Sista november

Idag har jag jobbat 8-13. Sen blev de fix i stallet och att flytta upp Tollan till stora innestallet. Hon får stå i en jättemysig liten gång som jag tror hon kommer trivas super i! Nu är jag och mamma påväg in till Globen för lite shopping och tittande på fina hästar :) ha en trevlig lördagskväll! 





Fredagsmys!!

Fredagsmys för hela slanten idag. 3 veckor är nu avklarade på praktiken med endast två veckor kvar. Tiden bara springer iväg! Och dessutom är det bara 6 veckor kvar till vi flyttar till lägenheten också. Sjukt! Annars så njöt vi med sushi till middag och ost, kex och vindruvor till efterrätt. Vi kollade idol och blev nöjda att Elin gick vidare, YES! Nu blir det sovdags för imorgon vankas jobb på sats 8-13 och efter det ska jag flytta in Tollan i innestallet :) Känns härligt att slippa stå i utebox i vinter! Godnatt :) 






Mysig söndag!

Förresten! Igår hade jag och Calle en riktig mysdag. En timmes promenad med hundarna på morgonen, och därefter en väääldigt god frukost. Sen fixade jag stallet lite snabbt och därefter bar det av till IKEA Barkarby. Vi köpte sängstomme och säng till nya lägenheten. Längtar galet till inflyttningsdagen nu! 



En tuff dag..

Idag var det en jobbig dag. Jag har tok ont i huvudet och är snorig. Kände mig helt borta på praktiken. Och Casper blev kastrerad idag och är nu väääldigt groggy, stackarn. Men kvällen avslutas iallafall bra. Vi ska iväg och mäta lite saker i nya lägenheten :) bara 6 veckor och 4 dagar kvar till inflytt nu! Ha en trevlig kväll :) 






Dagens tävling och års summering :)

Idag har vi varit i på Strömsholm och tävlat. I 130 rev jag sista i grunden, lite synd för de var annars en helt ok runda. I 140 rev jag två räcken som egentligen var helt onödiga att riva. På ett kom jag liite nära och på ett fokuserade hon mer på vattenmattan som låg i hindret än att hoppa högt över den. Väldigt irriterande då övriga hinder hoppades superfint.. :) 


men vi är ändå rätt nöjda med året och dess sista tävling. Även om det har varit ett lite tråkigt år resultatmässigt med ganska få placeringar. Så har jag faktiskt ridit svårare klasser och elittävlingar större delen av året. Vilket jag lärt mig otroligt mycket på :) men att ha kvalat in till Scandinavium och fått rida där, samt att ha fått en del placeringar och fina rundor i 130-140 klasser har varit det bästa som hänt i år. Det sämsta har jag ältat så mycket redan så de väljer jag att inte gå in på :p nu ska Tollan påbörja en välförtjänt 3 veckors vintervila :) 







Vardag och vän mys

Praktik. Mys med Tollan som hade vilodag idag. Och sen kompishäng med min fina Chloe på Vapiano och espresso house. Hon åker snart och säsongsjobbar i Sälen. Kommer sakna henne!! Nu äre filmmys i soffan :) ha en trevlig kväll :) 




Härliga tisdag!

Idag var det Helena Schiller träning. Har inte kunnat vara med på flera veckor, men idag fick jag äntligen vara med, så det var kul! Vi fick rida mycket travhoppning och även mycket relaterade avstånd. Väldigt bra övningar för mig och Tollan. Men det märks att jag måste rida henne lite mer aktivt och påverka henne mycket hela tiden. Speciellt nu när hon blivit så lydig :) hur som helst så kändes hon väldigt fin idag! Fick även beröm för mitt överliv och min sits. Kul att den blivit bättre! Tror det har mycket med nya hoffsteiner sadeln att göra :) man får en så bra sits och inverkan i den, så man inte bara märker utan känner också stor skillnad i ridningen. Sen tog jag mig ett bad och nu ligger jag och kollar på tv och äter kesella och bär. Ibland är livet bra jäkla härligt :) 





Hard working woman

Jobbhelgen är äntligen över, och nu ligger jag och myser i soffan med min bästa Calle <3 imorgon är en ny vecka med nya spännande händelser :) ha en trevlig kväll! 



Lördag 16 november

Jobb 8-13 på minisats. Mysig uteritt i eftermiddags solen på Tollan. Middag och spel med grannarna. Detta summerar min lördag :) hoppas er dag har varit bra! 







Fredagsmys

Det är fredag. Det är 8 veckor till inflyttningsdagen. Och första praktikveckan är gjord. 4 veckor kvar på praktiken alltså. Rolig vecka har det varit, men aningens förkyld har jag blivit... Har myst med min käre hela kvällen, och nu blir det sovdags. För imorgon väntar jobb på sats 8-13 :) sjukt onyttig vecka är detta, men det har sina anledningar. Nästa vecka kör jag nyttigt igen :) godnatt! 





Praktik, uteritt och myskväll <3

Praktiken idag var svinkul :) älskar alla gulliga barn! Sen red jag ut på en mysig tur med Tollan och en tjej från stora stallet som heter Isabell. Tollan kändes lite trött idag, men hon verkade glad iallafall :) på kvällen blev det bad, glögg och kakor mys <3 



Fina flickorna :)

Måste bara få visa denna bilden på Caspers söta dotter Jungle Julie. Hon kom 4:a i unghunds tik klassen i lördags i Sollentuna :) såå fin! 


Och så ännu en bild på mig och lilla Kiara från lördagen :) 




Praktik och tenta resultat :)

Första praktikdagen idag på min 5 veckors praktik. Och jag blev godkänd på terminens första tenta. Bra måndag! Ikväll ska jag fira :) 



Farsdag ❤️

Idag har jag jobbat hela dagen, och på kvällen blev det farsdag middag hos pappa. Vi fick träffa 12 dagar gamla Elvin för första gången också. Så liten och söt, här tillsammans med farmor Marre  <3 



Härliga lördag

Idag fick Tollan longeras med pessoa selen tidigt imorse. Hon såg fin ut! 

Sen blev det utställning i Sollentuna där Kiara fick excellent. Idag var domaren lite otäck tyckte hon, men hon skötte sig ändå bra :) 


Sen blev det lunch och fika hos Cissi och därefter middag och massor av prat hemma hos min fina farmor. Hon är verkligen helt underbar. Berättade massor av härliga historier från hennes uppväxt. Så intressant! 



Myyysdag :)

Idag har jag ridit ut en sväng på Tollan, pluggat några timmar och myst lite med Gabi :) Vi åt pizza på Vapiano och pratade massor! Vi skulle ha sett på bio också men alla filmer som gick verkade as dåliga, så vi åkte hem till Johanna istället och våldgästade henne och Tobbe ;) en mysig kväll helt enkelt! Calle är ju på kryssning idag med jobbet, så nu ska jag gå och sova i min ensamhet. Eller ja, med hundarna vid min sida ;) 




Video 140cm!

Här kommer videon från gårdagens 140cm winning round i Hamre. Har klippt ihop grundomgång och omhoppning. I grunden var hon super men i omhoppningen aningens matt och lite trött i tassarna, därav föll två bommar där. Att hon kändes lite matt var också anledningen till att jag inte red så fort, utan försökte skära av vägarna istället :) Annars är jag supernöjd med rundorna. Tycker jag red bra! 
 

Resultat Hamre!

Kom 5:a i 140cm Winning round idag i Hamre! Tollan var superfin och jag red riktigt bra :) 



Tiden går fort när man har roligt <3

5 fantastiska år tillsammans med dig idag ❤️ 



Uteritt och tävling!

Idag började jag dagen med en skön uteritt på fina Bläsen, i det lite kyliga vädret. Mys! Sen bar det av till tävling med Tollan i Hamre. Idag vankades det elitallsvenskans 5:e omgång. I laget red Maja Olsson på 0 fel, jag på 4 fel, Marcus Westergren på 8 fel och Jens Fredricsson på 0 fel. Så vi slutade på totalt 4 fel och kom på en 3:e plats och tyvärr var det bara två placerade.. Så vi lyckades inte kvala oss vidare till kvartsfinalen på Strömsholm tyvärr :/ 

Jag lyckades inte riktigt få fram Tollan för skänkeln i början av banan, så hon hoppade inte riktigt så alert som jag vill. Därav kom också rivningen på hinder nr 3. Men sen flöt det på och sprången blev riktigt fina mot slutet! Så imorgon ska jag rida genom varje sväng och framförallt rida mer beslutsamt än jag gjorde idag :) här kommer en väldigt tråkig bild på mig och Tollan, men med den desto finare hoffsteiner sadeln. Känns som hon hoppar väldigt runt och fint med den :) Men nu kan jag inte skriva mer, för nu blir det lördagsmys för hela slanten! 

 



Resultatet hos frisören!

Förresten, glömde ju lägga in en bild på hur håret blev efter jag klippt och slingat. Här kommer den! 



Fredagshetsarn

Idag har jag pluggat under större delen av förmiddagen... Inte så kul! Men sen blev det uteritter på både Bläsen och Connie, och förutom att det började hagla och spöregna på mig under en av ritterna så gick det bra :) sen blev det mys med Tollan och lite putsande inför morgondagen :) På kvällen hade mamma lagat lyxmiddag till oss. Det blev i form av oxfilé, potatis och sallad med ett glas rött till det. Mums! Annars har vi myst framför idol och strax är det sovdags! Bjuder på en bild på mina små skruttar från tidigare idag :)