Helgen i Gränna :)

Gud vilken mysig helg vi har haft! I fredags runt lunchtid åkte vi iväg till Gränna. Det var en lite kylig kväll men vi hade väldigt trevligt ändå med lite middag på hamnkrogen och mingel runt på campingen efter det :) 
 
Dagen därefter var det den stora dagen. 2013 års rasspecial med över 350 staffar anmälda, och därmed också anmälningsrekord! Casper visades i öppenklass hanar och fick very good. Han var inte riktigt på humör och visade tydligt att han inte tyckte att det var roligt alls, så därav fick han lite dålig utstrålning och därmed också ett dåligt resultat. Men det gör inte så mycket, för nu har vi bestämt oss för att testa lite mer agility och lydnad och sånt med honom, som han tycker är roligt. För det är ju trots allt det viktigaste :)
 
Kiara visades sen i juniorklass tikar och fick excellent! Hon var såå himla duktig. Domaren gav väldigt fin kritik och tyckte att hon var väldigt fin, men hade lite stora och lätta öron i proportion till hennes huvud. Domaren skrev dock att hon trodde att huvudet med tiden skulle växa ikapp öronen ;) Av 53 juniortikar så fick ca 25 st excellent och Kiara var en av dom, så det får man ju vara nöjd med :) Kiaras kullsyster kom dessutom 4:a i den klassen :) 
 
Stjärna fick även hon excellent med superfin kritik, men blev oplacerad. Men hon var en av 19 tikar som fick excellent i en klass med 69 öppenklass tikar. Så det var ju mycket bra! Även Stjärnas syster och mamma som hälsade på ända från Holland, fick excellent :)
 
Efter en väldigt lång dag så gick vi iväg och badade med hundarna vid stranden. Alla hundarna badade gladeligen, till och med Casper som annars brukar avsky att bada, tyckte faktiskt att det var riktigt roligt :) Därefter blev det pizza till middag och sen häng med trevliga hundmänniskor som vi lärt känna via utställningar. 
 
Imorse gick vi upp tidigt och kollade på agilityn, som bland annat Stjärnas mamma var med och tävlade i :)
 
 
 
 
 
 Caspers pappa Orville :)
 
Kiaras kullsyster Nova :) 
 
 
Stjärna och hennes mamma Jill :)
 
 
Oldcrossguns uppfödargrupp ända från Holland. Kom på en 2:a plats! 
 
 
Och Kronsäters uppfödargrupp kom 3:a :) Kiara var vääldigt väldigt trött vid dethär laget ;) 
 
 
Sen fick alla våra hundar ta sig ett svalkande dopp :)
 
 
En superhärlig dag !! 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback