Hästmys!

Idag efter att vi hade tvättat bilen och åkt till diverse bilförsäljare för att titta på bilar så åkte vi hemåt igen. Calle gick en 1.5 timmes promenad med hundarna och jag åkte till stallet. Hämtade upp lilla Hanna vid tåget och sen åkte vi upp till stallet! Först kollade vi på lilla Scilla som skulle debutera i dressyr med Johanna, på söderbys dressyrtävlingar. En LA:3 red dem, så de debuterade ju inte direkt i en lätt klass! Men de var superduktiga och allt såg så fint ut :) Här får ni några smakprov! 
 
 
 
 
Sen red jag och Hanna ut på en timmes mysig ridtur mot Granby, i det härliga vädret! Tollan kändes jättefin och verkade tycka att det var väldigt underbart :) Grusvägarna var helt perfekta att rida på där de hade hunnit tina, så om några veckor lär de vara helt perfekta att ligga och galoppera på :) 
 
 
 
 
Sen åkte jag hem och så lagade Calle revbensspjäll och couscous sallad för första gången till oss :) Det blev väldigt gott och köttet var jätte mört! Men nästa gång ska vi testa att ha lite mindre glaze på, för nu blev det lite väl knaprigt på sina ställen ;) 
 
 
 
 
Nu ska vi mysa vidare och njuta av lördagskvällen. Hoppas ni får en helt underbar kväll! 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback