Äntligen är hon här!

Äntligen är hon här, vår lilla Stjärna :) Mamma hämtade henne hemma hos Petra och Thomas igår mitt på dagen och hon hade varit jätteduktig att åka bil med och varit superglad i allt och alla, sa mamma :) Jag tänkte mig att hon kanske skulle vara lite trött och tillbakadragen med tanke på alla nya människor hon har träffat de senaste dagarna men hon var verkligen hur framåt som helst! Svansen viftade i 120km/timmen kändes det som och hon var verkligen hur lycklig som helst i alla hon träffade.



Hon fick hälsa på Casper igenom grinden och först hade han morrat lite sa mamma. Men det gör han mot alla nya hundar han träffar, sen när han har träffat dom en stund och luktat lite på dom, då leker han på som bara den :) Sen stod de och lekte med varandra på varsin sida av grinden :) Vi vågar dock inte släppa ihop dom tillsammans ännu, eftersom Casper är så mycket större än Stjärna och ganska så hårdhänt, men om några veckor ska de nog kunna leka riktigt bra tillsammans :)




Hon är så himla sööööt! Vill bara sitta hemma hela dagarna och gosa med henne och Casper! Man blir helt tokig på sånna här små valpar när dom är såhär söta :)

Kram Emma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback