Upplands Väsby hundsportcentrum

Idag har vi varit i Upplands Väsby hundsportcentrum på den såkallade vinterspecialen för år 2013. Kiara var först ut i valpklass tikar 6-9 månader. Hon fick jättefin kritik men domaren tyckte att hon hade lite för höga öron + att han bara placerade svarta valpar, så vi blev oplacerade. Men hur som helst så skötte hon sig super och var väldigt duktig både på att stå och springa fint :) För oss är hon världens vackraste! 
 
 
Sen fick vi träffa Kiaras kullbroder Kronsäters Kronprins "Sting" också. Lite rund men väldigt fin! 
 
 
 
Sen var det Stjärnas tur bland unghundstikarna. Hon har ju slagit ut lite tänder så mamma har fixat ett tandintyg från veterinären som jag fick lämna in innan utställningen började. Men trots detta så säger den lille spanska domaren att han tycker hon är "finaste hunden i klassen" och ger henne massor med lovord. Men så säger han, men pga den här lilla hörntanden som sitter lite snett så kan jag inte ge henne ett excellent. Så därför fick hon very good och blev oplacerad. Lite snopet att en hund som han tyckte var en självklar vinnare, åker ut pga en liten hörntand, när vi dessutom har intyg på att hon slagit ut tänder. Blir galen! Men jaja hon skötte sig bra även fast hon tyckte det var lite otäckt när han grottade henne i munnen, och hon var precis lika fin som vanligt ändå :) 
 
 
Medan jag visade Stjärna så blev det Caspers tur i ringen brevid bland öppenklass hanarna. Så Calle fick visa honom eftersom det blev lite dubbelt upp! Först gick Calle lite för sakta så Casper gick lite passgång ;) Men sen ställde han upp honom så fint så! Sen blev jag klar i ringen brevid och kunde springa fram och ge lite tips. Jag såg att Casper var lite harig, så sa åt Calle att vara mer bestämd med honom och att gå fortare i ringen. Så sen när han visade igen så gick det toppenbra! Han försökte dra iväg lite mot Kiara, men släppte det ganska snabbt och skötte sig sen jättebra. Vilket slutade med ett excellent och en 3:e placering! Så himla kul! Mina duktiga pojkar <3
 
 
Sen fick vi vänta ett bra tag och därefter var vi med i kennel kronsäters uppfödargrupp och blev 4:e placerade! 
 

 
Dagen avslutades med lite hästmys och longering av Tollan. Och därefter blev det middag och prat hemma hos pappa och Marre. Nu är vi helt slut och tänker gå och lägga oss. Imorgon väntar praktik kl. 7:15-13:30 igen :) Godnatt! 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback