregnade det ute, och vi bara satt och mös här inne :) Jag älskar regn, så länge man slipper vara ute medans det regnar :)



Hittade en gammal bild från förra sommaren på mina två favoritpojkar också!
Så söta :)

Blev förresten så ledsen för en liten stund sen också! läste på aftonbladet om en organisation
som heter hundar utan hem. De hjälper hundar från både Sverige och Irland som har det väldigt
svårt. De riskerar avlivning om ingen adopterar dem i tid. Så hemskt! Jag skulle gärna rädda allihop
om jag hade tid och råd! Tur att det finns så många fina själar här i världen som hjälper dem :)

Nu ska jag återgå till TV tittandet :)

Kram Emma

Precis hemkommen från läkaren

God morgon :)

Jag är precis hemkommen ifrån läkaren. Jag skulle kolla upp varför jag har varit så förkyld hela dethär året tilloch från. Har haft allt från ont i halsen, svullna halsmandlar, hosta, täppt näsa, rinnig näsa och slem i halsen. Och nu blev jag så himla trött på det så jag gick till läkaren. Hon sa att allt tydde på allergi, men det enda som talade emot det var mina svullna halsmandlar. Jag fick ta blodprov och om det visade något så var det troligen ett virus, och om det inte visade något så skulle jag köpa allergitabletter på apoteket. Jag hoppas verkligen inte att det är en allergi :)

Nu ska jag snart fixa mig iordning för att åka till stallet. Jag är nämligen ledig från skolan idag. Så himla skönt :)

Kram Emma


Videos från Märsta Ridklubb dag 2!

Här kommer lite videos från min och Tollans ritt på Märsta Ridklubb idag :)

130cm, Grundomgång i division 1.

http://www.youtube.com/watch?v=Hz6wj4B_Zck

140cm, omhoppning. Mamma är lite skakig när hon filmar, det är nog nervositeten som spökar lite :)

http://www.youtube.com/watch?v=3FNX7ju9O7M

Finaste lilla hästen<3

Kram Emma




Märsta Ridklubb dag 2

Hej på er!

Idag var jag och tävlade på Märsta igen. Jag var med i division 1 laget och det var fjärde och sista omgången idag. I mitt lag så hade vi tre felfria och en med 4 fel, jag var en av de felfria i 130cm :) Sen blev det omhoppning och vår första ryttare fick ett stopp, vår andra hade 2 rivningar, jag var felfri och den sista ryttaren hade även hon 2 rivningar. Så totalt slutade vi på 12 fel och kom 2:a :) 

Tollan var så jäkla fin hela dagen, trots att det regnade och hade sig. Och i omhoppningen som gick över 140cm hinder var hon så himla spänstig och fin. Jag är jätte nöjd med idag. Med risk för att låta lite töntig så säger jag, JAG BARA ÄLSKAR MIN FINA HÄST! Helt jäkla underbar :)

Här kommer lite bilder från prisutdelningen :)



De första två från vänster är mina lagkamrater. Det tredje ekipaget är jag och
Tollan, sen bakom oss är vår fjärde lagmedlem. Hennes häst var rädd för oss andra
och vågade inte stå bredvid oss.



Världens finaste Thonia <3

Kram Emma


Promenaden med Casper i veckan

Här kommer lite bilder från i förra veckan då jag och älsklingen gick 5km spåret med Casper :) Det var en såndär riktigt varm och solig vår/sommar dag då och jag bara älskade det! Älsklingen kunde gå utan linne och jag kunde gå i bikini och shorts för att det var så himla varmt. Så värmen, kom tillbaka!

Här kommer bilderna!



Kram Emma


Märsta Ridklubb

Idag har vi varit och tävlat på min hemmaklubb, Märsta Ridklubb. Det var omgång 2 i Elit allsvenskan och omgång 3 i Division 1 idag :) Jag red förklassen som var 130cm och rev hinder nummer 3, och slutade på 4 fel. Det var mest för att Tollan var lite för stark i handen och jag inte red med tillräckligt mycket ben fram till hindret. Så hon fick lite dåligt grundtempo och hade inte tillräckligt med kraft i språnget. Jag kom inte med i laget, men är nöjd med min runda ändå eftersom jag fick ett jättebra flyt efter hinder nummer 3, förutom i linjen till sista hindret då jag skulle göra en förhållning och Tollan bara tjafsade.

Märsta ligger nu på en fjärdeplats i elitallsvenskan som avgörs imorgon. I omgång 1 kom de 2:a och i omgång 2 som gick idag kom de 5:a. Så nu måste vi skärpa oss om vi ska ha en chans att gå vidare till finalen i strömsholm om ett par veckor :)

Imorgon rider jag ännu en förklass i 130, så vi får hoppas att allt går bra då :) Här kommer länken till videon på min ritt idag :)

http://www.youtube.com/watch?v=ms1TAHWEj1Q

Vi hörs imorgon. Kram Emma

Fredag den trettonde

God morgon!

Jag har precis vaknat till lite efter min skönhetssömn, och har suttit och planerat lite häst tävlingar tillsammans med mamma :) Jag har även anmält till ännu en utställning för Casper i Eskilstuna den 12 juni, men först ska vi beta av utställningen den 28 maj i Vallentuna :)

Nu ska jag ta och göra mig iordning och ta en liten promenad med Casper :) Så får vi hoppas att det inte blir alltför mycket trubbel på denna fredag den trettonde :)

Vi hörs lite senare!

Kram Emma


Min älskling<3

Jag hittade en sån himla gammal bild på älsklingen. Det var när vi hade varit tillsammans i kanske 5 månader eller något, och mitt rum inte ens var nyrenoverat :) Tänk vad längesen det var, och då hade vi inte en aning om att vi skulle flytta ihop eller att vi skulle vilja spendera resten av våra liv tillsammans :)



Det är många som tycker jag är löjlig när jag berättar hur jag känner för Calle. Men jag vet att jag vill leva med honom för resten av mitt liv. Och jag vet att han är min stora kärlek som jag vill gifta mig med, få barn med och köpa en jättefin villa med :)

Vi älskar varandra, och jag hoppas verkligen att alla får känna på denhär typen av kärlek någon gång i livet, för den är fullkomligt oslagbar<3

Kram Emma


Varma sommardagar

Gud vad härligt det är med såna här härliga sommardagar :) Jag riktigt stormtrivs och har till och med gått till skolan med shorts idag för att det var så himla varmt :) Dessutom har jag hunnit bli ganska brun nu också, i alla fall för att vara mig så då är det lite extra roligt att vara sommarklädd :)

Idag orkar jag inte plugga något, så tänkte göra min ekonomi uppsats imorgon istället :) Om jag får 4 uppsatser klara på en vecka så tycker jag att det är ganska så okej ändå :) Ikväll ska jag på jobbmöte på Minisats, men nu ska jag bara mysa med min älskling som precis kom hem från jobbet :)

Slänger in en liten sommarbild från förra året :)



Vi hörs lite senare :)

Kram Emma


30 dagar kvar till studenten!

Idag är det också 30 dagar kvar till min studentdag! Det firades med att sola i ett par timmar i det mycket härliga vädret, och sen ta en promenad och äta glass tillsammans med min kära vän Hanna :) Jag fick nog allt lite färg och det känns härligt med tanke på att studenten närmar sig och då vill jag absolut inte se ut som ett spöke!

På torsdag är det bara 4 veckor kvar, och gud så jag längtar nu! Kan inte bara den stora dagen vara här nu? :)

Nu ska jag väcka min lilla älskling till liv, som bara somnar helatiden :)

Kram Emma

Caspers röntgen

Idag röntgades Casper på Gudby Djurklinik i Upplands Väsby. Veterinären Lars Audell sa att det såg lovande ut på röntgenplåtarna så vi får hoppas att Casper får bra resultat :) Så att han kan bli pappa till massvis med söta små valpar i framtiden :)

Vi håller även tummarna för hans syster Crona som också röntgades idag :)

Kram Emma

Casper 1 år<3

Idag fyllde Casper 1 år :) Tänk så stor han har blivit vår lilla skrynkliga valp som vi hämtade för lite mer än 10 månader sen :) Han fick lite ost, salami och hundben som lite extra gott godis idag på den stora dagen :) Sen hade vi ju den 7:e lektionen i vardagslydnad idag också och Casper var riktigt duktig! Vi fick öva på följsamhetsövningar + att de ska lyssna till sina namn + inkallningsord såsom "kom", "hit" m.m.

Nu ska jag kolla på "En unge i minuten" på Tv4 play och mysa lite med min älskling<3



Godnatt. Vi hörs imorgon!

Kram Emma


En fullspäckad dag!

Hejsan!

Idag har jag och mamma varit i stallet på morgonen och tagit hand om Tollan. Jag longerade henne med pessoa-selen i trav i 20 minuter och hon var jätte duktig :) Men man märkte att hon var lite trött och hade träningsvärk efter gårdagen :) Sen putsade jag alla saker som var helt dammiga efter tävlingarna + städade mitt skåp :) En riktig storstädning idag :)

På eftermiddagen gick jag och Calle på promenad i Täby Kyrkbys motionsspår på 5 km med Casper, det var riktigt mysigt och efter det åkte vi direkt och köpte massa frukt för att göra en god fruktsallad!

Nu sitter vi bänkade framför tv:n, och hoppas på att det blir något bra på tv ikväll :)

Här kommer en bild på Tollan från idag när jag longerade :)



Vi hörs imorgon! Ha det så bra :)

Kram Emma

Till anonym!

Till anonym som läser min blogg!

Vad härligt att du läser min blogg, skönt att veta att någon tycker om den lite :) har du en egen blogg eller något som jag kan skriva med dig på?

Kram Emma

Promenaden med Casper :)

Lite bilder från promenaden med Casper :)



Tänk att han fyller 1 år på måndag. Och igår hade vi haft honom i 10 månader.
Gud vad tiden går fort, och gud vad glad jag är att jag köpte just honom :)

Kram Emma

Bilder från lägenheten!

Här kommer lite bilder från lägenhetsvisningen i onsdags morse :)

Köket :)



Duschen och toaletten



Badrumsspegeln och skåpet + bänk



Badrumsskåp och bänk!




Sovrum :)



Fondvägg i vardagsrummet :)



Ute altan eller vad det heter, och innegården som inte alls är klar ännu :)



Visst ser det fint ut för övrigt? Nu är det inte långt kvar till inflyttningen :)
Vi längtar galet mycket :)

Kram Emma

Studentskivan Göta källare!

Här kommer några bilder :)

Jag och världens finaste pojkvän<3



Jag och min underbara vän Linnea :)



Från höger. Linnea, Jag, Min syster och hennes fina flickvän<3



Är vi lika jag och min syster?

Kram Emma

Tävlingsfix och grillat

Nu har mamma, fredde, jag och Calle äntligen ätit en god grillad middag med världens största sallad som tillbehör. Det var supergott, men nu är jag så jäkla mätt så jag inte vet vart jag ska ta vägen!

Innan dess så var vi i stallet jag och mamma och fixade Tollan och alla saker inför tävlingen i Västerås imorgon. Nu känner vi bara lite smått panik, för vi har försökt ringa Västerås Ryttarsällskap ett antal gånger nu men ingen svarar! och vi vill ändra klass från 120cm till 130cm så vi slipper sitta så länge imorrn och vänta tills 140cm klassen går av stapeln. Men jaja, då är det väl bara att sitta bänkad vid telefonen imorgon kl. 07:00 då och hoppas på att dom svarar så vi kan ändra klass. Hur kan man inte ha ett nummer som någon svarar på dagen innan tävlingarna börjar?

Nu ska vi ta en liten promenad med Casper, jag och Calle. Får se om vi kanske svänger förbi Calle och laddar upp fotona eller om vi tar det någon annan dag. Det är så himla osmidigt att min dator inte går att lägga upp bilder på! Hatar det! Menmen, någon dag kommer dom. Jag lovar. Tror dessutom inte att det är någon som läser min blogg, så ingen stor skada skedd!

Ha det så bra!

Kram Emma


En sliten Emma...

Idag är det en sliten Emma som har vandrat omkring här hemma. Skivan blev riktigt lyckad och jag dansade hur mycket som helst! Det var riktigt bra drag och alla hade det jättetrevligt verkade det som :) Vi åkte hem vid 01:20 ungefär eftersom Calle skulle gå upp 05:30 och åka till jobbet. Men det gjorde inte så mycket eftersom jag hade så ont i fötterna efter allt dansande i höga pumps :)

Nu ligger jag här i sängen, så otroligt trött och sliten. Har väldigt ont i både hals, fötter och ben och dessutom känns det som om en förkylning är på gång. Inte roligt!

Resten av kvällen ska vi bara ta det lugnt. Och imorgon lovar jag foton från både lägenheten och studentskivan :)

Vi hörs!

Kram Emma

Cybergymnasiets studentskiva

Ikväll är det dags för Cybergymnasiets studentskiva :) Jag ska vara där och äta middag kl. 19 och vid kl. 22 ungefär rullar folk in på eftersläppet :) Ikväll ska bli en riktigt rolig kväll och trots att jag är jättetrött och börjar känna mig lite krasslig, så ska jag festa gärnet :)

Ha det så bra! Vi hörs imorgon :)

Kram Emma

Varit och tittat i lägenheten :)

Hej!

Nu har jag nyss kommit hem från vår blivande lägenhet :) Vi var där imorse kl. 7:30 och pratade med inredaren och kollade så att alla tillval vi hade gjort stämde osv. Det var riktigt fint i lägenheten men däremot trodde jag att tapeten i köket skulle ha lite mer färg i sig än den hade, den var mer vit med guldton än guldig som jag trodde att den skulle vara. Men det var superfint ändå! Lägenheten blir ljus och fin, och det enda rummet som är lite mörkare är sovrummet, där vi faktiskt har valt en mörkbrun färg. Detta för att det ska bli lite mer myskänsla över det hela :)

Tror jag lägger upp bilder på lägenheten imorgon. Ikväll lär jag nog inte hinna eftersom vi har vår studentskiva då :) Nu är det dags att åka iväg till skolan, vi hörs!

Kram Emma

Vilket jäkla slaskväder!

God morgon!

Vilket jäkla slaskväder det är idag, snöar och har sig. Vart tog den underbara solen och värmen vägen igentligen? Idag var jag i stallet på morgonen och fixade med Tollan eftersom jag går i skolan till kl. 17 idag. Och jag kan ju säga att det inte direkt blev lättare att kliva upp ur sängen när det snöade som bara den utomhus!

Men nu sitter jag iallafall här i skolan och ska strax börja min första lektion. Ikväll blir det att plugga och kolla på Desperate housewives :) Och imorgon bitti kl. 7:30 så ska vi äntligen få kliva in i vår lägenhet igen, samt prata med inredaren och kolla så att alla val blev korrekta osv :) Ska bli så himla kul och jag längtar som en galning tills imorgon :)

Nu måste jag återgå till lektionen. Men vi hörs ikväll :)

Kram Emma

Grattis mormor på 78 årsdagen!

Idag fyller min lilla söta mormor år, så tänkte passa på att ge henne ett STORT Grattis här på bloggen :) Hoppas du får en helt underbar dag mormor, där du bara lägger ner tid på dig själv :)

Kram Emma

Dagens ridpass

Dagens ridpass bestod av lite lösgörande dressyr och ridning i låg form :) Tollan kändes fortfarande lite trött efter i lördags då vi hoppade litegrann själva. Vi hade ställt upp en serie med en oxer och 16 m till ett räcke, som mamma höjde till 140-150cm höjder! Det är det högsta Tollan har hoppat på ett bra tag nu och jag misstänker att hon känner av lite träningsvärk.

Så imorgon blir det vila och sen lite lösgörande dressyr resten av veckan. För på lördag är det ju tävling i Västerås och då måste hon vara på topp lilla Tollan :)



Finaste hästen<3

/Emma

Första veckan i maj!

Hej!

Idag har jag varit på Securitas och gjort ett test som man måste klara för att kunna få anställning där. Det tog sisådär 3 timmar och jag hoppas att det gick bra :) Nu har jag precis kommit hem från stallet + pluggat en liten stund. Nu ska jag vila lite för ikväll är det dags för 6: e grundkursen i vardagslydnad, och då måste man ju vara på topp :)

Hur spenderade ni dagen?


/Emma


Bilder från mösspåtagningen!

Här kommer två fina bilder från min mösspåtagning i fredags :)

Jag och världens bästa klasskompis Ellen :)



Jag innan vi marcherade med en ballong i handen upp till Vanadislunden :)



Fin bild tycker jag :)

/Emma

Täby centrum & Ikea Barkarby

Hej!

Idag när vi var i Täby Cetrum så köpte jag en klänning till min studentskiva på onsdag, en brun bikini, en kofta, en ögonböjare och ett par nylonstrumpbyxor :) Sen bjöd jag även älsklingen på lunch på Palma Pizzeria :)

Direkt efter detta så åkte vi till Ikea Barkarby och kollade in lite möbler som vi vill köpa till vår lägenhet. Vi bestämde oss för ett matbord + 4 stolar, en sängram och två sängbord, men dom ska vi inte köpa förrän om någon månad eller så :) Vi är fortfarande lite oeniga kring vad vi ska köpa för byrå, samt om vi ska köpa en så den kommer vi att vänta med tills vi har flyttat in. Tv-bord och soff-bord tror vi att vi vet vilka vi ska ha men vi måste kolla runt lite mer innan vi kan bestämma oss till 100 % :)

Nu ska vi lägga oss i sängen och slappa lite resten av kvällen. Imorgon väntar ett test på Securitas och jag måste vara väldigt utvilad tills dess :)

Ha en bra söndagskväll, så hörs vi!

/Emma