Min stora kärlek ❤️




Finally friday!

Godmorgon! Vad skönt att det äntligen är fredag! Idag tog jag sovmorgon och ligger just nu i soffan och myser med hundarna. Igårkväll kände jag första sparkarna utanpå magen och nu på morgonen har det sparkats hejvilt. Idag går jag ju in i vecka 21 så vet inte om det har något med denna plötsliga utveckling att göra :) Så mysigt i varje fall och gör det hela lite mer verkligt :) 


Idag bjuder dagen på jobb 9:30-13:30 i Täby centrum, sen ska jag till stallet och mysa och ta in lite hästar. Ikväll ska jag bara ta det lugnt och tänker inte skriva ett skvatt på tentan! Bjuder på två bilder från gårdagens lunch. Så jäkla gott! Hoppas ni får en riktigt trevlig fredag :) 





Andra halvlek börjar nu!

Idag har halva graviditeten gått. Hoppas resten av tiden går lika fort! 




Morgonstund <3

Morgonen började med en härlig uteritt innan jobbet. Både Tollan och hundarna var pigga och glada och sprang på som bara den :) hundarna fick vilodag från hård motion igår så idag hade de massor av energi igen :) nu blir det jobb till 13:30 och sen ska jag försöka hitta motivation till att skriva del 2 av tentan! 




Onsdagsdressyr, jobb och tentaplugg!

Började morgonen tidigt i stallet. 7:20 satt jag på hästryggen och red ett 35 minuters dressyrpass. Första dressyren på typ två veckor så det var skönt att få jobba igenom henne lite! Dock väldigt mycket lättare trimjobb än vi är vana vid, men hon lossnade och mjuknade till så det var bra iaf :) man känner dock att hon tappat styrka när det gäller rakriktning, samling osv. Så när största missfallsrisken är över ska jag börja småjobba henne lite över småhinder för att jobba upp styrkan lite lätt igen. Känns så ovant att behöva skrittpausa helatiden, men just nu är jag lite extra försiktig. Vill ju inte att hon ska kasta fölisen i magen :) nästa onsdag ska vi tillbaka och kolla henne igen på lövsta! Så håll tummarna för att fölbebis har stannat kvar i hennes mage :) det vore ju bara helt underbart! Just nu sitter jag på minisats i Täby centrum och har det väldigt lugnt. Slutar 13:30 och då blir det att åka raka vägen hem och börja skriva på sista tentan innan sommarlovet :) bjuder på en bild på gårdagens middag. Fläskfilégryta med purjolök, morötter, lök och champinjoner! Sen färskpotatis till det ;) vilken tallrik tror ni är min respektive Calles? ;) ha en bra dag! 






Bästa starten på veckan!

Började morgonen tidigt i stallet. Hade tänkt rida dressyr men vädret var så underbart att jag tog med mig hundarna och red ut istället. Vi träffade på massa harar och en räv som var ute och myste i morgonsolen. Älskar att starta dagen på detta sätt! Sen att Tollan kändes superfin gör ju bara saken ännu bättre :) nu sitter jag på minisats i Täby centrum,  jobbar mellan 9:30-13:30. Sen bär det av hemåt för lite solmys och lunch med hundarna innan kvällsjobbet på sats Viggbyholm :) 




Morsdag!

Imorse myste jag en stund med min prinsessa <3 

Sen promenerade vi runt Brunnsviken , jag, Calle, Calles syster Linda och hundarna :) ungefär halvvägs stannade vi också på ett fik och lunchade. Det var mysigt! 


På eftermiddagen blev det jobb på sats Viggbyholm, sen röstade vi i eu-valet. På kvällen kom mamma och Fredde över och åt grillat med färskpotatis, sallad och tzatsiki med oss. De hade även med sig jordgubbar och glass som vi åt till efterrätt. Mums! Nu ska jag sova, imorgon börjar en ny hetsvecka. Nu längtar jag efter sommarlov! 





Utställning österbybruk!

Idag var vi i österbybruk på utställning. Kiara blev 4:a bland många unghundstikar och skötte sig så himla bra! Ringträningen i tisdags gav verkligen resultat :) sen kom Kronsäters uppfödargrupp 2:a också! 



Stjärna och mamma var också jätteduktiga! Kom 3:a med ck bland öppenklass tikarna :) 30 grader varmt var det så hundarna var lite matta, men vi har haft en väldigt bra dag! 




Vecka 20!

Idag går jag förresten in i vecka 20. Här kommer två bilder så ni får se skillnaden på min mage från vecka 6 och nu. Jag tycker det är stor skillnad! Har än så länge bara gått upp 5 kg och hoppas att inte behöva gå upp allt för mycket ;) 




Fredag!!

Red ut en sväng på Tollan imorse, med hopp om att det skulle vara svalare ute. Men icke då! 20 grader varmt klockan 7:30. Helt sinnessjukt underbart :) åkte hem och badade hundarna + åt min underbart goda räksallad ute i solen. Fick dessutom veta att jag fått ett C på senaste tentan, så dagen blev ju bara ännu bättre! Och här sitter jag nu på altanen, och måste strax börja röra mig mot skolan.. Vill inte! Som tur är slutar jag 15 så det blir bara en kort stund :) trevlig helg på er! 





Sommaren är här!!

Vilken härlig dag dethär har varit! 27 grader i skuggan och strålande sol hela dagen :) Underbart! Började med lite jobb 9:30-13:30 på minisats i Täby centrum. Dock så ekade det tomt, misstänker att solen hade sin anledning i det ;) åkte hem och fixade iordning mig och vovvarna för lite stallmys. 

Tollan fick longeras i 20 min i pessoa selen och hon jobbade på riktigt bra! Sen blev det ett välbehövligt bad och sprayning av insektsspray för hennes del. Knotten är för jäkliga nu alltså! 

På kvällen kom Petra och Bea över till vår lägenhet med sushi. Såå gott! Jag bjöd på jordgubbar och vindruvor till efterrätt :) det var så mysigt att träffa mina små täbytjejer igen efter så lång tid! Tror det var 10 veckor sen vi sågs sist... Alldeles för länge! Väldigt trevligt hade vi iallafall, men nu ska jag hoppa i säng. Imorgon är det fredag, underbart väder och löning som väntar. Det kan ju inte bli annat än bra :) 




Värme, glädje och kärlek <3

Idag började jag dagen med en härlig uteritt på Tollan, som nu verkar vara helt kry från sin lätta sträckning som hon drog på sig i förra veckan :) hon kändes fin men var lite stel i början, dock lossnade det efter en stund! 


Sen åkte vi på bröllop i Täby kyrka. Min kollega Isabell på minisats skulle gifta sig :) hon var så fin så! Massor av nostalgikänslor uppstod, eftersom att det var vi som gifte oss sist vi var i den kyrkan. Snart är det ett år sedan den underbara dagen. Tiden går så fort och livet är underbart <3 


Ååh jag vill gifta mig igen och igen och igen. Sån underbar känsla!! :) 

Sen gick vi en långpromenad, grillade lite och jag hann även plugga en sväng. Nu är jag dock så trött att jag bara måste sova. Imorgon väntar en ny dag full av jobb, plugg och annat lite mer roligt! ;) 

En liten prins ❤️

Nu är det äntligen helt officiellt! I oktober kommer våran lilla prins att titta ut om allt går bra ❤️ Längtar så himla mycket! 




Tollan är dräktig!

Idag var vi inne med Tollan på lövsta för dräktighetskoll :) och visst var det en liten Corporal bebis i hennes mage! Så himla roligt! Nu får vi hoppas att fölis stannar kvar där också ❤️ 






En underbar helg ❤️

Min matförgiftning verkar nu vara helt över, och jag känner mig piggare och piggare. Gårdagen spenderades först på jobbet och sen på kvällen kom Svinningeborna förbi på spontant mellomys, roligt! 


Idag hade jag utsläpp i stallet, sen tog jag en lång dusch och därefter myste vi framför en långfilm. Vi såg Django unchained, som var väääldigt bra! Med bland annat Jamie Foxx och Leonardo Dicaprio :) otroligt gripande men bra film! På eftermiddagen kom Alexandra över och åt fajitas med oss. Så himla mysigt! Världens finaste vän är hon ❤️ Imorgon börjar en väldigt hetsig vecka full av alla möjliga åtaganden. Skola, jobb, plugg, stall och allt möjligt. Men på fredag händer det massor av kul så den dagen ser jag fram emot mest :) men nu ska jag sova! Godnatt :) 




Uteritt och tid med en fin vän!

Idag red jag ut en sväng runt granby på Tollan på förmiddagen. Hon känns riktigt mjuk och fin nu :) börjar dessutom ana att hon är dräktig, för hon är så himla flummig på ögonen. Inte alls lika vaken och pigg blick som hon brukar ha, utan lite mer flummig ;) 


Sen fick jag träffa min älskade vän Chloe för första gången på 5 månader! Hon har varit i kläppen och säsongsjobbat och är äntligen hemma några dagar nu, innan nya äventyr väntar :) så då passade vi på att luncha lite + promenera lite med hundarna :) såå mysigt att prata om allt mellan himmel och jord! 

På kvällen kollade jag och Calle på filmen the lone ranger, med bland annat Johnny Depp i en av huvudrollerna. Jättebra film verkligen :) hoppas ni har haft en trevlig kväll! 




Myser med min vita lilla prins

Hets dagen är över. Nu gosar vi i soffan framför Timells kök. 





Måndag :)

Ny vecka och nya utmaningar :) började morgonen med en härlig uteritt med hundarna och Tollan. Stjärna ska få gå långpromenad med Calle ikväll :) Nu sitter jag i skolan på första seminariet i sista kursen för terminen. Tänk att om exakt en månad har jag gått 2 år på förskollärarutbildningen :) sjukt vad fort tiden går! ikväll blir det jobb till 19 och sen kvällsmys! 




Lördag i v town

Idag hade vi morgonpasset i stallet igen, Calle och jag :) det går verkligen smidigt när man är två stycken :) sen åkte vi hem och slängde ihop en Ceasar sallad och kollade på filmen kopps. Den är så sjukt galen och kul! Senare på eftermiddagen åkte Calle iväg och kollade på body building med min pappa, och jag passade på att fika och umgås med min fina Camilla under tiden :) 

Idag fyller min fina mormor år också! Så ringde och pratade lite med henne på kvällskvisten :) hon är så söt min mormor! Hoppas vi kan ses snart, alldeles för länge sen sist :/  Hoppas ni haft en trevlig dag! Nu ska jag köra myskväll för hela slanten. Dessa två ligister har redan börjat lördagsmyset. 




Fredag 2 maj!

Idag började morgonen med att Calle och jag hade utsläppet i stallet :) sen åkte vi hem och gick en 2 timmars promenad med alla tre hundarna i solen :) vi passar ju stjärna i en vecka nu eftersom mamma och Fredde åkte till Cypern idag :) och på kvällen kom finaste klasskamraterna Lisa, Josefin och Isabelle hem till oss. Vi åt middag och kladdkaka och godis! Och pratade massor såklart! Väldigt trevligt att vi äntligen lyckades få till en träff allihop :) men nu ska jag sova! Är så sjukligt trött :)