Nyårsafton!!

Är påväg till Gabi och Martin för att kalasa ikväll och fira in det nya året. 2014 kommer bli bäst!! 



Water for Elefants

Såg denna filmen på TV3 ikväll. En helt fantastisk film. Inte ett öga var torrt.. :)




Årsresume 2013

Detta år har varit toppen. Jag och Tollan har tillsammans samlat erfarenhet på några av Sveriges största tävlingar. Däribland red vi i Scandinavium, som också var mitt största mål dethär året. Även om resultaten inte alltid varit felfria eller gett placering, så har vi lärt oss massor på vägen. Dethär året har Tollan blivit mycket mer ridbar och därav har även jag fått mixa med min ridning fram och tillbaka. Men många fina rundor och placeringar, det har vi fått tillsammans under året. 

I privatlivet har de hänt mycket under året. Vi har både hunnit gifta oss, åka på bröllopsresa, hitta ett nytt hem och köpa ny bil :) 

Jag kom tillbaka till mitt gamla jobb på Sats med alla härliga kollegor. Jag har tagit BE körkort och har även spenderat mycket tid med familj, vänner och våra fina hundar. 

År 2013 har varit ett fantastiskt och lärorikt år. Många gånger har jag känt mig förvirrad, deppig och oroad. Men se så bra allting ändå blev. Hoppas att år 2014 blir ännu bättre :) 





Lördag 28/12

Idag har jag jobbat 8-13. En rolig men hektisk dag på jobbet :) Sen blev det lite skritt turer på Connie och Bläsen, som blev behandlade igår. Tollan fick sig också ett väldigt lätt joggingpass. Fina hästen! Nu på kvällen har vi ätit oxfilé med potatis och ett glas rödvin till middag och sen kollade vi på filmen "identity thief" som var riktigt rolig!! Nu ska jag mysa vidare en stund till framför tv:n innan det är sovdags. Imorrn väntar en heldag på jobbet :) 





Fredagsmys!

Idag har dagen bestått av sovmorgon och soffmys. Sen blev det lite insläpp och mys med Tollan i stallet en sväng på eftermiddagen. På kvällen var vi bjudna över till Calles äldsta syster på middag och sen blev det bowling på o'learys 12, under tele 2 arena efter det. Mycket kul! 

Nu har vi precis kommit hem och jag har intagit asken med after eight och satt på en film. Nu ska det firas att det bara är två veckor till inflytt :) 

Btw Calle rockade bowlingbanan ;)




Annandagen :)

Dagen började med stallmys och en liten jogging tur på Tollan. Längtar tills hon är igång och man kan rida ordentligt! Sen blev det jobb 9:30-13 och middag hos Calles mamma på färingsö efter det. Mysigt! Dock så fick den ett ganska så abrupt slut eftersom mamma åkte in på hjärt akuten med bröstsmärtor. Men som tur var kunde vi åka hem snabbt för att smärtorna kom ifrån stress och inte ifrån hjärtat <3 ush! Läskigt sånt där <3 nu ska vi hem och mysa och kolla film!! 



Juldagen

Idag har vi gått långpromenad på morgonen. Ätit en lååång frukost och bara myst i soffan framför massa julfilmer. Sen blev det stallet en sväng och Tollan fick longeras en stund. Dock väldigt kort eftersom hon håller på och sättas igång. Busig som tusan var hon! Sen blev det en sväng förbi elgigantens mellandagsrea och en timmes träning på gymmet efter det. Kvällen skulle vi ha spenderat på tegel men vi ändrade oss, åt tacos och myste i soffan istället. Trevligt det med! En helt underbar ledig dag med min älskling <3 Godnatt! 




God jul!!!

Idag är det äntligen julafton! Sitter just nu på hästryggen och myser. Sen ska jag göra lite ärenden och därefter blir det först julfirande hos Calles syster i ett par timmar mitt på dagen. För att sen avsluta dagen hos min pappa :) God Jul! 


Dan före dan!

Idag har jag jobbat 9:30-13. Sen bar det av till stallet och idag skrittade och småjoggade jag på Tollan för första gången på 4 veckor :) jag red barbacka och direkt efter att jag hade hoppat upp höll jag på att flyga av, för Tollan började bocka och stegra och busa. Herregud! Lilla galning till häst. Hon som typ aldrig bockar ;) 

Sen åkte vi iväg en sväng till Täby centrum och köpte lite grejer. Och nu har jag precis kokat risgrynsgröt som vi ska äta till frukost imorgon bitti. Men jag har även bakat kokostoppar :) och just nu sitter vi och spelar bingolottos uppesittarkväll :) snart är det julafton!! 






Fjärde advent

Idag hade jag mitt första morgonpass i stora stallet. Jag var i stallet vid kl 06 och 13:15 var jag klar och redo att åka hem. Det tog mig 7 timmar att mata, byta täcken, släppa ut alla hästar, sopa stallgångarna, luncha, mocka och göra mat åt några osv. En hel del att göra och massor av rutiner som inte sitter ännu. Därav tog det så lång tid. Men nästa morgonpass ska jag se till att vara klar till 12! ;) 

Åkte hem och duschade och åt lite mat, sen bar det iväg för eftermiddagsjobb på sats. Jobbade 14:45-18 med Isabel och det var riktigt kul! Nu inväntar jag Calle som är och tränar och så ska vi gå ut på en promenad tillsammans och laga lite middag :) bjuder på en bild på stallkatten Bettan, som ser ut som Batman i sin teckning :) hoppas ni har haft en bra fjärde advent! 




Vanlig dag vs barnvaktardag ;)

Idag har jag gjort det vanliga. Det vill säga varit i stallet, jobbat och tränat. Nu på eftermiddagen/kvällen är vi barnvakt åt Calles systerson Victor så då har vi även gått en timmes promenad med honom och hundarna + lekt endel ;) hoppas ni får en trevlig kväll!! 



Julledighets fredag!

Idag har jag varit en snabbis i stallet, jobbat på minisats och fixat mina naglar så att de är fina inför jul och nyår. Nu är det äntligen helg och Calle går på två veckors ledighet. Det ska bli så jäkla skönt att bara få mysa med Calle och hundarna och ha det lite extra underbart   över jul och nyår. Ha en trevlig kväll! 


 

Sista skoldagen 2013

Idag har dagen bestått av plugg, stallmys, redovisning i skolan och sen träning efter det. En fullspäckad dag med andra ord. På kvällen blev det julbord på såstaholm med mamma, Fredde och hans föräldrar. Det var trevligt och gott! Firade bland annat in mitt jullov som började idag ;) Nu kollar vi på min nya favorit serie, paradise hotel och ska strax sova :) 




Skola och hästmys!

Igår och idag har jag haft seminarier i skolan på förmiddagen. Man blir riktigt trött av att sitta vid skolbänken måste jag säga! Bara imorgon kvar och sen är det jullov i 20 dagar. Ska bli så skönt! 

Tollan har ju vilovecka även denna veckan, men nästa vecka ska hon börja joggas igång så då blir det mer uppdatering på hästfronten! Annars så har jag även ridit på lilla Bläsen en sväng idag. Han kändes lite stel i högersidan först men mjuknade till mot slutet och kändes fin :) Får se om jag får någon träningsvärk imorgon ;) 

Nu ska vi kolla på pirates of the carribean och bara mysa! Ha en trevlig kväll :) 




5 år tillsammans ❤️

Idag har jag och Calle varit tillsammans i 5 år. Och det är även 6 månader sen våran bröllopsdag. Det firade vi med att äta frukost på såstaholm. Mycket gott! 

Jag tror verkligen att vi kommer leva ihop tills vi blir gamla och rynkiga. Är så glad att få dela mitt liv med en sån fin människa <3 







Jobb, träning och stallmys!

Började dagen med jobb 8-13 på minisats. Sen blev det 1.5 timmes träning med Calle. Super skönt efteråt! Älskar känslan när man är riktigt trött i kroppen av träning. Sen åkte jag till stallet och myste en stund med Tollan. Som för övrigt ser ut som en tjock liten lurvboll :) nu ska vi ha lördagsmys med grannarna! Ha en trevlig kväll :) 



4 veckor kvar!

Idag är det 4 veckor kvar tills vi flyttar till vår nya lägenhet. Och med jul och nyårsfiranden att klara av innan dess, så tror jag att tiden kommer gå riktigt fort. Hoppas det iallafall. Längtar galet mycket. Vill att det ska vara den 10 januari nununu... Förresten så hittade jag denhär roliga bilden på Facebook idag. Stämmer in bra på mig och min kära mor tycker jag.. Haha ;) 




Glad Lucia!!

Fick bli lite lucia inspirerat på jobbet idag, med glitter i håret och allt :) 



Bästa torsdagen på länge

Sista praktikdagen på min 5 veckors praktik var idag. Barnen hade lucia firande och sjöng fint som bara den. Kul! Kommer sakna de små liven. Sen blev det en sväng till gymmet med Camilla. Och idag gick det riktigt bra! Sushi till middag och en 45 minuters promenad på det, avslutade min härliga torsdag. Gabi tog hand om prinsessan idag. Tack finaste! saknar min fina Tollan otroligt mycket även fast jag bara varit borta från henne en dag<3 men imorrn ses vi igen och myser! Hoppas er dag har varit bra den med! 




Täbban och Vapiano!

Idag har jag umgåtts med en av alla mina vänner som heter Hanna :) hon stod i samma stall som mig förrut men flyttade därifrån i september och sen dess har vi inte hunnit ses. Så idag gick vi i Täby centrum och åt lite på Vapiano. Mys! Nu kollar vi på paradise hotel och ska strax sova. Bjuder på en bild på pirat Casper :) Godnatt! 



Andra advent

Idag har jag haft en mysdag med bland annat långpromenad och soffhäng. På eftermiddagen åkte jag en sväng till stallet och åt sen lite middag med pappa, Marre och Kim. På vägen till pappa blev jag påkörd av en mötande bil. Så jävla surt... Man får väl se det som att det var tur i oturen att det "bara" var en backspegel som gick sönder... :/ men nu ska jag sova! Natti :) 




Utgång!

Hemma från Golden hits. As kul kväll med kollegorna. Älskar dem så jäkla mycket. Bästa gänget! 



Snö i Stockholm!

Juste! Har glömt berätta att hundarna blev helt tokiga igår när det kom så mkt snö :) kul att se dem så himla glada! 




En hektisk men mysig lördag!

Idag har jag jobbat 9:30-12:30 och sen bar det av en sväng till stallet. Tollan frös jättemycket så hon fick ett tjockare täcke på sig också. Lilla skruttan <3 sen blev det julbord på Siggesta gård, där Alexander från "kniven mot strupen" var kökschef :) supergod mat och det känns ungefär som jag ska spricka nu, för att jag är så mätt! Bara "hem" till svinninge en sväng för att byta till partydressen och sen bär det av igen. Ikväll blir det utgång med Sats Täby tjejerna :) ska bli kul! 




Kvällsmys med gamla kollegor!

Idag träffade jag mina gamla kollegor Bea och Petra efter praktiken. Vi åt god mat och bara pratade massor i flera timmar. Vi har inte setts sen slutet på september så vi hade en del snack att ta igen :) sååå mysigt att träffa dom igen! 



Köks shopping!

Idag har vi varit på IKEA och beställt köket till vår nya lägenhet. Det kommer bli såå fint! Längtar! 




Umgåtts med en fin vän!

Idag har världens finaste barndomsvän Alexandra varit här och myst med mig och Calle. Vi lagade fläskytterfile med trattkantarellsås och sen blev det glögg och nybakta lussebullar efter det. Hade saknat min fina vän mycket!! Men det är så härligt med de vännerna man känner så bra, för att även om man inte setts på ett tag så känns det som att det vore igår man sågs sist, när man väl ses. Och vad jag älskar med Alexandras och min vänskap är att vi bara kan sitta tysta och kolla tv och bara vara, utan att behöva känna oss tråkiga. Vi är så säkra med varandra på något vis. Min fina vän <3 





Ny vecka!!

Myste lite i stallet efter praktiken. Jag fullkomligt älskar att vara i min nya stallgång. Den är såå mysig!! Det känns som Tollan trivs bra också :) sen ville jag egentligen träna men har fortfarande ont i halsen så de blev ingenting med det tyvärr.. Istället så bakade jag lite lussebullar för att fördriva tiden. Inte så nyttigt, men väldigt gott! 



En för tidig julklapp!

Idag köpte min fina Calle en för tidig julklapp till mig. Det blev en peak performance jacka som är supersnygg och satt som en smäck på mig :) tack älskling!! 



Lördag kväll och söndags bestyr!

Globen igår var jätteroligt! Fast vi kollade mest på top ten finalen och en annan hoppning. Övrig tid gick vi runt i annexet och shoppade. Jag köpte en superfin Samshield hjälm! Är helt förälskad i den.. :) men en mysig kväll tillsammans med min mamma blev det! Idag har jag jobbat förmiddag och sen pysslat och fixat iordning i stora stallet, där Tollan ska bo nu. Hon verkar också ha trivts bra i sin nya box första natten. Tror och hoppas att dethär kommer bli bra för henne :) men nu är jag så himla trött så nu tänker jag hoppa i säng. Godnatt!