Världsprematurdagen

Idag såg jag på nyheterna att det var världsprematurdagen. Det passade ju alldeles utmärkt eftersom dagen har handlat väldigt mycket om Liam. 

Började dagen med att åka till BB Sophia på ett litet återbesök. Vi fick prata med en läkare om lite funderingar och så gjorde vi lite vanliga undersökningar på Liam. Vikten har fortsatt gå upp bra så nu vägde han ca 3.7 kg. Jätteskönt! Vi skulle bara fortsätta som vi gjorde nu sa läkaren, så det kändes lite extra bra. 

Sen åkte vi vidare till SEB och hade ett litet möte där. Så nu har vi öppnat upp ett fond-sparkonto till Liam som är låst tills hans 18 årsdag. Så vill ni ge honom en gåva är ni mer än välkomna att ge honom en slant på det kontot. Öppnade även ett likadant konto till mig och Calle som vi kan spara pengar på. Vuxenpoäng till oss! 

Nu ska vi strax ut på en kvällspromenad med hundarna. Sen ska vi slappa resten av kvällen. Skönt! Bjuder på en bild på Liam som relativt nyfödd, dagen till ära. Tänk att han snart har dubblat sin vikt, sen han föddes. Häftigt! 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback