Min fina prinsessa<3

 

Tävling i Vallentuna!

Kom 2:a i 130cm idag på Vallentuna Ridklubb! Riktigt roligt! Tollan kändes jättefin och på hugget. Bra repetition inför SM lite senare i sommar :) Nu har jag äntligen hittat den nya ridningen på henne, känns super bra. Ibland blir hon lite stark och försöker slå sig fri, men jag måste ha så mycket ben som jag har nu för att hon ska hoppa bra. Så då får man stå ut med att hon slår lite med huvudet :) Här kommer iallafall videon från dagen. Grundomgången går i 130cm och omhoppningen i 140cm. 
 

Tröttare än tröttast :)

Är så sjukt trött. Hoppade in och jobbade mellan 8-12 på sats i förmiddags. Sen blev det lite stallmys, putsning av alla saker och longering av Tollan på eftermiddagen. Sen åkte vi iväg till Täby kyrkbys motionsspår på kvällen och jag sprang 5km på ca 35 minuter. Helt okej för att vara min första löptur i spåret :) sen avslutades kvällen med god mat och soffhäng. Väldigt skönt! Kram på er :)


En bättre fredag!

Idag jobbade jag en stund på förmiddagen på sats. Sen åkte jag iväg till stallet och red en timmes dressyrpass på Tollan. Började med uppvärmning i alla gångarter på långa tyglar. Sen blev det lite serpentiner med avsaktningar, halter och ryggningar på medellinjen. Därefter skänkelvikningar och ökningar snett igenom. Sen gick jag vidare på galoppen där jag jobbade med samlad och mellan galopp. Både på rakt spår och på volt. Tollan var så jäkla fin! Idag var hon en riktig fröjd att rida. Så himla roligt! På kvällen kom Camilla och Slava över till oss och grillade + åt efterrätt. Det var riktigt trevligt och mysigt. Nu cyklade de precis hem och vi ska lägga oss och sova. Fick förfrågan att jobba imorgon bitti, som jag tackade ja till så nu måste jag verkligen hoppa i säng. Godnatt!


Dagens aktiviteter!

Idag började jag med att köra min 45 minuters morgon powerwalk + lite BE körkorts plugg. Sen så bar det av till Vallatorp för att testa en häst vid namn Largo. Först kollade jag när Helena Schiller hoppade honom och sen efter ungefär 30 minuter så fick jag prova honom. Han var jätte trevlig att rida. Verkligen mjuk och fin i handen och väldigt känslig för skänkeln. Testade att ta några skutt också på några småhinder, och på ett hinder som var lite högre än så, så höll han på att hoppa mig ur sadeln. Han använde verkligen ryggen jätte mycket i sprången och det är jag inte alls van vid. Men han var väldigt rolig att rida och jag kände att ju mer jag red och hoppade, desto mer kom jag på hur jag skulle rida honom. Så på måndag och torsdag nästa vecka ska jag rida och hoppa/markarbeta honom. Ska bli så himla kul! 
 
Sen skyndade jag iväg till Tollan, för idag var det träning för Helena. Vi hade önskat lite extra markarbetsträning idag och det blev det! Mycket serier och sväng övningar, men även lite relaterade avstånd. Riktigt bra grejer för mig och Tollan att öva på. I början var Tollan lite lat men sen efter att jag hade väckt henne lite så blev hon riktigt fin. Fick till en väldigt bra ridning på de två sista rundorna och hon hoppade väldigt spänstigt. Helena tyckte också hon såg fin ut så det var jättekul! Nu har jag precis kollat på premiär avsnittet av Devious maids, som för övrigt var jättebra! Längtar till nästa avsnitt :) Men nu ska jag mysa med min man. Här kommer banskissen från idag :)
 
 
 

Lite bröllopsbilder!

Idag fick vi alla bilderna från bröllopsfotograferingen. Det blev riktigt fina kort! men de var hur många som helst, så ni får bara ett par bilder här på bloggen :) Så här kommer några iallafall :)
 
 
 
 
 
 
Mamma, jag och Fredde :)
 
 
Pappa, jag, Marre och Calle :)
 
 
Farmor, jag, mamma och mormor :)
 
 
Jag och mina fina vänner <3
 
 
 
 
 

Soliga tisdag!

Idag tog jag och hundarna sovmorgon till 9:30. Sen blev det en 80 minuter lång powerwalk i det helt underbara vädret. Därefter hann jag också med lite BE körkortsplugg innan stallet. Väl i stallet så red jag granby rundan med Gabi och Scilla. Det var så sjukt varmt så vi red i bara shorts och linne/bikini. Sjukt skönt! Tollan kändes lite trött av värmen men var annars fin. Åkte hem och fixade mat till mannen och sen åkte vi iväg till Viggbyholm och kollade lite lägenheter, åt glass och tog en promenad med hundarna längs rönningesjön. Mys! Nu är det dock sovdags. Godnatt!


Måndag :)

Idag har jag sprungit 4 km och pluggat BE teori och klarat fas c på den. Sen red jag ett 45 minuters dressyrpass på utebanan på Tollan. Hon kändes lite trött och framtung först, men var väldigt mjuk i sidorna. På slutet försvann den framtunga känslan och hon blev superfin och med på noterna. Red mycket basic lydnad och lösgörande övningar. Sen fixade jag mig iordning lite och åkte iväg och hade mysig picknick i kvällssolen i Viggbyholm, med Petra och Bea. Det var supermysigt!


Söndag i stallet :)

Har släppt ut alla fem hästar och fixat mat, vatten och mockning till Tollan och Ginger. Jag red ut en timme runt ängarna på Tollan och hon kändes jättemjuk och fin. Jag övade mycket på övergångar, och från galopp till skritt var hon lite tjafsig men det blev bättre mot slutet. Från trav till skritt eller trav till halt var hon jätte duktig! Sen blev hon livrädd för ett älgtorn så jag fick rida förbi det, fram och tillbaka flera gånger för att hon skulle vänja sig vid det och inte kasta sig rakt in på fältet :) knäppa häst! Men sista gången jag red förbi var hon jätte lugn och fin :) nu ska vi iväg på födelsedagsfirande. Hörs senare!


Tårtkalas!

Calles äldsta syster Linda fyllde 33 år idag. Så vi firade som sagt hennes födelsedag, med lite god mat och tårta på deras landställe. Det var mysigt! Vi kom hem för nån timma sen och nu ska vi sova :) Bjuder på en bild på dagens tårta :)


Midsommardagen :)

Har haft utsläpp i stallet på morgonen. Det var dock bara 5 hästar så det var inte så jobbigt. Sen fixade jag klart all mat och vatten + mockade åt Tollan och Ginger. Calle hjälpte mig såklart, gullig som han är! Sen bar det av direkt till vallatorp och lilla Bläsen. Red ett kondispass på deras rundbana. Han var såå fin idag! Riktigt kul. Nu är vi påväg till Knutby för födelsedagsfirande av Calles äldsta syster. Hoppas ni får en bra dag!


Midsommarafton

Idag tog jag lite sovmorgon och sen fixade vi iordning oss och hundarna och åkte iväg till Gabi och Martin och deras kolonistuga i Sundbyberg. Där åt vi lite midsommar lunch, och efter ett par timmar åkte vi iväg och fixade hästarna, och hade våra respektive insläpp. Sen åkte vi tillbaka till kolonistugan och åt middag, efterrätt och snacks. Jätte mysigt och gott var det! Hundarna hade det väldigt trevligt och busade på den inhägnade tomten hela dagen :) Så nu är vi helt slut efter en hel dags firande och är påväg hem för att sova. Hoppas ni har haft en trevlig dag!


Kvällsmys


Smakprov från bröllopet

Titta vilket fint foto från bröllopsfotograferingen :)
 
 

Våra små galningar <3

Såhär såg Casper och Kiara ut i början av veckan. Hundarna fick ett varsitt ben och Kiara åt upp det snabbt och Casper sparade det, i vanlig ordning. Men sen när Kiara ville ha Caspers ben så satt han och retade henne med det. Kolla på denhär bilden! haha så söt :)
 
 
Och såhär såg de ut på eftermiddagen samma dag, när de busade med en handske som de hade hittat på vägen till fotbollsplanen :) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Morgonens hästmys :)

Imorse var jag i stallet och släppte ut hästarna. Sen red jag granby rundan alldeles ensam, för första gången. Tollan var grymt duktig! Inte ett dugg rädd för bilarna, ville inte vända hem en enda gång och kändes dessutom riktigt fin. Mjuk och lösgjord i sidorna, samt lyssnade bra på både hand och skänkel. Kul! Imorgon ska hon få sig en välförtjänt vilodag :) 
 
 
Här kommer en till bild på Tollans lilla hagkompis Ginger också :)
 
 
Visst är hon gullig? :) 
 
 
 
 
 
 

Börjar dagen på bästa sätt!


Kontraktsskrivning och bokad resa!

Idag på eftermiddagen skrev vi även kontrakt med köparen av vår lägenhet. Det känns riktigt bra att den blev såld så snabbt och till ett så pass bra pris. Så den 30 juli kommer vi flytta ut och bo i Österåker ett tag, i Calles systers lägenhet. Det blir helt perfekt tills vi hittar något eget. Sen åkte vi till Täby centrum och Ticket butiken, och köpte en resa till Turkiet och Bodrumkusten som vi åker till den 12 juli och blir borta i en vecka. Ska bli jätte härligt och blir vår lilla bröllopsresa :) Därefter handlade vi lite presenter till Calles syster Linda som fyller år på lördag och min låtsasmamma Marre som fyller år på söndag. Men nu ska vi mysa lite framför tv:n innan det är sovdags. Hoppas eran dag har varit bra! Kram
 
 

Dagens ridpass!

Idag på morgonen red jag ut på en mysig ridtur till Granby tillsammans med Jossan och Classic. Det blev mycket trav och galopp och vi var ute i ungefär en timme. Tollan kändes fin och var förvånansvärt duktig när vi red på bilvägen en bit i slutet. Det tar sig när man är envis! Tollan och Ginger fick gå ut i en större och mysigare hage idag med mer gräs i, det verkade dom tycka om mycket :) Här är Tollans nya lilla kompis Ginger på en väldigt suddig bild :)
 
 

Måndag och ny vecka!

Idag har jag inte gjort särskilt mycket. Kände att jag fortfarande var väldigt uppe i varv efter all stress förra veckan så bestämde mig för att ta en lugn dag. Tog sovmorgon till 9:30, då jag vaknade av att båda hundarna hade somnat på mig. Casper låg på rygg med alla fötter rakt upp i luften och med huvudet i min armhåla. Kiara låg på min mage och pressade sig fast, svårt att inte vakna då. Knäppa små djur! Gick upp och åt frukost och sen blev det en timmes promenad med hundarna med lite musik i lurarna. Avkopplande och härligt!

 

Kom hem och pluggade lite BE körkortsteori. Klarade ett test med 47p godkänt av 60p, så det är ju helt klart en förbättring! Sen blev det lite mys i stallet med min fina donna. Hon fick sig en ny liten hagkompis idag vid namn Ginger, och de verkade komma överens väldigt bra. Imorgon ska de få gå ut i en större hage tillsammans, med mer gräs i. Mysigt för dem!

 

Sen red jag ut i skritt och trav på ängarna bakom stallet tillsammans med Loppan och Grissen. Träffade på Linda i stallet också, som hade köpt en flaska champagne till mig och Calle, och grattade oss i efterskott till vigseln. Gulligt av henne! Åkte hem och lagade en mysmiddag beståendes av sparris, paprika, ruccola, fetaost, fläskfilé med champinjoner och sås + pasta. Calle drack öl och jag rosévin. Detta för att fira att vi idag sålde vår lägenhet till ett väldigt bra pris. Härligt att börja veckan med så positiva nyheter. Ha en trevlig kväll nu! Kram


Bröllopet :)

Tänkte berätta lite om vår bröllopsdag och hur allting gick till, så ni som inte var med också får veta. Vid 8 tiden i lördags den 15 juni åkte vi hem till min pappa och började fixa iordning allt inför middagen, som också skulle ske hemma hos min pappa. Allt eftersom anslöt sig mina brudtärnor Gabi och Alexandra, samt Gabis respektive som heter Martin. Vi började fixa iordning oss och Alex fixade mitt och Gabis hår och hjälpte mig med sminket. Så vi blev jättefina! 11:15 bar det iväg mot kyrkan och alla var redan därinne och väntade på oss. Calle och jag marscherade in i takt med ingångsmusiken, med mina brudtärnor i släptåg. Så häftig känsla! 
 
Vigseln ägde rum mellan 11:30-12:15 och var helt magisk. Jag grät, Calle grät, brudtärnorna grät, publiken grät och till och med prästen grät. Vi fick lyssna på min klasskamrat Josefins bror som sjöng "Du är allt" av Sonja Aldén. Såå himla fint! Vi grät då lite till. Sen fick vi gå ut ur kyrkan och mötas av allas jubel! Det kastades fågelfrön och massa annat på oss. Vi skrattade, kramades och grät lite till tillsammans med alla våra anhöriga. Sen blev det fotografering tillsammans med alla mina vänner och tillsammans med brudtärnorna. Därefter hade jag och Calle vår privata fotografering. Så fina bilder! 
 
Sen bar det av hemåt. Alla väntade på oss när vi anlände på uppfarten till pappas hus. Häftig känsla! Sen började minglet och champagne drickandet. Alla hade trevligt :) Efter några timmar blev det grill buffé och alla satte sig ner för att äta. Riktigt gott och trevligt var det! Sen bjöds det på bröllopstårta, muffins och lite annat smått och gott. Bröllopstårtan hade även mig, Calle, Casper och Kiara på toppen. Så häftigt! Pappa, Calles mamma Lena och min vän Camilla höll tal under middagen. Så fina tal! Första gången jag sett min pappa så rörd och hans tal var helt fantastiskt. 
 
Gästerna började såsmåningom röra sig hemåt, men jag, pappa, Marre och Calle satt kvar ett par timmar till och drack rose. Vid 22:30 hämtade taxin oss och körde oss till Såstaholm. Där sov vi över på deras herrgård och imorse avnjöt vi en härlig hotellfrukost där, innan vi åkte tillbaka till pappa för att städa undan allt. 
 
Tack alla som delade denna dag med oss. Vi har heeelt fantastiska minnen därifrån och sådan lycka har vi nog aldrig känt förrut. Vi kommer aldrig att glömma hur underbar denna dag var. Allt var precis som vi hade planerat och föreställt oss, om inte bättre! Numera heter jag Emma Gulding Jerrewing och jag är Calles fru. Inte flickvän, inte sambo utan fru. Så sjukt häftig känsla! 
 
 
 
 
 
 

Mrs. Jerrewing

Idag blev jag fru Jerrewing. En av de bästa dagarna i våra liv! Jag älskar dig Calle <3


Min fina <3

Idag har jag och min fina Calle varit tillsammans i exakt 4.5 år :) Jag älskar dig så himla mycket!


Bilder från strömsholm!

En tjej hörde av sig till mig på facebook och sa att hon hade tagit massor av foton på strömsholmstävlingarna förra helgen. Så sa hon att jag och Tollan var en av de ekipagen som fotats, så jag gick in och kollade och hittade massa fina kort. Några kommer här :)
 
 
Min vackra prinsessa <3
 

Fredagshets!

Idag har min dag varit helt fullspäckad med saker att göra. I förmiddags jobbade jag mellan 9:30-13:30 på sats. Därefter skyndade jag iväg till min vän Hanna och fixade mina naglar så de är lite snygga inför morgondagen, då jag och Calle ska gifta oss. Sen blev det en sväng förbi systemet och sen ut på jakt för att jaga vinröda servetter, som ingen affär verkade ha. Men tillslut hittade vi det! Därefter avslutade vi kvällen med att äta lite pizza hemma hos pappa och Marre, och sen fortsatte vi förberedandet inför morgondagens bröllopsmiddag. Vi fixade iordning den mat som kan fixas, plockade fram bord/stolar/dukar och ställde dem där de ska vara, samt plockade fram alla bestick/tallrikar/glas osv. Så nu är vi helt slut! Det är lite kvar att fixa imorgon bitti, men det ska vi nog hinna med om vi hjälps åt :) Min snälla mamma  och mormor hjälpte mig med Tollan idag också, så jag skulle slippa få så stressigt. Tack fina ni! Mormor fick också se hur vi bor efter att de hade varit i stallet. Det kändes kul med tanke på att förra gången hon var här, så hade vi inte ens flyttat in. Då fick vi stå på utsidan och titta, för byggnaden var inte ens färdig ännu :) 
 
 
 
 
 

Dagens ridpass, fika och jobb :)

Var i stallet imorse och red ett en timme långt dressyrpass i stora ridhuset. Tollan var lite stel och hängig i handen till en början. Men efter lite serpentiner, skänkelvikningar och öppnor så släppte det mer och mer. I galoppen fokuserade jag på att hon skulle vara avspänd och lugn och arbeta i en bra form utan att vara tung i handen, oavsett om haglade eller minskade. Det var lite knepigt först men sen blev hon riktigt fin! Lite av stelheten kom nog från att hon vilade igår. Men skönt att hon kändes fin den sista kvarten iallafall :) Sen åkte jag hem och vilade och myste ett par timmar. Camilla kom också över och fikade med mig och hundarna i nån timme. Nu har jag precis kommit till jobbet och ska jobba mellan 16:30-20:00. Vi hörs imorgon!


Yesterday!

Igår hade jag väldigt mycket för mig så jag hann helt enkelt inte blogga. Bland annat så hade jag utsläpp i stallet på morgonen. Tollan fick sin vilodag igår eftersom jag hade så mycket att hinna med. Sen mitt på dagen skrev jag teoriprov för BE körkort i stan. Gjorde det mest för att se vilka frågor som dök upp, lite hur det fungerade och vad jag behövde öva mer på. Fick 34 p och 44 var godkänt. Det berodde ganska mkt på att jag var på väg att inte hinna svara på alla frågor så ja fick stressa igenom frågorna i slutet av provet. Men nu har jag köpt 30 teoriprov från tibble trafikskola så jag kan öva som satan till nästa gång jag ska skriva provet, som är i början av juli :) på kvällen åkte vi och handlade all mat och dricka som vi ska ha inför bröllopet och sen bjöd pappa och Marre på middag medan vi gick igenom det sista inför helgen :) det var min gårdag det!


Busybusy woman

Idag har jag jobbat mellan 9:30-13:30 på minisats. Ridit ut på en mysig tur med min lilla häst. Tagit en 3.8 km lång löptur och pluggat BE körkorts teori. Men nu är jag så trött så jag knappt kan hålla ögonen öppna. Godnatt!


Måndag, ny vecka, nya utmaningar!

Idag har jag pluggat BE-körkorts teori större delen av dagen.. Men har även hunnit med att vara i stallet och longera Tollan med pessoa selen i 25 min. Hon verkade lite seg och trött men var ändå förvånansvärt spänstig för att ha tävlat 3 stora klasser i helgen. Sen hade jag insläppet efter det också. Väl hemma så lagade Calle fetaostbiffar med brunsås och pasta till oss. Jätte gott! Men nu är jag så trött efter allt pluggande så nu tänker jag gå och lägga mig. Kram!


Strömsholmstävlingen dag 3 + video

Idag fick jag rida finalen i silverrundan som var en 140cm klass. När vi kom till Strömsholm åskade, blixtrade och spöregnade det som bara tusan. De fick skjuta på starten av min klass från kl 10 till kl 12 så att banan skulle hinna torka upp lite och så att de skulle hinna sanda där det var som lerigast. Dock fick inte ponnyryttarna eller unghästarnas ryttare rida sina klasser, då de blev inställda.
 
Banan var ganska klurig och hade 11 hinder men 14 språng. Jag rev a hindret i 3 kombinationen för att jag kom liite för stort in, men hade inte direkt något annat läge att välja på, så jag gjorde det bästa av situationen. Tollan hoppade iallafall huuur fint som helst och kämpade verkligen hela banan runt. Detta trots att underlaget var lite djupt, klafsigt och sög tag när man skulle galoppera. Mellan 2:an och 3:an tex. så fick jag gå på 8 steg istället för 7 steg som det skulle vara, för att hon stod emot så mycket. Man kände verkligen att hon tog tid på sig att fundera vart hon satte fötterna och sen hoppade hon allt vad hon bara kunde. Fina lilla häst! Denhär helgen känns det som att hon verkligen har tänt till igen och jag har verkligen kommit på hur jag ska rida för att hon ska hoppa som bäst. Skönt! Hoppas det håller i sig resten av året nu :)
 
Sammanfattningsvis har vi gjort tre rundor i 140 denhär helgen, varav en med 0 fel, en med 4 fel och en med 5 fel, och det är faktiskt väldigt bra! Även om jag såklart hellre hade varit nolla och kvalat till falsterbo.. haha men man kan inte få allt här i livet. Här kommer ialllafall filmen från idag, som jag är mycket stolt över :)
 

Video Strömsholm dag 2

Här kommer videon från dagens 140cm där jag hade 4 fel. Imorgon rider vi final, där den som vinner kvalar till Falsterbo´s ungdomsklass. 
 

Strömsholmstävlingarna dag 2

Ett nedslag på 5:e hindret idag i 140cm. Det var mitt fel för jag red med lite för lite tryck och genade i kurvan fram till det hindret. Fick henne inte riktigt runt innerskänkeln då jag fokuserade på att hon inte skulle halka i leran i den kurvan. Sen gled jag ut lite mycket i en annan kurva, också pga. Leran. Men superfint i övrigt! Inte i en enda bom på de övriga 12 sprången. Hoppade dessutom vattengrav efter att jag gått i mål och det hoppade hon utan att blinka :) Min fina lilla häst. Nu hoppas vi på final imorgon!


Video från dagen :)

Här kommer videon från idag. Mamma såg typ ingenting pga. solen när hon skulle filma så ibland är de lite hipp som happ med filmandet. Så det får ni stå ut med! På banans sista linje blev jag lite "shit jag är felfri", och tog in ett extra galoppsprång. Men förutom det känner jag mig jättenöjd med både min och Tollans insats. Superfin runda! 
 

Strömsholmstävlingarna dag 1

Felfri och 14:e placerad i 140cm idag! Det var ungefär 60 starter sammanlagt. Tollan var sååå fin! Äntligen kändes hon som sig själv och framförallt så verkade hon vara väldigt taggad. Kul!


Lååångheeelg :)

Har sovit gott inatt, sprungit 3.3 km på morgonen och nu ligger jag och solar på vår stora gräsmatta. Min klass börjar 17:30 så jag ska vara i stallet strax efter 13 och fixa allt :) så hinner Tollan mysa lite i hagen först. Vi hörs senare!


Mys torsdag

Idag har Calle varit ledig, så vi har köpt lite saker som behövs till bröllopet. Vi var iväg till både Täby och arninge centrum. Skönt att få det gjort! Sen blev det att sola, bada, äta lunch och fika hos pappa i ett par timmar innan det var dags att åka till stallet och fixa med Tollan. Red en sväng runt ängarna och hon kändes pigg och glad :) sen blev det lite puts av sakerna också. Skönt att få det gjort! Imorgon åker vi till tävlingen så sent, så Tollan får bli badad på förmiddagen istället :) nu ska jag mysa i soffan. Godnatt!


Lägenheten på hemnet!

Förresten! Vår lägenhet kom ut på hemnet idag. Kom och köööp och buda höga bud ;) 
Lägenheten kan ni se HÄR :) Bilden är tagen från vår annons på hemnet.se :)
 

Sexy lady

Måste bara bjuda på en mycket fin bild på mig själv från idag när vi var på Djurgården. Älskar den! 
Tycker också att mina ben ser smalare ut än de brukar. Kanske har med mina löp pass de senaste veckorna att göra? :) Vore ju helt underbart om så vore fallet :) 
 

Tordagens firanden

På eftermiddagen var vi och firade min kusin Paulina's student. Mycket trevligt :)
 
 
Vi hann prata massor med min gulliga och snart 85 åriga farmor också :) 
 
 
Sånt härligt väder var det! Vi bara satt och myste, jag och min fining :)
 
 
Strike a pose!
 
 
Sen bar det av vidare till Malin som fyllde 39 år idag. Det bjöds på god jordgubbstårta :)
 
 
Sen åkte vi hem och bara tog det lugnt. Casper trodde han skulle dö, för han såg en långbent fluga. 
Så nu sitter han uppkrupen i mitt knä, helt förstörd. Såhär ser vi ut just nu :) Min knäppa hund! 
 
 
Nu ska vi sova! Godnatt :)
 

Sommarlov!

Har haft utsläpp och myst med Tollan på morgonen. Sen skyndade jag iväg till skolan för att skriva min sista tenta för denhär terminen. Så nu har jag sommarlov! Och jag har klarat första året på förskollärarprogrammet :) Det firade vi med att dricka drinkar på josefinas på djurgården, och nu sitter vi vid vattnet och myser :)


Tisdag!!

Började morgonen med ett härligt dressyrpass på min prinsessa. Har ju ridit ut större delen av förra veckan och dessutom på pelham bettet, så trodde hon skulle vara rejält stel idag. Men icke då! Hon var såå mjuk och fin så. Värmde upp i trav och galopp på långa tyglar. I galopp red jag i en 8:a och gjorde ett par byten. Tollan tyckte det var kul och gasade på som tusan för att sen bli lite sur precis i bytet. Gulle hästen! haha Red sen mycket serpentiner och sidvärtsrörelser i traven innan jag gav mig in på galoppen. Där stod samling på schemat. Kunde samla henne så mycket så hon nästan började skritta. Och då var hon fortfarande i en bra och eftergiven form. Kul! Sen gjorde jag lite ökningar framåt också och hon behöll formen. Så härligt! Älskar min häst såna här dagar :) Sen blev det att skynda hem och plugga i 4 timmar med min kära klasskamrat josse. Därefter blev det en löprunda på 3.5 km innan det var dags att äta lite pannkaks middag som älskling lagat till oss. Och nu har jag precis pluggat klart mitt andra pluggpass för dagen. Skönt! Nu tänker jag bara njuta av kvällen och ladda inför tentan imorgon.. Wish me luck. 


Tenta snart...

Idag har jag pluggat, pluggat, pluggat. Hann med en sväng till stallet för att släppa in lite hästar och mysa med Tollan. Dock hann jag inte rida idag eftersom jag var tvungen att plugga. Men imorgon blir det ett dressyrpass på morgonen :) nu ska jag mysa vidare med pojken min innan han somnar. Bjuder på en somrig bild från igår.


Sunday dinner

Igår kväll åt vi middag hos min pappa och hans sambo Marre. De bjöd på grillad entrecote med lite sallad, potatis och en grym tsatsiki. Sen fick vi en god efterrätt beståendes av jordgubbar och glass. Gott! Vi pratade massor om bröllopet och hur allt ska gå till. Spännande!


Sööööndaaaag

Gick upp tidigt, trots att jag inte kom i säng förrän 4:30, och så bar det iväg till stallet. Calle körde mig dit och så hjälptes vi åt med allt. Sen red vi ut på ängarna bakom stallet. Jag red två varv runt och ett av varven hade jag Kiara och Casper med mig i släptåg. Tollan kändes fin och var pigg och glad! En riktigt härlig ridtur med andra ord :) Sen åkte vi hem och jag sprang en runda på 3.5 km och Calle sprang en på 4.5 km. Nu har vi tagit en dusch och käkat lite och ska iväg på äventyr igen. Vi hörs senare! 
 

Möhippa :)

Oj, insåg nu att jag inte har bloggat på två dagar. Sorry! I fredags hände det inte så mycket men igår var en väldigt händelserik dag. På morgonen jobbade jag på minisats mellan 9-12 och sen bar det av hemåt. Gabi hade fixat stallet åt mig och jag blev tillsagd att bara åka hem, fixa mig och vara klar kl 14 då jag skulle invänta ett samtal. Sagt och gjort, och kl 14 ringde det i min lilla lur och personen sa åt mig att komma ut från lägenheten. Utanför porten stod det en liten gullig limousine och där i väntade Jessica, Petra och Camilla :) Det var förresten Johannas kille Tobbe som var chaufför ;) Sen åkte vi iväg till Hagaparken och Bea, Gabi, Linda och Alexandra joinade där också. Där hade vi picknick och drack skumpa på en filt under en stor ek i duggregnet. Mys! Efter nån timme började det dock spö regna och vi fick springa in och ställa oss under tak. Sen tog vi en taxi till en bowlinghall i sundbyberg och hade skitkul! Har inte bowlat på säkert 10 år så det var jättekul! Sen åkte vi till Gabi och myste innan det var dags för middag och efterrätt på en restaurang. Sen bar det av ut på dansgolvet och till bar 54. Musiken var inte jättebra för Dj:n var kass, men vi hade jättekul ändå :) Sen kom Camillas kille och hämtade oss och körde hela vägen hem. Verkligen en lyckad kväll med mina helt underbara vänner. Tack för en helt fantastisk möhippa, trots att jag vet att regnet förstörde en del av era planer :) Fler bilder kommer när jag har samlat in dem från mina vänner!