Besök från Tidaholm

Idag får mamma och jag besök från Tidaholm. Mammas barndomskompis och hennes dotter kommer och hälsar på oss idag. Kajsa som hennes dotter heter ska jobba som au pair i Usa snart och behövde skaffa visum osv. på ambassaden i Stockholm så då sover de över hos mamma när de väl är här :) Mamma ska alltså hämta mig direkt efter jobbet och så ska jag följa med alla dom hem till mamma och umgås lite. Sen kommer Calle och hämtar mig lite senare :)

Vi hörs! Kram Emma

Kommentarer
carrå - mamma till Isabella säger:

Jo det blir väl lätt så att folk tycker man är för ung men det vänjer sig, gjorde det i alla fall för mig :)...Jag upplevde det att folk klagade mest för att jag planerat barnet så "tidigt" tror det är mer accepterat när det är oplanerat, hur stört det än är :p..



Ja men precis, men det beror nog på hur man är som person också, för vissa är det säkert jättetufft men vill man så kan man ju :)..



Jadu, sommaren 2009 så trodde jag att jag var gravid vilket jag inte var (jag hade längtat efter barn långt innan det, ända sen jag var 15 faktiskt) men det var då min kille också började inse att han ville ha barn. Så vi disskuterade vår ekonmi jättelänge och kom fram till att allt skulle gå bra så då satsade vi..Gick snabbt också, redan på andra försöket :).När började ni fundera på det?..I oktober kommer vi fira 3 år, ni då? :)..kram

2011-07-20 | 17:54:41
Bloggadress: http://ettnyttsteg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback