Hästmys och poolhäng

Började morgonen med en liten tur till stallet. Fick fylla båda badkaren med vatten, pyssla lite med Tollan och kolla till hennes rinnande ögon igen. Snälla Elli lånade ut en flughuva till Tollan igår, så idag såg hennes ögon inte alls lika svullna och kletiga ut. Mycket bra! Tollan har förresten blivit en riktig liten vildhäst efter lite drygt 3 veckor på dygnet runt bete. Idag ville hon knappt gå ifrån sin lilla flock när jag skulle borsta och spraya flugmedel och så. Kul att hon trivs! Idag verkade det även som att Tollan hittat en ny kompis. Skoj! Hon och Ronya stod och myste som bara den, de små sötnosarna.



På eftermiddagen åkte jag iväg till pappa och la mig i en solstol vid poolen. Det är rätt skönt att kunna sola och bada utan att behöva ha massa publik, så som det blir på typ en sandstrand. Även om det såklart också har sin speciella charm ;) 


ikväll kommer Calles gravida storasyster och hennes man på middag hos oss. Vi ska grilla och äta på uteplatsen, som Calle har slipat och tvättat. Så nu ser den helt sprillans ny ut :) det ska bli super trevligt! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback