Bloglovin :)

Hejhej :)

Nu har jag lagt till min blogg i bloglovin :) Så om de finns någon som läser min blogg kan ni nu också följa mig och mina upptåg där :)

/Emma

Kommentarer
Anki - mamma till Jamie säger:

Hej vännen!

Här är allt jätte bra och sonen ligger just nu och sussar sött i sin säng :)



Kände precis samma sak som du känner. Att folk skulle trycka ner en. Men jag stod rakryggad och var beredd på det värsta. Så jag blev aningen paff när ens närmaste vänner och en del av familjen reagerade såpass bra. Var livrädd för deras reaktion. Min mamma blev överlycklig. Jag drog mig för att berätta det för min pappa (mamma och pappa är skiljda) Vet inte varför jag hade svårt att berätta det för honom? Har alltid varit hans minsta och lilla flicka... så kändes konstigt att sedan säga till honom att han skulle bli morfar. men även han tog det jätte bra och var glad för vår skull.



För jag säger då det. När man fått barn, det är då som man inser vilka som är ens riktiga vänner. DE som inte är det, de viker undan och försvinner. Eller så går de emot en och slänger ur sig en massa dumma saker. :( Du kommer växa som person och en del vänner kommer inte kunna att acceptera detta :(



Hur som haver så är det underbart att vara mamma. Hela graviditeten är magisk och då ska vi inte tala om hur magiskt det är när liten hittar ut :)



Ta hand om dig vännen!

Tveka inte att skriva fler frågor :)

Kramar

2011-01-07 | 22:16:30
Bloggadress: http://ankihansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback