God morgon

God morgon! Just nu sitter jag på Beijer byggmaterial och ska jobba fram tills kl. 14 :) Sen bär det av till stallet för att kolla till Tollan lite och jogga henne en liten sväng. Känns så jobbigt att inte kunna rida ordentligt nu när jag verkligen känner mig as taggad på att rida!

Ikväll ska jag och Calle se nya Harry Potter filmen tillsammans med Linnea och hennes kompis Gustav :) Ska verkligen bli skitroligt! :)

Nu ska jag återgå till jobbet. Vi hörs lite senare :)

Kram Emma

Kommentarer
Erika - Min Riskabla Graviditet säger:

Hej!

Vad kul du gillar min blogg. Blir alldeles rörd!



Jag var 19 när jag blev gravid första gången och vi fick aldrig någon elak/kränkande kommentar från omgivningen. Alla var glada :)



Kramar

2011-07-16 | 09:57:06
Bloggadress: http://erikaaaas.webblogg.se/
carrå - mamma till Isabella säger:

Ja men precis, man vill inte ha för långt mellanrum mellan barnen, det jag vill plugga tar ändå 3.5 år så blir ändå för långt enligt mig. Hur lång tid tar det att plugga till barnmorska?. Oj så mycket förstår att du är nervös. Vad har du i genomsnitt då, tror du att du kan komma in? :)..Ja jag har gjort det en gång men gick åt skogen om man säger så!, sitta fem timar och bara plöja är inte min grej, var rätt så gravid då med så var ännu jobbigar att behöva sitta för jag fick ont då så koncentrationen var inte på topp precis men tänkte o m jag inte kommer in så ska jag nog göra om det!. Har du gjort det? :)..Tack så mycket! kram

2011-07-16 | 11:51:07
Bloggadress: http://ettnyttsteg.blogg.se/
Erika - I Väntan på Bebis säger:

Vårt första och tredje (nuvarande) barn var planerade. inte tvåan, men dock välkommen ändå! :) Ångrar ingenting=)

2011-07-16 | 23:05:52
Bloggadress: http://erikaaaas.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback