Nedräkning nummer 4

Här kommer min fjärde nedräkningslista :)

70 dagar kvar till Caspers 1 årsdag
101 dagar kvar till min student
107 dagar kvar tills jag och älsklingen har varit tillsammans i 2,5 år
122 dagar kvar tills vi flyttar in i lägenheten
199 dagar kvar till min 19 årsdag
235 dagar kvar till älsklingens 21 årsdag
290 dagar kvar tills jag och älsklingen har varit tillsammans i 3 år

Imorgon är det 100 dagar kvar till min student! Galet..

/Emma


Jag har en trött dag idag...

Jag har en trött dag idag. Igårkväll åt vi på Caliente tapas bar i stan och det var en väldigt mysig liten restaurang. Totalt var vi 11 st tjejer och efter middagen gick vi vidare till Gaudi, som tydligen skulle ha någon slags premiär eller något, jag fattade inte riktigt. Men kön var så himla lång och vi orkade inte betala så vi gick iväg till Laroy, som inte hade någon kö alls. Dock var vi typ helt ensamma i lokalen i någon halvtimme men sen rullade det in folk helatiden.

I en liten stund dansade vi gärnet, men sen bestämde jag och Chloé oss för att ta det sista tåget hem som gick från Östra runt 1 tiden. Sen hämtade Calle mig i galoppfältet och vi åkte hem :) Och imorse fick jag kliva upp tidigt för jag skulle jobba på minisats mellan 9:30-13:00 :)

Nu har jag precis kommit hem från stallet, har världens hemskaste mensvärk och ska strax iväg på middag hos Calles mamma. Jag skulle mycket hellre ha legat hemma i soffan, men vad gör man inte för sin älskling<3 Ikväll blir det lite tv-mys tillsammans med älsklingen, min kära vän Alexandra och kanske hennes pojkvän också :) Skönt med en lugn kväll! För jag har ju som sagt en trött dag idag.

/Emma

3 timmar kvar :)

Nu är det bara 3 timmar kvar på jobbet, och gud vad jag längtar tills ikväll! Ska bli så himla roligt att träffa alla tjejerna igen och få gå ut och äta god mat och dansa gärnet tillsammans med dem :)

Ha det så bra så länge, vi kanske hörs senare! /Emma

Grattis Lisa på födelsedagen!

Idag fyller min kära vän Lisa 19 år! Hon, jag och Chloé har gått i samma klass från årskurs 4-9 och sen bröt vi kontakten lite, för att sen ta upp den igen under första året på gymnasiet. Och nu har vi tre hållt kontakten sen dess :)

Lisa är den vännen som man alltid får hjälp av om man skulle behöva det. Men hon är också en vän som man alltid blir glad av att umgås med :) Så ikväll ska vi fira henne med att äta middag ute tillsammans och sen ska vi gå ut efter det :) Ska bli riktigt roligt, men jag kan inte vara ute för sent eftersom jag ska jobba på Sats mellan 9:30-12:30 imorgon :) Men det betyder ju inte att jag inte kan ha det underbart kul ändå :)

Så, såhär ser min fredagskväll ut denhär veckan :)

 /Emma


Beijer byggmaterial 7:30-16:15

God morgon! Just nu sitter jag på Beijer byggmaterial och började jobba för ungefär 5 minuter sen :) Just nu ringer det på väldigt lite så jag tog tillfället i akt och skrev ett litet blogg inlägg :) Men nu måste jag återgå till arbetet, så vi hörs lite senare! /Emma

En lång sovmorgon!

God morgon! Idag har jag igentligen en riktigt lång sovmorgon för min lektion som börjar kl 10:00 igentligen, är ju inställd för att vi har eget arbete. Men det hade jag helt hade glömt bort! Så min nästa lektion börjar 13:15 men jag tänkte åka till skolan så att jag är där strax innan 12 så jag kan kolla ifall jag kan vara med på psykologi lektionen som är precis innan min :) Vi ska ju ändå bara kolla på film idag så det borde inte spela någon roll vilken av lektionerna jag är närvarande på :)

Lägenheten igår var verkligen hur mysig som helst! Jag tror verkligen att vi kommer stormtrivas :) Ingen av bilderna jag tog blev dock särskilt bra så jag ska kolla på Calles telefon om hans bilder blev något bättre, så får vi se om det kommer in några bilder i eftermiddag :) Vi mätte iallafall lite fönster och planerade lite vart tavlor osv skulle hänga samt vart alla möbler ska stå :) Riktigt roligt! Nu längtar jag som en tok :)

Men nu ska jag fixa mig i ordning lite och ta en promenad med Casper :) Så vi får höras lite senare!

/Emma

Förhandsvisning utav lägenheten

Om ungefär 45 minuter, kl. 18:00 så ska jag och Calle vara på förhandsvisningen utav lägenheten :) Det ska bli så himla spännande att se hur det ser ut eftersom vi aldrig har varit inuti byggnaden :) Jag ska ta kort och lägga in på bloggen imorgon så ni får se :)

Nu måste jag byta om, vi hörs imorgon!

/Emma


Min studentmössa har kommit!

Idag i skolan så hämtade jag ut min alldeles egna studentmössa! Helt underbart :) Den är skitsnygg och jag fullkomligt älskar den :D

Alla 3:or i skolan sprang omkring och var så himla lyckliga, bara på grund av en liten mössa :) Det är lite roligt när man tänker efter, fast och andra sidan betyder det ju att studenten är nära :)

Här kommer en bild på den /Emma





Det är min bästa klasskompis Ellen, som är med på bilden :)

Cybergymnasiet

Just nu sitter jag i min kära skola och väntar på att min lektion i info & layout ska börja:) Det är så sjukt kallt ute och jag är så sjukt trött att jag skulle kunna somna här i korridoren:)

Idag slutar jag kl.13:00 och då bär det av direkt hem, och sen till stallet för att ta hand om mina små hästar:) Ikväll är det förhandsvisning av lägenheten, jag längtar så oerhört mycket! Även om jag vet att just vårat trapphus är det som är minst färdigställt:-) Ha en underbar dag, så hörs vi lite senare. /Emma

Brunmåla hästpraktik

God morgon! Har precis kommit hem från Brunmåla Hästpraktik med Tollan. Hon var spänd i både ryggen och bakhaserna + hade en inflammation i höger framknä. Hon fick muskelavslappnande i ryggen, kortison i haserna och så sköljde de ur med saltlösning i framknät. Sen skulle hon även få anti inflammatoriskt för inflammationen i knät :)

Så det var inget jätte allvarligt iallafall, men vi får inte tävla på ungefär en månad eftersom det är 28 dagars karens på kortisonet. Så Sm blir ju inställt, men det känns inte lika jobbigt längre. Det viktigaste är ju att Tollan mår bra, och hade vi åkt till Sm kanske hon hade blivit halt istället. Så det var bra att vi åkte in med henne :)

Nu ska vi promenera med henne 15 min två gånger/dag i en vecka. Sen ska vi promenera med henne 30 min två gånger/dag i en vecka, och då får man rida det ena passet. Sen ska vi jogga henne lite lätt i en vecka och sen är det återbesök!

Nu jäklar ska hon bli frisk, min lilla pärla!

/Emma



Finaste lilla älsklingen<3

Pluggdag + långpromenad

God kväll på er! Min dag har spenderats med ungefär 6 timmars plugg. Började med att skriva klart en uppsats i Internationell ekonomi, sen fila lite på min uppsats i info och layout och till sist skriva klart min hemtenta i naturkunskap b :) Och nu är jag klar! Det känns så himla skönt :) Ska verkligen börja med att göra klart alla läxor på en och samma dag, man känner sig så befriad efteråt :)

Nu väntar en långpromenad med Ester och Casper, sen är det dags för Familjen annorlunda :)

Juste! Glömde nästan säga det, vi fick tid på Brunmåla imorgon kl. 08:30 :) Perfekt!

/Emma

Nedräkning nummer 3

Här kommer min tredje nedräkningslista :)

77 dagar kvar till Caspers 1 årsdag
108 dagar kvar till min student
114 dagar kvar tills jag och älsklingen har varit tillsammans i 2,5 år
129 dagar kvar tills vi flyttar in i lägenheten
206 dagar kvar till min 19 årsdag
242 dagar kvar till älsklingens 21 årsdag
297 dagar kvar tills jag och älsklingen har varit tillsammans i 3 år

Det är lika spännande varje gång jag ska skriva denhär listan tycker jag :) Snart är det bara 100 dagar kvar till min student! Jippi!

Nu ska vi kolla solsidan på tv4 play, godnatt på er!

/Emma


Mysdag

Hej på er!

Idag har vi en mysdag och har spenderat större delen av den i sängen framför tv:n, riktigt skönt :) Imorse var jag och mamma i stallet och släppte ut hästarna + fixade klart allt annat som vi hade att göra där :) Musse fick bli longerad i ungefär en halvtimme och Tollan fick vila. Eftersom hon fortfarande är svullen och varm i knät ska vi ringa Brunmåla imorgon och boka en veterinärtid där så snabbt som möjligt :)

Nu ska jag och Calle gå och äta lite tidig middag som mamma har lagat till oss :)

Vi hörs senare! /Emma

Hästar + Texas steak house

God kväll på er!

Idag åt vi middag på Texas steak house :) Jag, Calle, min låtsaspappa + hans föräldrar och min mamma var där och åt tillsammans för att fira mammas födelsedag lite sådär i efterskott :) Det var riktigt god mat, men dyrt! Fast jag tycker ju absolut att det är ett ställe som är värt att äta på ibland, vid lite speciella tillfällen :)

Idag visade vi Musse för en tjej som också provred honom:) Hon är lika gammal som mig och red honom jättebra! De verkade tycka om honom och skulle höra av sig snart med ett svar, eftersom han åker till Marcus redan nästa helg :) Tollan hoppade mycket bättre idag än i torsdags, nu använde hon ryggen. Men det kändes lite som hon stannade kvar i luften i varje språng och inte riktigt ville belasta frambenen när hon landade. Och när vi kom hem så var hennes bula på knät varm, så vi bestämde oss för att stryka tävlingen imorgon och ringa brunmåla på måndag och hoppas att vi får en veterinärtid så snart som möjligt!

Tollan har ju haft dendär bulan i några veckor men hon har aldrig ömmat, varit halt eller varm. Och först nu senaste veckan har hon ju hoppat konstigt + att idag var hon varm i bulan, så vi känner att vi inte vill chansa. Missar vi Sm i Helsingborg så gör vi det, och även om det är väldigt tråkigt eftersom vi kämpade så hårt för att komma dit, så kan vi iallafall trösta oss med att vi kan satsa på Sm i sommar istället :) Det känns verkligen trist, men det är absolut inte värt att förstöra både Tollans och mitt självförtroende bara för att vi ska åka till Sm.

Vi bryr oss för mycket om vår fina häst för att göra så. Och hon har ställt upp så mycket för oss så det känns inte bra om vi bara ska ignorera henne och hennes signaler som visar att hon mår dåligt.

God kväll på er, nu ska jag umgås med familjen!



En liten bild på nu 9 månader gamla Casper när vi var ute på en vinterpromenad :)

/Emma


Grattis mamma på 45 årsdagen

Idag fyller världens bästa mamma år :) alltså min alldeles egna mamma :) imorgon ska vi gå på bio bara hon och jag, vi ska se Love and other drugs på Sergel:) Det ska bli riktigt roligt, speciellt eftersom hon inte har sett på bio på flera år och för att vi ska hitta på någonting tillsammans som inte handlar om hästar:) Nu börjar min lektion, vi hörs lite senare:) /Emma

Informationsmöte angående lägenheten

God kväll!

Jag och Calle kom precis hem från ett informationsmöte som gällde lägenheten. De flesta av våra nya grannar var där och även om vi inte pratade någonting med dem så såg de faktiskt ut att vara ganska så trevliga :) Det var blandade åldrar, allt från ungdomar till barnfamiljer och pensionärer :) En härlig blandning med andra ord :)

Vi fick veta att inflyttningen av just vårat trapphus sker den 29 juni och den 30 juni, så någon av de dagarna kommer vi få flytta in :) Längtar galet mycket men nu måste jag bara försöka hitta någon som kan jobba istället för mig på Beijer på inflyttningsdagen, men det brukar inte vara några problem :)

Nästa onsdag, den 23 juni så ska vi få en förhandsvisning av vår lägenhet :) Ett steg närmare känns det som :) Nu ska jag lägga mig i sängen och mysa med de två pojkarna jag älskar mest, nämligen Casper och Calle :)

Godnatt! /Emma

5 månader med körkort!

God morgon! Jag sitter på roslagsbanan på väg in mot stan:) För en liten stund sen slog det mig att jag har haft mitt körkort i 5 månader idag:) Det har gått så himla fort! Känns lixom som att det var för en vecka sen som jag körde upp:) Tiden går fort när man har roligt:) Men nu måste jag springa iväg till bussen, så vi får höras lite senare! /Emma

hemkommen från stallet

Jag är nyss hemkommen från stallet. Hade morgonfodring + utsläpp av hästarna i våran grupp :) Efter det så mockade jag + gjorde i ordning mat åt hästarna :) Snart ska jag hoppa in i duschen och börja göra mig i ordning för skolan :) Jag vet inte om vi har fått en lärare till affärsjuridiken ännu, men om vi har det så slutar jag 17:00 och annars slutar jag 14:25. Så jag hoppas på att få sluta lite tidigare :)

Ha en riktigt trevlig dag så hörs vi lite senare!

/Emma 

Pizza och geléhjärtan

Nu har mamma, jag och älsklingen precis ätit lite pizza till middag :) Under kvällen väntar våra älskade geléhjärtan och halv 8 hos mig samt familjen annorlunda. Jag hoppas också att det går någon bra film under kvällen för jag är verkligen filmsugen just nu :) Vi hörs imorgon, ha nu ett riktigt trevligt avslut på årets alla hjärtans dag :)

 <---- En väldigt söt bild tagen från google :)


/Emma


Alla hjärtans dag

Idag är det alla hjärtans dag, en dag då man ska visa kärlek och omtanke gentemot sina nära och kära:-) Jag älskar denna dag och tycker den är så underbart mysig:) Ikväll ska jag och älsklingen äta en god middag och sen ligga och kolla på tv och äta geléhjärtan tillsammans:) Kylan är bitande kall ute och jag är påväg hem från en mycket onödig skoldag. Senare idag ska jag och till stallet och kanske slå en pling till min pappa som kom hem från Thailand imorse:) Ha en trevlig dag! Vi hörs senare/Emma

Nedräkning nummer 2

Här kommer nedräkningslista nummer 2 :)

84 dagar kvar till Caspers 1 årsdag
115 dagar kvar till min student
121 dagar kvar tills jag och älsklingen har varit tillsammans i 2,5 år
136 dagar kvar tills vi flyttar in i lägenheten
213 dagar kvar till min 19 årsdag
249 dagar kvar till älsklingens 21 årsdag
304 dagar kvar tills jag och älsklingen har varit tillsammans i 3 år

Det närmar sig :)

/Emma


Sats gala + jobb :)

God kväll! Igår kväll var jag på Sats gala tillsammans med min kollega Regina och det var faktiskt riktigt roligt! Det bjöds på förrätt och varmrätt och det delades ut en del priser under kvällen:) Tyvärr fick Sats Täby inga priser... Efter middagen dansade vi en liten stund och vid 11 tiden hämtade Calle mig :) Idag jobbade jag från kl.10:00-18:15 på Sats och nu har jag precis tryckt i mig en Ben & Jerrys glass och ligger och tittar på no ordinary family tillsammans med älsklingen. Imorgon är det en ny vecka och då börjar mitt godisförbud :) nu ska jag bli nyttig:) /Emma

Grundkurs vardagslydnad

Har nog förresten glömt bort att berätta att jag har anmält Casper till en grundkurs i vardagslydnad. Det är som en fortsättningskurs på valpkursen vi gick i höstas :) Det ska bli så himla roligt att gå en lite mer avancerad kurs eftersom vi tyckte att valpkursen var lite långtråkig, fast den var ju dock väldigt nyttig ändå!

Kursen börjar den 21 mars och är varje måndag i 10 veckor framåt :) Tänkte försöka göra så att man anmäler sig till en kurs per termin speciellt såhär i Casper's ungdomsår, så han får lära sig lite hyfs och jag får lära mig lite nya knep och metoder :)

Här kommer en bild från valpkursen hösten -10!



Lilla lilla plutt Casper, och min snygga älskling!

/Emma

Snökaos i Stockholm

God eftermiddag folket!

Idag råder det verkligen snökaos i Stockholm, och i övriga landet också för den delen. I princip all busstrafik var inställd i hela stockholm och skolorna kunde inte sköta sin undervisning eftersom varken elever eller lärare kunde ta sig till skolan! Helt sjukt att skolorna stänger ner för att det snöar så mycket ute :) Galet!

Musse tappade också en sko igår, och hovslagaren skulle ha kommit imorse och slagit på skon eftersom vi skulle hoppträna båda hästarna för Daniel Svensson ikväll. Men hovslagarn hade blivit insnöad och kunde inte ens öppna ytterdörren för att det hade snöat så himla mycket, så han kunde inte komma :) Men Tollan ska iallafall få följa med på träningen ikväll, och Musse får stanna hemma :)

Minns när jag var liten och såg en film som utspelade sig i Amerika, och där önskade sig en liten pojke snö till julafton och när han fick det så blev alla skolor stängda den dagen, för att det var sån snö kaos. Tänk att det nu har drabbat lilla Sverige :) 

Så var nu lite kloka och ta det försiktigt i snöovädret!



Här kommer en liten bild från tidigare i vintras på de små vovvarna :)


/Emma


Håltimme

Hej!

Nu har jag haft håltimme sen 10:50 och känner att jag börjar tröttna på det. Min lektion börjar 13.15 och då ska jag ha Psykologi B, as tråkigt. Menmen, det är väl bara att bita ihop och sitta där och lyssna. Fick iallafall en underbar lunch på Mcdonalds tillsammans med Alexandra, alltid något att hänga i granen :)

Nu måste jag springa iväg, har lektion på 8:de våningen och jag får inte ta hissen :)

Kram på er! /Emma

Påväg till skolan..

God morgon:) Jag sitter just nu på tåget påväg in till skolan:) Idag är det sista skoldagen innan helg! Så himla skönt:) Efter skolan blir det en snabb sväng till stallet och sen ska jag och Calle åka till hans mamma och äta middag tillsammans med hans familj:) hans ena syster är nämligen och hälsar på här i Stockholm nu, eftersom hon bor i Sundsvall i vanliga fall:) Nu ska jag kliva av tåget och springa till bussen som ska ta mig till skolan! /Emma

4 månader kvar till studenten

Idag är det 4 månader kvar till studenten! Helt sjukt vad fort tiden går :) Igår fick jag till och med lite flashbacks ifrån Calles student och gud vilka härliga sommarkänslor som kom fram då :)

Men 4 månader, det går fort :)

/Emma

Casper 9 månader :)

Idag fyller min lilla Casper 9 månader :) Det är helt sjukt vad fort tiden har gått :) Tänk att när vi hämtade honom så var han bara 8 veckor gammal, och så himla liten :) Han vägde knappt 4 kg på den tiden, och nu väger han runt 15 kg :) Min stora, fina underbara lilla hund :)

/Emma

Tacopasta!

Idag har jag lagat rätten tacopasta för första gången :) Det blev faktiskt riktigt gott så tänkte dela med mig lite av receptet :)

Tacopasta

köttfärs
tacokrydda
chili paprika creme fraise
paprika
sallad
majs
gul lök
pasta penne
grädde
tomat

Tillagning

Stek köttfärsen så att den blir helt genomstekt. Tillsätt sen tacokryddan och chili paprika creme fraisen och låt allt steka ihop sig. Häll i majsen, hacka paprika, lök, tomat och salladen och häll i stekpannan. Tillsätt sedan grädde ungefär 2 dl och rör ihop allting. Låt det puttra ihop ordentligt under omrörning. 

Slutligen, tillsätt peppar och salt efter behov och rör ner pasta penne i köttfärsröran :) Låt pastan sjunka ner ordentligt tillsammans med köttfärsen innan du serverar dig och dina gäster :) 

Riktigt gott blev det, så smaklig måltid :)

/Emma

8 Februari

God morgon. Just nu sitter jag i skolan på info och layout lektionen, vi ska precis börja med vår första uppgift inom ämnet och jag känner mig helt otaggad. Menmen, jag har väl inget val antar jag :)

Stallet fixade jag i ordning imorse och affärsjuridiken börjar inte förrän nästa vecka eftersom vi inte har fått någon lärare ännu. Så halv 3 när jag har slutat ska jag åka raka vägen hem och bara gå en promenad med Casper och ligga och mysa i soffan hela eftermiddagen, tills älsklingen kommer hem. Jag kanske ska prova att laga en pasta/taco maträtt, men det blir nog senare isåfall :)

Vi kanske hörs ikväll, om inte annat så hörs vi imorgon.

/Emma


Nedräkning

Nu ska jag skapa en liten egen nedräkningslista, här kommer den:

91 dagar kvar till Caspers 1 årsdag
122 dagar kvar till min student
128 dagar kvar tills jag och älsklingen har varit tillsammans i 2,5 år
143 dagar kvar tills vi flyttar in i lägenheten
220 dagar kvar till min 19 årsdag
256 dagar kvar till älsklingens 21 årsdag
311 dagar kvar tills jag och älsklingen har varit tillsammans i 3 år

Det var en jäkla massa nedräkningar, men de allra viktigaste för mig det här året :) och bara en av alla dessa nedräkningar är det mindre än 100 dagar kvar till :)

Från och med idag kommer jag göra en nedräkningslista varje söndag som kommer :)

/Emma

Ridhus + myskväll

Imorse var vi iväg till ridhuset och jag red Tollan i 45 minuter och sen Musse i ungefär 40 minuter efteråt:) Båda hästarna var jätte duktiga och Musse kunde till och med gå på tygeln i galopp och gå jätte stadigt på tygeln:) Tollan hon börjar äntligen förstå sig på bakdelsvändningar och ryggningar:) Mina små hästar är så himla duktiga:) Nä nu ska jag ta och återgå till min myskväll tillsammans med älsklingen. Vi hörs imorgon. /Emma

En trött Emma..

Idag är jag en riktigt trött Emma. Har bara sovit 4 timmar inatt då vi kom hem vid 3 tiden och jag inte lyckades somna förrän vid 4 tiden, och sen vaknade jag kl 8 och kunde inte somna om, övertrött? Men vi hade en riktigt bra kväll igår och dansade som galningar :) Vilket jag i och för sig alltid gör när jag går ut med Linnea, men ändå :)

Idag var vi i stallet och mamma skulle longera Musse för han var så himla vild igår när vi red ut så vi tänkte att han skulle få springa av sig lite med ett par fasta inspänningar. Han var hur fin som helst i höger varv där han annars är så himla jobbig, och i vänster varv var han en riktig liten buse! Han backade helatiden och testade verkligen allt han kunde för att komma undan. Så mamma fick longera i 2 timmar för att han skulle ge sig, men tillslut gick han superfint och vi vann striden :) Sen fick han bada och äta mat och då verkade han faktiskt ganska nöjd :)

Tollan red jag med graman på ridbanan och det gick över förväntan. Red i lite mindre än en timma :) Sen fick vi också beskedet igår kväll om att vi ska flytta till Upprätta gård i vallentuna med Tollan den 1 Mars :) Då kommer vi stå på ett stall där det finns ridhus! Helt underbart :) Och dessutom ligger det bara ungefär 7 km från våran lägenhet :) Perfekt! Men det som är lite krångligt är att det inte finns någon plats till Musse på Upprätta så han får stå kvar på Rydboholm tills det dyker upp en plats. Och eventuellt ska vi skicka iväg honom på tillridning till Daniel Svensson, hela Mars och April, så vi kan ju hoppas att det har löst sig tills dess :)

Ikväll är det iallafall melodifestivalen och jag är supertaggad :) Ha en bra kväll!



En bild på Ester från när hon var riktigt liten :)

/Emma

The bridge ikväll!

Ikväll blir det the bridge med Ellen från min klass + hennes kille :) Sen ska ju såklart min Calle och käraste vän Linnéa hänga med också :) Det ska bli riktigt kul då jag inte har gått ut på ett par veckor nu :)

Just nu sitter vi och dricker bacardi breezer och pratar lite strunt :) Sen om någon timme ska vi börja dra oss in mot staden :)

God kväll på er folket! Vi hörs imorgon.

/Emma

Nu har jag lämnat...

Nu har jag lämnat in mitt personliga brev på Ica :) Det var riktigt nervöst men han som var personalchef verkade jättetrevlig och han sa att de inte hade något jobb just nu men att de skulle ringa ifall det dök upp något. Så jag får väl ligga på lite så jag hamnar överst i "brevhögen" :)

Ikväll blire Pontus Westergren träning, vi kör lite extra hårt med Tollan just nu inför Sm:et så det är därför vi hopptränar två dagar i rad. Plus att Pontus inte brukar höja hindren så mycket så det blir mest markarbete ikväll :)

Vi hörs kanske senare, annars hörs vi imorgon :)

/Emma

God morgon:)

Sitter just nu och väntar på att min naturkunskaps lektion ska börja :) efter den lektionen har jag två timmars håltimme och då ska jag skriva mitt personliga brev och lämna det till Ica efter skolan:) vi får hoppas att jag får jobbet! Träningen igår gick förresten otroligt bra och det var så himla roligt:) längtar redan till nästa fredag då han kommer till såstaholm och tränar oss igen:-) nä, nu måste jag springa iväg till lektionen:-) /Emma

Casper 8 månader :)

Här kommer en liten bild på Casper när han är 8 månader gammal :) Han är så himla söt och är verkligen uttrycksfull på den här bilden :) Den här bilden finns med i min header också :) Vackra lilla hund :)



/Emma

Väntar och väntar:-)

Just nu sitter jag och väntar på älsklingen. Han är påväg hem från jobbet och ska bara träna lite innan han kommer hem till mig och myser:) jag är sjukt sugen på pizza idag så vi får se vad det blir för middag för oss ikväll:) Kram på er! /Emma

:)

Hejhej:)

Jag har varit uppe sen kl. 6 imorse och då bar det av raka vägen till stallet :) Jag fodrade, släppte ut hästarna, mockade och fixade lite + red Tollan i ungefär en halvtimma :)

Nu sitter jag i skolan, jag började kl. 12 med min allra första Info & Layout lektion. Den verkar faktiskt ganska så rolig och lättsam :) Men nu ska jag återgå till lektionen.

Ha en trevlig dag!

/Emma