Hemma från Teneriffa!

Inatt kom vi hem från Teneriffa, där vi spenderat julen med familjen på min pappas sida. Liam skötte sig superbra på flygplanet och grät bara i landningen på vägen dit och vid uppflygningen på vägen hem. Det verkade mest vara för att han inte tyckte om att sitta fast. Övriga flygtiden sov och åt han bara, vår duktiga lilla kille. Resan var ändå 6 timmar lång så vi blev imponerade av honom! 
 
Vi hade all inclusive på hotellet och både frukost, lunch, middag och snack baren hade ett grymt bra utbud. Jättegod och fräsch mat! Men efter en vecka med buffé konstant känner man sig rätt svullen, så nu ska det bli skönt att äta lite vanlig mat igen. Vi fick även gratis drinkar från hotellets drinklista, så vi drack flertalet pina colada varje kväll. Så himla gott! Lite extra lyx i vardagen sådär. 
 
Vädret bjöd på strålande sol, 25 plusgrader och klarblå himmel varje dag. Kvällarna var lite kyliga, men inte alls så att man frös. Med en kort promenad kom man ner till strandpromenaden och lite olika restauranger, butiker, en marknad och ett gym. På gymmet tränade vi fem av förmiddagarna innan vi lade oss vid poolen. Ett superskönt sätt att starta dagen på! Vi låg mest vid poolen, men en dag testade vi stranden som var jättemysig. Dock fungerade det inte lika bra för Liam där, för det var dåligt med skuggplatser och inte så lätt att vagga honom i vagnen när det var sand överallt. 
 
Enda nackdelen var att poolerna var liite väl kalla, med ca 20 plusgrader i vattnet. Men förutom det har resan varit helt underbart bra! Att spendera julen utomlands var verkligen mysigt, och likaså att åka med så många i familjen. Det hoppas jag verkligen att vi kan göra om igen. Här kommer lite bilder från resan! 
 
 
 
 
 
Pappa, jag, Liam, Calle och min syster Rebecca på gymmet. 
 
 
Liam i en fin body som han fått av mamma och Fredde. 
 
 
Jag, min syster Rebecca och pappa innan hemresan igår.
 
 
 
 
 
 
En vacker vy från vårat hotellrum, med en av hotellets pooler i sikte. 
 
 
Liten formcheck i min nya bikini. 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback